Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çünkü SS, daha çok kozmik güce sahip ve Superman'ın zayıf yönlerini daha iyi kullanabilir.
Mesela bilgeliği ve kozmik farkındalığı sayesinde Superman'ın zayıflıklarını, neyden güç aldığını felan öğrenip Superman'ı zayıf düşürebilir. Ama Thanos bunu yapamaz çünkü Thanos, bu bilgileri öğrenemez.
Ve Thanos, Surfer'e göre biraz daha fiziksel bir karakter. Bu da Superman'ın uzmanlık alanına giriyor, Thanos'un değil. Ayrıca Thanos çok yavaş kalıyor SS'e nazaran. Ama SS hız farkını diğer özellikleriyle kapatabilirken Thanos, Superman hakkında bilgi sahibi olamadığı için o açığı kapatamaz.
Kısacası Silver Surfer daha kozmik ve karakterlerin zayıf yönlerini daha iyi kullanabilirken Thanos, biraz daha fiziksel ve karakterlerin prep time olmadan zayıflıklarını felan öğrenemeyen biri. Bu yüzden SS daha dişli bir rakip. Kim daha güçlü diyr sorarsan Thanos.
@thanos
Thor da ss'i yeniyor ama bu thorun ss den daha güçlü olduğunu göstermiyor. Ss'in cosmıc gücü > thanos'un cosmıc gücü diyorum Hatta direk ss > thanos benim için
Daha Death Entity'nin içinden geçmek, Shazam'ı iki yumrukta öldürecek duruma getirmek, Doomsdayı 3 yumrukta öldürmek, Darkseid'e karşı tek başına durup başa baş kapışabilmek gibi featleri var ama siz nasıl olsa zoelanacağını kabul etmeyeceksiniz
The death of superman serisindeki doomsday olduğunu varsayıyorum doomsdayın.Çünkü diger doomsday versiyonlarını thanos tüm yetenekleriyle saldırsa bile yenemez.
Superman ile aynı seviyede hatta 1 tık üst seviyede sayılabilecek bir karakter doomsday.H2H de doomsdayın zorlanacağını düşünmüyorum.
Karşıdaki Doomsday fiziksel olarak Superman ile kapışan birisi Thanos’un fiziksel gücünün Superman kadar olduğunu sanmıyorum. Jlye adapte olmuş bir DD fiziksel kapışmada Thanos’u yer thanos’un olayı zekası.
Daha Death Entity'nin içinden geçmek, Shazam'ı iki yumrukta öldürecek duruma getirmek, Doomsdayı 3 yumrukta öldürmek, Darkseid'e karşı tek başına durup başa baş kapışabilmek gibi featleri var ama siz nasıl olsa zoelanacağını kabul etmeyeceksiniz
Arkadaşlar konu DD Vs Thanos siz Superman ve Silver Surfer featleri paylaşıyorsunuz
-----
Thanos zekadan ibaret demek haksızlık olur. Thanos her şeyden önce fiziksel bir canavar. Özellikle dayanıklılık ve iyileşme kısımlarında .. Vur deyince öldürüyorsunuz sizde .. Thanos ve Superman gibileri arasında aşırı bir fiziksel fark yok dedik diye "Yok canım Thanos çok da kuvvetli değil" kıvamına gelmenize gerek yok adam çok güçlü zaten