Anket En Çekici Kadın DC Comics Karakterleri

Sizce En Çekici / Güzel / Albenili Olan Hangisi ?

• Poison Ivy

Oy: 9 40.9%
  • Queen Mera

Oy: 6 27.3%
  • Wonder Woman

Oy: 10 45.5%
  • Huntress (Bertinelli)

Oy: 4 18.2%
  • Zatanna

Oy: 12 54.5%
  • Barbara Gordon

Oy: 2 9.1%
  • Catwoman

Oy: 7 31.8%
  • Dawnstar

Oy: 0 0.0%
  • Black Canary

Oy: 9 40.9%
  • Starfire

Oy: 5 22.7%
  • Power Girl

• Carol Ferris (Star Sapphire)

Oy: 1 4.5%
  • Harley Quinn

Oy: 7 31.8%
  • Raven

Oy: 3 13.6%
  • Supergirl

• Jade (GL)

• Fire

• Ice

• Bleez

• Batwoman

• Talia Al Ghul

• Jessica Cruz (GL)

• Rose Wilson (Ravager)

• Isis

• Maxima

• Donna Troy

• Hawkgirl

• Phantom Lady

• Killer Frost

• Lois Lane

• Shadow Lass

• Phantom Girl

• Star Girl

• Elasti Girl

• Black Alice

• Vixen

• Dream Girl

• Dolphin

• Marry Marvel

• Big Barda

• Madame Xanadu

• Katana

• Amethyst

• Cheetah

• Diğer

Oy: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22
Anketin son durumu;

9 oyla birinci olan ; Zatanna
Düzenle[img='https://thumbs.gfycat.com/BoldSafeConure-small.gif',none,254][/img]

6 oy ile hemen ardından DC'nin Prensesi Wonder Woman geliyor.
tumblr_n2ed6m0qcG1sv9k5oo1_500.gif

5'er oy ile üçüncülüğü paylaşan yakın takipteki 3.ler ise Black Canary ile Poison Ivy oluyor.
HGPD.gif

[img='https://media.tenor.com/images/6679b53d7a753300fcba0d92b93f5700/tenor.gif',none,274][/img]

4.lük sırasını ise 4'er oy ile Catwoman ve Starfire paylaşıyor.

[img='https://66.media.tumblr.com/4f9dd27e31d191fda0cfdeff083bd725/tumblr_on8clgwT4Z1w8ttt4o9_500.gif',none,261][/img][img='https://giffiles.alphacoders.com/351/35144.gif',none,573][/img]

5'incilik ise 3' er oy alan 4 kişi tarafından paylaşılıyor. Şimdilik bu isimler Supergirl, Queen Mera, Harley Quinn ve Huntress olarak gözükmekte.

Harley-Quinn-Punches-Herself-In-The-Face-While-Trolling-Supergirl-In-The-Justice-League-Cartoon.gif

giphy.gif

[img='https://i.pinimg.com/originals/38/ba/c6/38bac64affb75ef773a4d13addf0a263.gif',none,498][/img]
Gönlümün birincileri Black Canary,Zatanna ve Mera ama Zatanna zaten birinci :D
Bu arada Black Canary'e gerçekten aşık olabilirim :love:

Hepsini seçemiyor muyuz ? :D DC sağolsun Costume fetishimiz de oldu :D
Neyse DC nin kadın karakterlerine bayılıyorum özellikle Black Canary,Zatanna,Starfire,Poison İvy,Killer Frost,Barbara Gordon ve Mera ya bitiyorum ayrıca Harley Quinn,Supergirl,Power Girl,Vixen,Livewire,Raven,Huntress,Fire,Wonder Woman birde Super Woman vardı WW nin alternatif versiyonu :D onlarda hoşuma giden karakterler daha çok varda aklıma gelmiyor ya da yazamadım işte
@Nabu Artemis de fenaymış buradaki WW nin yardımcısı ama aklıma Young Justice geldi birde Miss Martian da vardı
Admin iyi derlemişsin gerçekten şampiyonlar ligi gibi olmuş beğendiğim her karakter var Cheetah nın uzun saçlı hali de baya çekici geldi bana Star Sapphire i biliyordum ama şimdi burada daha bir hoş geldi Bleez ve Stargirl de fenaymış bende herkesi beğendim resmen :D

Son olarak Green Arrow,Constantine ya da Aquaman olmak varmış

Ekli dosyayı görüntüle 273
Bitiyorum şu üçlüye ya
Ooof of. Şimdi Green Arrow olmak vardı.

Çok saçma isimler
En hoşuma gidenlerden Livewire karakteri ingilizcesi cool ama türkçesi sanırim canlı tel ya da yasayan tel gibi bisey :D

Bu okçuları neden oluşturmuşlar bilmiyorum
Farklilik olsun diye heralde yapmislar biseyler adam yeşil yeşil giyiniyor o kadar gizli gorevde keskin nışancilik falan da yapıyordur hic mi farketmezler bunu o da ayri bir mevzu konudan çok sapmışız admin tokadı atmadan yorumlarımı konu çercevesinde yapayım en iyisi

Ben o fotoğraflar dan sonra bunu anladım Dc yazarları gerçek hayatta görme ihtimalleri sıfır olan kadınları ve giyim tarzlarını kendi karakterlerine yansıtmışlar.Sanırım bu olayın son kurbanı Frank Miller.Konuya gelirsek sadece Zatanna.Ayrıca Death ablamızı görmemek üzdü.O gothic,o ütopik,o gizemli,o kaotik giyim kuşam fizik tarzı ve kişiliğe rağmen listede yoksa bu savaş demektir.Death Forever.

12 oyumun 11'ini Poison Ivy'e, 1'ini de Black Cat'e verebilsem tam düşüncem ortaya çıkacaktı. Neyse seçtim bişeler ama cevabım Poison Ivy.

DC evreninde yeniyim o yüzden herkesi bilmiyorum. Ve bazı foto linkleri de gidik galiba.

Şimdi konuda çekici diye sorulmuş. Bana göre en güzelleri say deseler Catwoman'ı ilk 5'e yanaştırmam bile ama çekici dediği için onu yazarım. Buna göre seçeceksem.

1-Talia Al Ghul
2-Catwoman
3- Poison İvy
4- Black Canary
5- Wonder Woman
6-Zatanna
7- Supergirl

12 oyumu da kullandım ve anketin şu anki durumunda Zatanna'nın 1. olmasına katılıyorum, bence de DC Evreninin en güzel kızı Zatanna.

DC kadınlarında ilgimi çeken kimse yok (en azından buradaki listede). Tek bir kişi var, onu da yazayım bari :D

Power Girl
Güzel bir yüz, sarı saçlar, olağanüstü derecede güzel bir vücut, mavi gözler. Mükemmelliğin vücut bulmuş hali.
b6dc176e3f7bac58fa041020ef33db84.jpg

Valla PG dışında kimse yok :D Belki WW ve Talia.

Bile sürü çekici kadın karakter var ama yaydığı aurası, gizemli havası ve belki de kedi düşkünlüğümden ötürü bana en çekici gelen Catwoman sanırım.

Geri