Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Empty Hand vs Spectre

Empty Hand vs Spectre

• Empty Hand Orta Zorlukta Alır

• Empty Hand Yüksek Zorlukta Alır

• Spectre Orta Zorlukta Alır

• Spectre Yüksek Zorlukta Alır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Kaç kişinin hikayeyi okuyacağına göre değişir. Mesela herkes çok istiyor bu hikayeyi çok fazla kişi okuyacağını söylüyor. Empty Hand alır. Ama çok az okuyucu olursa Spectre alır

@father

Multiverse'yi açıp kapatabiliyor. Hikayeyi de kapatabiliyor. Empty Hand çok üstün bir güç. Empty Hand alır.

@father

Multiverse dediğim tüm boyutlar,çoklu evrenler vs. zaten. İstediğinize inanın hocam. Empty Hand ağır ezer diyorum ben.

Zaten yenilecek olsa hikayeyi kapatır biter.

@Noralyma
Empty hand Seviye: Çoklu Evrensel+ / Çoklu Boyutsal
Spectre Seviye: Hyperversal+ / Outversal / Nigh-Boundless

Ben de spectre ağır ezer diyorum. Senin mantıkla empty hand presence ile dövüşürken yenileceğini anlar ve hikayeyi kapatır ?

@father

Evet Presence'den de üstün olur çok okuyucu olursa zaten ?

Empty Hand kahramanların gücünü test etmek için çizgi romanı kapatıyordu.

Story Maniplation,Plot maniplation gibi özellikleri de var.

Tüm karakterleri presence yaratmadı mı nasıl Empty Hand'ı yaratan o olmuyor ? Presence gücü ile Empty Hand'ın Plot maniplation gücünü alır :D

@father

Grant Morrison yarattı. Presence değil. Presence neyiyle alıyor Plot maniplationu ? Sanki kendisinde plot maniplation var.

@Noralyma
Hikayede geçen tüm karakterleri presence yarattı eğer gerçek hayattan bahsediyorsan Grant Morrison yaratmış olabilir. Nabu hocamız dh de bir seviyeden sonraki tüm karakterler de Plot maniplationu oluyor demişti :D

@father

Grant morrison yarattı. Yani The Wrıter karakteri. En azından ben öyle biliyorum. @Nabu neden bir seviyeden sonra her karakterde plot maniplation var ? :D

Empty Hand çizgi romanı değil de evrenleri açıp kapatabiliyordu sanırsam. Ki Spectre de evrenin epey üstü.

Genele bakarak oyumu Spectre'den yana kullanıyorum.