Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Death Seed Sentry vs Thanos

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRaDVYXS77ugZYU9cl5--t6Bsqz6jno0MduTEgYkiCs9V4bWSv-',left][/img]

Kurallar

1-Öldüren kazanıyor
2-Kendilerini sınırlamayacaklar
3-Prep Time yok
4-Dövüş Titan da geçecek.

Death Seed Sentry'i bilmeyenler için şöyle söyleyeyim ; Kendisi tüm sınırlamaları kalkmış, zihinsel sorunlarından, Void'den arınmış ve psikolojisi düzelmiş Full Power Sentry'dir.

@Noralyma
Voidin yeneceğini ben de sanmıyorum ama süperman kadar zarar vereceğini düşünüyorum. Dss ise alır :D

Dss alır.Bence thanosu superman ve void de alır.Nedenlerini daha önce uzun uzun yazmıştım dh forumda.Thanosun hiyerarşik düzendeki önemini destekleyecek featleri bulunmuyor pek.En sağlam featleri hulku ,thingi yumruklamaktan öteye gidemiyor.
Marvel çizgi romanlarında "karakter ne kadar güçlü,ne kadar hızlı" dan ziyade karakterlerin yaşadıkları ikilemler,zor durumda verdikleri kararlar gibi daha soyut şeyler daha çok ilgimi çekiyor.Geek tarafımı ise dc daha iyi doyuruyor.Neyse offtopic olmasın dss thanosu titana gömer diyerek konuyu kapatayım.

Sentry'nin madde güçleri ve rejenerasyonu dışında gösterimleri Thanos kadar iyi değil ancak Thanos'un Dss'yi yenebileceğini pek sanmıyorum.

@Shrimp

Ben de DSS'nin alacağını düşünüyorum. Marvelda maneviyata daha çok önem veriyorlar.

@Ascalon

Hocam DSS Exitar'ı taşıyordu. Kuvvet olarak Thanos'un featlerinden daha iyi bir feat.

Bir de DSS'yi doğru tanıtmışmıyım ?

DSS'in Thanos alabilecek featleri var mı emin değilim. MAvi-Siyah formunda verdiği savaş çok saçma çizilmşti. Yeteneklerinin alt ve üst sınılarını anlamak zor idi.

Thanos üstüne koyacak olan şeyin ne olduğunu kestiremiyorum feat açısından. Ee tasvir ve itibar olarak da üstün durmuyor.

Thanos'a yakınım ancak iki türlü de sonlanabilir.