JoJo part 5 Golden Wind Opening 2
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 8 Ocak 2023 #42 Vinland Saga Ending 1 Spoyler Shingeki no Kyojin Ending 1 Spoyler Haikyuu Ending 1 Spoyler
Trao Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 9 Ocak 2023 #43 Benimde sevdiğim popüler açılış/kapanış müzikleri paylaşılmış. Göremediğim iki müziği atayım buraya. Gungrave'in Kapanış Müziği: Tenjou Tenge Açılış Müziği:
Benimde sevdiğim popüler açılış/kapanış müzikleri paylaşılmış. Göremediğim iki müziği atayım buraya. Gungrave'in Kapanış Müziği: Tenjou Tenge Açılış Müziği:
sayurix Baykuş Vitamini Yeni Kullanıcı 6 Mar 2023 #45 haikyuu ending https://youtu.be/iw8NVd6hrPw Ergo Proxy openingi https://youtu.be/oAXrRWLKzko
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 10 Mar 2023 #46 3-gatsu no lion Opening 2 Spoyler Vinland Saga Ending 3 Spoyler Hunter x Hunter Ending 6(hayır ağlamıyorum) Spoyler
3-gatsu no lion Opening 2 Spoyler Vinland Saga Ending 3 Spoyler Hunter x Hunter Ending 6(hayır ağlamıyorum) Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 13 Mar 2023 #47 Tengen Toppa Gurren Lagann Opening 1 Spoyler Shaman King Opening 2 Spoyler Noragami Ending 1 Spoyler
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 15 Mar 2023 #49 Beastars Opening Spoyler Cowboy Bebop Ending Spoyler Fate Stay Night UBW Opening 2 Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 21 Mar 2023 #50 Monster Opening Spoyler Dororo Opening 2 Spoyler Claymore Ending Spoyler
Monolith Müdavim Baykuş Üstat Kullanıcı 27 Eki 2023 #50 Eski açılışları anımsatan mis gibi yeni OP açılışı. Spoyler
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 28 Eki 2023 #51 Beastars Opening 2 Spoyler Yoasabi burada harika iş çıkarmış. Son zamanlarda dinlediğim en iyi opening. Hajime no Ippo: Rising Opening Spoyler Zankyou no Terror Opening Spoyler
Beastars Opening 2 Spoyler Yoasabi burada harika iş çıkarmış. Son zamanlarda dinlediğim en iyi opening. Hajime no Ippo: Rising Opening Spoyler Zankyou no Terror Opening Spoyler
Monolith Müdavim Baykuş Üstat Kullanıcı 4 Kas 2023 #52 One Piece'e çok uzun yıllar sonra yeni bir ending geldi. Güzel olmuş. Spoyler
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 16 Ocak 2024 #53 Naruto Shippuden Ending 14 Spoyler Sangatsu no Lion Opening 2 Spoyler Boku no Hero Academia Opening 11 Spoyler
Naruto Shippuden Ending 14 Spoyler Sangatsu no Lion Opening 2 Spoyler Boku no Hero Academia Opening 11 Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 1 Nis 2024 #54 Jujutsu Kaisen Opening 4 Spoyler Vinland Saga Opening 3 Spoyler Boku no Hero Academia Ending 1 Spoyler
Jujutsu Kaisen Opening 4 Spoyler Vinland Saga Opening 3 Spoyler Boku no Hero Academia Ending 1 Spoyler
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 1 Nis 2024 #55 Psycho Pass Ending 1 Spoyler Psycho Pass Opening 2 Spoyler Death Note Opening 1 Spoyler Berserk Ending Spoyler
Psycho Pass Ending 1 Spoyler Psycho Pass Opening 2 Spoyler Death Note Opening 1 Spoyler Berserk Ending Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 18 May 2024 #56 Bungo Stray Dogs Opening 2 Spoyler Chainsaw Man Opening Spoyler Boku no Hero Academia Ending 7 Spoyler Tokyo Revengers Ending 4 Spoyler Son düzenleme: 18 May 2024
Bungo Stray Dogs Opening 2 Spoyler Chainsaw Man Opening Spoyler Boku no Hero Academia Ending 7 Spoyler Tokyo Revengers Ending 4 Spoyler
Monolith Müdavim Baykuş Üstat Kullanıcı 19 May 2024 #57 My Hero Academia Opening 12. Bones yine enfes bir opening yapmış. Kaç kere dinledim bilmiyorum. Spoyler
My Hero Academia Opening 12. Bones yine enfes bir opening yapmış. Kaç kere dinledim bilmiyorum. Spoyler
Uncle Paulie Şalıom Gözcü Baykuş 21 May 2024 #58 Fairy Tail Opening 13 - Orijinali hiçbir yerde yok.- Spoyler Fairy Tail Opening 15 Spoyler Fairy Tail Opening 1 Spoyler Fairy Tail Opening 5 Spoyler
Fairy Tail Opening 13 - Orijinali hiçbir yerde yok.- Spoyler Fairy Tail Opening 15 Spoyler Fairy Tail Opening 1 Spoyler Fairy Tail Opening 5 Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 21 May 2024 #59 Kuroko no Basket Opening 1 Spoyler Shougeki no Soma Opening 1 Spoyler Shigatsu wa Kimi no Uso Opening 1 Spoyler
Kuroko no Basket Opening 1 Spoyler Shougeki no Soma Opening 1 Spoyler Shigatsu wa Kimi no Uso Opening 1 Spoyler
Ronny Kahraman Baykuş Üstat Kullanıcı 17 Eyl 2024 #60 JoJo Opening 11 Spoyler Dororo Opening 1 Spoyler Assasination Classroom Opening 2 Spoyler The Promised Neverland Ending 1 Spoyler
JoJo Opening 11 Spoyler Dororo Opening 1 Spoyler Assasination Classroom Opening 2 Spoyler The Promised Neverland Ending 1 Spoyler