Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Şişirme Anime/Manga Karakterleri

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Balon olduğunu düşündüğünüz, ederinden fazla değer gören veya abartıldığını düşündüğünüz karakterleri burada paylaşabilirsiniz.

Aizen başta gelir.Sonrasında ise Sasuke ve aklıma şu anda gelmeyen niceleri.

Bleach karakterlerinin % 60-70’i abartılıyor gerçi

İchigo. Bir hype videosuna denk gelmiştim. Dangai İchigo Solar System++ level diyordu.

Abartı derken ? Bazı sorularım var.

1. si Kimin tarafından abartılan ?

Yazar, Hayranlar, İkisi birden ?

2. si Ne konuda abartılanlar ?

Talih, Güç, Saygınlık, Zeka, Beceri, Karakter Tasarımı, Karakter Başarısı ya da bu ve bunun gibi şeylerin kombinasyonları mı ?

Shirohige, Minato(bir zamanlar), Jiraiya(bir zamanlar), İtachi(emin değilim ama bir zamanlar diyelim)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar belirttiğiniz karakterlerin neden şişirildiğini de belirtirseniz amacımıza ulaşmış oluruz.

Neden de yazayım, adamın forumlardaki lakabı Solo King. Hem kişilik olarak çelişkilerle dolu olup bu kadar övülmesi hem de güç tartışmalarında fanlarının insanları bezdirmesi yeterli. Çok hax bir isim evet ama başına gelen onca kötü olaydan sonra hala yenilmez olarak anmak mantıklı değil.

İtaçi kesinlikle top 20 adamı, ama ona denk isimlere fanlarının karınca muamelesi yapması(Nagato, Orochimaru, Tsunade, Jiraiya, Muu vs vs) antipatikleştiriyor.

Sasori; kukla ustası olmak yerine kukla olmayı tercih etmiştir. Rukawa, Minato, Roger, Orochimaru, Hisoka......

Zaten söylemiştim ama çok fazla abartanlar var. Yukarıda verdiğim örnek gibi. Tabii bu biraz da çizerin suçu.

Neden de yazayım, adamın forumlardaki lakabı Solo King. Hem kişilik olarak çelişkilerle dolu olup bu kadar övülmesi hem de güç tartışmalarında fanlarının insanları bezdirmesi yeterli. Çok hax bir isim evet ama başına gelen onca kötü olaydan sonra hala yenilmez olarak anmak mantıklı değil.
İtaçi kesinlikle top 20 adamı, ama ona denk isimlere fanlarının karınca muamelesi yapması(Nagato, Orochimaru, Tsunade, Jiraiya, Muu vs vs) antipatikleştiriyor.
Tam olarak katılmasam da büyük oranda katılıyorum.

Aizen başta gelir.Sonrasında ise Sasuke ve aklıma şu anda gelmeyen niceleri.

Bleach karakterlerinin % 60-70’i abartılıyor gerçi
Bugün de görmüş oldum Bleach karakterlerinin ne kadar abartılmış olduğunu.İchigo ile Hashirama’yı karşılaştırmak Hashi’ye ayıptır yahu :D

Bugün de görmüş oldum Bleach karakterlerinin ne kadar abartılmış olduğunu.İchigo ile Hashirama’yı karşılaştırmak Hashi’ye ayıptır yahu :D
Dangai İchigo Hashi'den güçlüdür demedim. Biz Mugetsu'yu tartışıyorduk. Ben de orada zaten Mugetsu'yla vurursa demiştim. Dangai İchigo'nun Hashi'ye tek başına bir şey yapabileceğini ben de pek sanmıyorum.

Natsu, çünkü tüm kötü karakterlere bir şekilde tek atmayı başarıyor. Her seferinde. Uzun zamandır bir Fairy Tail takipçisi olarak artık bunu kaldıramıyorum. Deliricem. :grumpyowl:

HxH karakterleri kendi evrenleri dışında gerçekten çok abartılıyor. Avatar karakterlerinden hallice olmalarına rağmen klasik Shounen serileri ile karşılaştırılıyor.

Onun dışında her seriden fanları abarttığı bir kaç kişi bulabilirsin. Aizen, İtachi, Minato, Raikage, Luffy vs.

Shanks ve Amiraller abartılıyor güç olarak.Özelikle Shanks.Kaido seviyesini olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Kaidou denen yaratık onca handikapa rağmen Tanrı Nika’yı bile yeniyordu son saldırıya kafa atmasa

Güç olarak;
Bleach evreni.Açık ara.Orihime'nin koşarak kaçtığı yaratığin multiversal oldugunu düşünuyodu birisi geçen.Hayatımda bu kadar yoran bir kitle görmedim.
Pek çok new gen shounenlerin top tierleri.Sukuna, gojo gibiler mesela.
One Piece top tierleri.

Aot evreni ve karakterleri, Lelouch,HxH evreni ve karakterleri; bunlar da çok iyi olduğu düşünülen fakat aslında düsunüldügu kadar iyi olmayan evren ve karakterler.

Shanks ve Amiraller abartılıyor güç olarak.Özelikle Shanks.Kaido seviyesini olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Kaidou denen yaratık onca handikapa rağmen Tanrı Nika’yı bile yeniyordu son saldırıya kafa atmasa
Shanks'ı daha detaylı görmedik ve buna rağmen gördüğümüz her sahnesinde gücünü bize hissettirdi. Hikaye içinde bu kadar önemli yeri olan bir karakterin Kaido seviyesi çıkmaması için hiçbir sebep yok.