Listede olmadığı için konuyu açan kişiye 82179124791 sevap puanı kaybettiren isimler: Olacak O Kadar
Unutulan önemli isimler Ekmek Teknesi, Kaygısızlar, Yarım Elma
Unutulan Nispeten önemli isimler: Yalan Dünya, Geniş Aile, 1 Erkek 1 Kadın, En Son Babalar Duyar, Aslı ile Kerem, Biz Size Aşık Olduk
Unutulan pekte önemli olmayanlar: Dadı, Evdeki Yabancı, Ruhsar, Eyvah Babam
Arada parlayıp sönenler: ,Yahşi Cazibe, Benim Annem Bir Melek, Sevgili Dünürüm
Parlamaya bile fırsatı olmamış olanlar: Baba, Sayın Bakanım, Cesur Kuşku, Sıkı Dostlar
Umulmadık Efsane: Çarli
Bir de böyle "Aile" dizisi olarak geçen. Yeri geldi mi cidden çok sağlam güldürebilen ancak dram yanıda çok güçlü yapımlar var. Yani onlarıda komedi saymak gerekir mi bilemedim.
Süper Baba, İkinci Bahar, Bizimkiler, Perihan Abla, İki Aile, Dedem, Gofret ve Ben, Mahallenin Muhtarları, Yabancı Damat, Elveda Rumeli vs gibi. Aslında Bir Demet Tiyatro'da biraz bu tarafa sarkan bir işti.
Bu kadar yazmama rağmen benim bile unuttuğum tonla seri vardır. Zira dizi konusunda bayağı üretkeniz.
Cevabıma gelirsek bence gelmiş geçmiş en komik plot ve premise erken iptal edilen "Baba" adlı diziydi. Rahmetli büyük üstat Gazanfer Özcan'ın Baba rolünde döktürdüğü diziden bir sürü kişi ünlü oldu daha sonra. 13 bölümlük plot bölümlerden sonra iptal edildi. Baba dizisinin olayı şu "İstanbul'un en baba babalarından olan biri alzeimer'a yakalanır ve bunu rakiplere belli etmemeleri gerekmektedir bu süreçte de babanın hiç bu taraklarda bezi olmayan beceriksiz oğlu baba olmalıdır.

Ses ve görüntü kayıt şekli ve kalitesi de o yıllar için tuhaftı. Çok iyi değildi belki ama bence bu marjinal dizilerin başlamasına ön ayak olan isimlerdendir.
Avrupa Yakası ve Ekmek Teknesi'nin ilk 2 sezonları harika olsa da sonra bombom ettiler. Zaten bizim memlekette ben uzun soluklu komedi dizisine inanmıyorum pek.
Bir Demet Tiyatro ile Olacak O Kadar'ı saygıdan seçmem gerek zaten
Onun haricinde 7 Numara ve Yarım Elma benim sevdiğim aile komedisi tipindendi.
Çok güzel diziler var valla. Oy falan kullanmayacağım haksızlık olur. Leyla ile Mecnun'a asla ısınamadım. İşler Güçler'i biraz abartı bulurum. Kardeş Payı güzeldi ancak bazen çok fazla "her dakika güleceksiniz ulan" oluyordu. O yüzden o eski komedi dizilerindeki (tatlı hayat da bunlardan mesela) araya bir ne çok dramatik ne çok komik normal sıradan anlar sokabilen dizileri seviyorum ve özlüyorum. Kardeş Payı'nı çok seviyorum o ayrı.
Gülse Birsel işlerini gram sevemiyorum artık zira kendisini de pek sevmem.
Oy vermiyorum, aklıma geldikçe yazarım