Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Sevmediğiniz Şarkıcılar

Ascalon

Ulak Baykuş
Ulak Baykuş
Bu konu altında sevmediğiniz, tiksindiğiniz hatta nefret ettiğiniz müzisyenleri, şarkıcıları ve grupları bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ben başlayayım.

Dj Khaled: Kendisi Dj mi Rapçi mi Prodüktör mü ne üdü belli olmayan biridir. Başkasının yaptığı müziğin üstüne davet ettiği en az 3 şarkıcı ve repçinin vokallerini atar parça yapar. Genelde gelen rapçilerin verse sözleri kendileri tarafından veya başka rapçiler tarafından yazılır. Bazen şarkılar konuk sanatçıların çabaları sayesinde güzel bölümler içerseler de bu ayı şarkının başı ortası sonu gibi kısımlarda kendi isimini iğrenç bir şekilde haykırdığı çığırdığı için o dinlenebilirlik de kayboluyor.

Drake: Ne kendisinin nede şarkılarının özel bir tarafını göremedim bu kadar popüler ve başarılı olmasına rekorlar kırmasına gram anlam veremiyorum.

Oohooho o kadar çok ki :D

Dj Khaled ve Drake'e benden +1500 deyip şimdilik ilk mesaj da

Eminem, Britney Spears, Nicki Minaj, 2011 sonrası Kanye West, Maroon 5, Gripin, Manga, Serdar Ortaç diye gireyim. Çok var çok.

eskidenn sevsemde artık sevmiyorum, nefret ediyom pedofili mj.

Drake'i sevmiyorum ve ben de anlamadım şarkılarında hiçbir şey yok ama seviliyor.

Şu son dönem çıkan türk şarkıcıların hemen hemen hepsi onun dışında Serdar Ortaç,Ersal Üner,Killa Hakan,Justin Biber