Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler En Sevmediğiniz 10 One Piece karakterleri

En Sevmediğiniz Karakterler

• Oden

Oy: 0 0.0%
  • Shanks

• Roger

• Garp

• Whitebeard

• Shiki

• King

• Dragon

• Luffy

• Nika

• Kaidou

• Xebec

• Nami

• Yamato

• Loki

• Mihawk

• Aokiji

• Kullanılan toplam oy
    2

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
giphy.gif
Favori konusu vardı zaten bi de tam tersini açayım dedim.Konu başlığı zaten yeterince açık.

Benim liste
  1. Sanji
  2. Akainu
  3. Kizaru
  4. Aramaki
  5. Sengoku
  6. Kong
  7. Vegapunk
  8. Garling
  9. Harald(İlerde değişebilir)
  10. Sommers

Son düzenleme:
Sanji, Luffy, Aramaki, Garling, Buggy, Big Mom. Bazen sinir olduklarımı da koydum. Ona rağmen 10'a varmadı. Sanji, Luffy falan arada güzel sahneleri oluyor. Orochi, Celestial Dragon'lar falan da ekleseymişsin keşke. 😄 Harbiden sevmediklerim o tipler.

Kötü ve aşağılık varlıklar oldukları için otomatikman sevmediğim tipler; Kutsal Ejderler, Dünya Hükümeti'nin Tutumu ve buna çanak tutanlar ve ve benzerleri, Orochi, Kanjuro, Queen vs gibiler

Kötü insan değil, İyi ya da nispeten iyi resmedilen ancak karakterleri gereği sevimsiz , ahlak notları kırık olan ve çok arabesk tipler; Sanji, Usopp, Big Mom, Kaido, Luffy, Buggy, Shiki, Oden, Ace Squardo vs

Aslında iyi ama çok karakter açısından tutarsız çarlar, sevmem diyemem bunları ama biraz mesafeliyim, uzaktan seviyorum : Whitebeard, Marco, Katakuri vs

Karaktere çok lafım yok ama tasarımı rezalet diye sevemediklerim; Raizo, Big Mom, Aramaki, Senor Pink (çok abartı çar) , Ashura, Jack, Judge, Vegapunk tabi buranın zirvesi vs vs

Sanji, Luffy, Aramaki, Garling, Buggy, Big Mom. Bazen sinir olduklarımı da koydum. Ona rağmen 10'a varmadı. Sanji, Luffy falan arada güzel sahneleri oluyor. Orochi, Celestial Dragon'lar falan da ekleseymişsin keşke. 😄 Harbiden sevmediklerim o tipler.
Onları da ekledim şimdi.Ancak daha fazla ekleyemiyorum sanırım xd

@Nabu abi marcoya şaşırdım biraz.Sen seviyordun sanki karakteri diye aklımda kalmıştı çünkü

Millet sevmiyor ama ben Yamato ve Luffyi seviyorum ya

Sanji

Çok lafa gerek yok, kadın görünce şirazesi kayan adam sevmiyorum, tamam oda Niyeyse bunu eğlenceli buluyor ve birçok karakterde görünüyor da Sanji suyunu çıkartıyor.

Garling

Tipik sosyopat gibi, insanları böcek olarak görme filan. Elimde meşe odunu olsa sabah akşam döverdim lavuğu.

Morgans

“Basın özgürlüğü!” diye dolaşıyor ama her haberi **kendi çıkarına çeviriyor**. Luffy’yi kahraman yapar, sonra aynı adamı cani ilan eder.
Gerçek hayatta da böyle “medya” var: **gerçek değil, sansasyon** ister. Morgans, **bilgiyi silah yapan** tiplerden — ve bu yüzden **çok tehlikeli**.

Capone “Gang” Bege

Bege’yi “komik mafya babası” diye düşünüyorlar ama adam çocuğunu bile insan kalkanı yaptı. Fire Tank adayıyla insanları yakıp dövüyor, sonra “ben devrimciyim” diyor.
Devrimci mi lan? Devrimci halk için mücadele eder, sen kendi kavgan için herkesi feda ediyorsun. Luffy’yle ittifak yapması bile hesapla oldu. Hiçbir prensibi yok, sadece fırsatçılık.

Çok fazla yok ya, ne bileyim çok öyle ayar olduğum karakter olmadı