Neden de yazayım, adamın forumlardaki lakabı Solo King. Hem kişilik olarak çelişkilerle dolu olup bu kadar övülmesi hem de güç tartışmalarında fanlarının insanları bezdirmesi yeterli. Çok hax bir isim evet ama başına gelen onca kötü olaydan sonra hala yenilmez olarak anmak mantıklı değil.Uçiha İtaçi.
Tam olarak katılmasam da büyük oranda katılıyorum.Neden de yazayım, adamın forumlardaki lakabı Solo King. Hem kişilik olarak çelişkilerle dolu olup bu kadar övülmesi hem de güç tartışmalarında fanlarının insanları bezdirmesi yeterli. Çok hax bir isim evet ama başına gelen onca kötü olaydan sonra hala yenilmez olarak anmak mantıklı değil.Uçiha İtaçi.
İtaçi kesinlikle top 20 adamı, ama ona denk isimlere fanlarının karınca muamelesi yapması(Nagato, Orochimaru, Tsunade, Jiraiya, Muu vs vs) antipatikleştiriyor.
Bugün de görmüş oldum Bleach karakterlerinin ne kadar abartılmış olduğunu.İchigo ile Hashirama’yı karşılaştırmak Hashi’ye ayıptır yahuAizen başta gelir.Sonrasında ise Sasuke ve aklıma şu anda gelmeyen niceleri.
Bleach karakterlerinin % 60-70’i abartılıyor gerçi
Dangai İchigo Hashi'den güçlüdür demedim. Biz Mugetsu'yu tartışıyorduk. Ben de orada zaten Mugetsu'yla vurursa demiştim. Dangai İchigo'nun Hashi'ye tek başına bir şey yapabileceğini ben de pek sanmıyorum.Bugün de görmüş oldum Bleach karakterlerinin ne kadar abartılmış olduğunu.İchigo ile Hashirama’yı karşılaştırmak Hashi’ye ayıptır yahu![]()
Shanks'ı daha detaylı görmedik ve buna rağmen gördüğümüz her sahnesinde gücünü bize hissettirdi. Hikaye içinde bu kadar önemli yeri olan bir karakterin Kaido seviyesi çıkmaması için hiçbir sebep yok.Shanks ve Amiraller abartılıyor güç olarak.Özelikle Shanks.Kaido seviyesini olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Kaidou denen yaratık onca handikapa rağmen Tanrı Nika’yı bile yeniyordu son saldırıya kafa atmasa