En çılgın olduğunu düşündüğünüz çizgi roman karakterlerini, bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Feindbild 無欠の果て Üstat Kullanıcı 15 Haz 2018 #2 En çılgın olduğunu düşündüğünüz çizgi roman karakterlerini, bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 25 May 2019 #5 Harley Quinn, Joker, Lobo, Deadpool Daha fazla manyak bulamadım. En manyağı Joker herhalde. Moderatör tarafında düzenlendi: 25 May 2019
Earendill Ölümsüz Baykuş Üstat Kullanıcı 25 May 2019 #6 Joker, Deadpool, Mask, HQ, Bunların arasından çılgın dersek Türkçe'deki tabirine göre Mask'tır sanırım. Not; Şimdiden uyarıyorum kanlı sahneler var. Rahatsız olabilirsiniz. Spoyler +16 rahatsız edici sahneler Spoyler
Joker, Deadpool, Mask, HQ, Bunların arasından çılgın dersek Türkçe'deki tabirine göre Mask'tır sanırım. Not; Şimdiden uyarıyorum kanlı sahneler var. Rahatsız olabilirsiniz. Spoyler +16 rahatsız edici sahneler Spoyler
GhostRider Genç Baykuş Tecrübeli Kullanıcı 26 May 2019 #8 Deadpool,Joker ve Mask bence en manyaklardan
Garou Efsane Baykuş Üstat Kullanıcı 26 May 2019 #9 @MrSpace Joker'i unutmuşsun. En bilinen odur herhalde.
GhostRider Genç Baykuş Tecrübeli Kullanıcı 26 May 2019 #10 @Muhammed Şaka yapıyorsun herhalde.Joker yazmıyor mu orada?