Beyonce'yi pek benzetemiyorum stil olarak zaten imkansızda vokal tarzı ve hit olan şarkıları bana pek Mj'yi andırmıyor.
Ya zaten vokal tarzı ve ses olarak Justin Timberlake'de andırmıyor(andıramıyor daha doğrusu .. deniyor ama) . Beyonce'un dansları, disiplini, sahne performansına, canlı söylerken, dans etme gayreti, auto-tune'den olabildiğince uzak durması (eskiden), sanatsal kaygısı (eskiden) MJ'e yakındı zaten deli bir MJ fanı. Taa Destiny's Child döneminden beri ona ithaf ettiği MJ dansı yaptığı klipleri vs var. Ayrıca çok başarılı bir gruptan ayrılıp solo kariyer yapma, afro-amerikalı olma vs vs aslında epey benziyor. Ancak şu konuda katılıyorum Beyonce tam bir replika değil buradaki 4 isimden daha özgün (eskiden).
The Weekend hoş ama çok formül ve samimi değil. Bir de onda da çok fazla seks kafası şarkılar var. Ayrıca MJ gibi olmaya cidden çabaladığı klipleri var giyim tarzı olarak bir de bu şaşkına dans et vs demişler

Olmayınca olmuyor. Justin ise hep derim 2-3 tane şarkısı var gerisini kaldır at.
Bruno çok çok iyi olabilir ancak çok piyasa adamı, çok aranje insanı (kendisi eski aranjmancı, editör zaten) yani cidden her beati, her ritmi en iyi satacak şekilde yapıyor. Bunu tabi MJ'de yapıyordu ancak MJ, Thriller albümü için 100 küsür şarkı yazmış eleyip 11 e indiriyorlar. En son seçilen Billie Jean. Yani buradaki samimiyet ve idealistlik ile Bruno'nun harika sesine ve enerjisine rağmen bu kadar formül biri olması bana hoş gelmiyor. İlk albümündeki imajını çok daha severdim.
Ne-Yo , Beautiful Monster'ın olduğu ve ondan önceki "Miss-Independent" ile "Mad" şarkılarının olduğu çizgiyi korusa idi. Benim için Bruno'dan bile çok makbule geçerdi. Ancak direkt MJ junior olmaya çalıştığın koca bir albüm yapıp hemen arkasından "gangsta mı olsam acaba" kafasına girersen geçmiş olsun abi.
Nitekim en iyi "replica" -> Bruno
En yakın şey -> Beyonce diyeyim.