Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

En Etkileyici İmparator

Gördüklerimiz Arasındaki En Etkileyici Yonkou

• Dünyanın En Güçlü Adamı, Korsanlar Kralı Olmaya En Yakın Korsan, Beyazsakal, Edward Newgate!

Oy: 7 46.7%
  • Dünyanın En Güçlü Yaratığı, Yüz Canavar Kaido!

Oy: 4 26.7%
  • Yonkou "Koca Ana" Charlotte Linlin!

Oy: 1 6.7%
  • Kızıl Saç Shanks!

Oy: 2 13.3%
  • Beyazsakal'ın katili, Yonkou Karasakal, Teach!

Oy: 4 26.7%
  • Beşinci İmparator, Hasır Şapkalı Monkey D. Luffy!

Oy: 0 0.0%
  • Palyaço İmparator Buggy-sama!

Oy: 3 20.0%
  • Ne yazık ki hepsi sınıfta kaldı.

Oy: 2 13.3%

• Kullanılan toplam oy
    15
WB kesnlikle etkileyici ancak Bleach'deki Yamamoto gibi bu güç ve konum için biraz fazla odun be abi. Yani iyidir, babadır hoştur vs de .. Güttüğü hayat ve seçtiği kariyer ile kararları ve tavırları o kadar çelişiyor ki. O yüzden ona oy veremiyorum
2018 yılında bunu demişim. Ben bunu dediğim de daha Oden olayı ortaya çıkmamıştı bile sanırım.

WB sadece MF ile hatıralarda kalsa etkileyicilik olarak zirve olabilirdi (aptalca kararları hariç). Ancak, tayfasının salaklığı, Ace konusunu handle edememesi, bir tayfada gördüğümüz ilk ve şimdilik tek ihanet eden adamın (Teach) bunun tayfasından çıkması, yaşına kıyasla kendine yakışır ve kendisiyle yakın yaşta ona akıl verebilecek bir sağ kolunun olmaması. WB, rezalet yardımcı antrenörlerle çalışan Fatih Terim gibi biraz :D Ona itiraz edecek biri almamış tayfaya hiç.

Yani Korsanlık, kabadayılık falan WB'nin harcı değil. Stratejik Liderlik de öyle.

Reis'den güzel "eskiden mahallenin kabadayısı iken sonra ununu eleğip, eleğini asmış, mahallenin fırıncısı olmuş , herkeslerce çok sayılan ve sevilen amca" tiplemesi olurmuş.

Ama Oda sonrasında öyle rezalet iki Yonko gösterdi ki ,WB reis tekrardan biraz kıymete bindi. En azından karizma var, azamet var yahuu. Endamı yeter BM ve Kaido'ya nispeten.

Şanks ve Karasakal diğerlerine tur bindirecek diye düşünmekteyim, Odaiçi bir trollük yapmaz ise. Karasakal'dan eminim de, Şanks'ı offpanelde harcama gibi bir gerzeklik yapar diye korkuyorum ara ara.

Buggy'i ben trollüğüne insanları gıcık etmek için ankete almıştım o zamanlar, Oda benden de troll çıktı. Ben en azından kıytırık bir ankete yonko olarak aldım, adam seride imparator yaptı. Trollükte Odaçi>bendeniz. xd

Buggy'i ben trollüğüne insanları gıcık etmek için ankete almıştım o zamanlar, Oda benden de troll çıktı. Ben en azından kıytırık bir ankete yonko olarak aldım, adam seride imparator yaptı. Trollükte Odaçi>bendeniz. xd
Senin yaptığın mizahi trollük. Oda'nın ki körü körüne trollük :D Oda senden daha troll o kesin. Oda ben de artık çok "rezil" bir insanmış havasını uyandırıyor. Editörler ve Shuheisa ne kadar bunun bir parçası bilmiyorum ancak Oda'ya saygımı yitirme hızım, suyun yaz günü buharlaşma hızından hızlı neredeyse. Giderek yok oluyor :D

Senin yaptığın mizahi trollük. Oda'nın ki körü körüne trollük :D Oda senden daha troll o kesin. Oda ben de artık çok "rezil" bir insanmış havasını uyandırıyor. Editörler ve Shuheisa ne kadar bunun bir parçası bilmiyorum ancak Oda'ya saygımı yitirme hızım, Suyum yaz günü buharlaşma hızından hızlı neredeyse. Giderek yok oluyor :D
Hard Goda'cılar dışında durum tüm dünyada öyle ya, tabii adamın hala müritleri internette kol geziyor. Ama Oda'ya dahi, masterpiece seri yapıyor diyen kitle azaldı ciddi oranda. Tek tük görüyorum tabii hala foreshadowing atıp "ya işte Oda 1000 sayı önceden tasarladı" diyenleri. Ama sıkıntı yok, anlata anlata bitireceğiz. :p

Buggy gibi troll seçeneklerin bu tip anketlerde olmasını pek sevmiyorum.
Artık troll bir seçenek değil :D
Konuya gelirsek her ne kadar Kaido sevsemde karakterin içinden geçen Oda yüzünden etkileyici neredeyse kalmadı.O sebebten onun yerine Teach'e vereceğim.Seride ki tek korsana benzeyen adamdır kendisi bence.Final saga da büyük işler yapacaktır bence
Soda Teach'in de içinden geçti. O yüzden kalan şıklar arasından elbette WB diyorum.

Shanks'a son zamanlarda acaip kıl oluyorum. Hem fanları sebebi ile hemde odanın bu karakteri sadece fanları çoşturmak amaçlı kullanmasından dolayı. Fanservis karakter olmuştur benim gözümde.

Shanks diyorum. Baya sağlam ilerliyor etkileyicilik bakımından. Adam ortaya çıktığı her sahnede ağırlığını hissettiriyor. Henüz karizmasını çizdirecek bir olayda yaşanmadı.

Şu ana kadar en etkileyici net Shanks gibi. WB da serinin daha temiz bir noktasında bir kere gözüküp hava atıp gittiği için etkileyici.

BB pek imparator gibi gelmedi bana başta. WB'ı öldürdü ama çok korkakça bir şekilde, 1 sene sonra tayfasından arta kalanları off-panel yendi, Aokiji iki kaş çattı diye terliyordu falan. Yani korsan gibi korsan ve ilerde büyük işler yapar ama millete korku salma ya da namının yürümesi konusunda BM, Kaido gibi tir tir titretmiyor etrafındakileri. BB da biraz Luffy gibi "nasipte varsa" kafasında takıldığı için olabilir.

1- Shanks
2- Whitebeard
3- Blackbeard
4- Kaido
5- Luffy
6- Big Mom
7- Buggy

Kaido ve wbnin yaydığı aurayı hiçbirisi yayamadı seride. Hele bb tam şaklaban

Buggy'i severim ama Kaido diğerlerinden daha etkileyiciydi. İlk çıktığını sahnede Yonkou ağırlığını hissetmiştim ama işte Nika gibi bir rakibi olunca ve tayfası da işe yaramaz çöpler olunca Wano arcında gözümden düştü.