Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Dc Super-Celestialları vs DC ağır topları

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Dc Super-Celestialları

Perpetua

perpetua.jpg

The Darkest Knight

batmnan-who-laugsh-bathattan.jpg

Golden Wonder Woman

7746763-goldww.png

Vs

DC ağır topları

Nix Uotan

936a9b363bb3c8b8e2af33fcd530bb71.jpg

Rama Kushna

deadman-chooses-his-replacement-2.jpg

Mr. Mxyzptlk

Mxy.jpg

Superman One Million Prime

maxresdefault.jpg

Phantom Stranger

d9a39b4962c01df781419bff78df1221.jpg

Trigon

3b2c28c0f6e5232da9edb82ad68858d2.jpg

Nabu ( Gerçek Nabu, Kent Nelson değil. )

273e44d32ee98f512a6f0d951946f220.jpg

Kurallar: Öldüren veya etkisiz halle getiren kazanır, zorunda kalırlarsa rakipler birbirlerini öldürebilir. The Darkest Knight en güçlü halinde yani Golden WW veya Perpetua ile savaşırkenki versiyonu. Nabu Kent Nelson değil, Nabu'nun kendisi.

Yer: Yok edilemez bir Megaverse.

Süpriz, Bonus Dövüş: Tam güç, sınırlamasız, Prime Spectre vs Dc Super-Celestialları

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sadece statement olarak bakarsak Perpetua buradaki en güçlü gibi ancak featler bazında komedi.

Sp1M bu çapta bir dövüş için fodder kalacaktır.

Tam Güç Nabu + Tam Güç Trigon + Phantom Stranger gibi 3 tane unbound Spectre'ye yakın seviyelerde karakterin yanına Rama Kushna gibi bir çoklu evrensel eklenmiş. Üstelik Nix de var. Gerçi monitörler biraz tuhaf. Güç varlığından ziyade yetki ve otorite varlığı onlar Nix Uotan biraz featles.

Sanırım takım 2 diyeceğim.

Süpriz, Bonus Dövüş: Tam güç sınırlamasız Prime Spectre vs Dc Super-Celestialları
Vertigo + Zero Hour Öncesi DC Comics anlayışına göre -> Spectre ez gg
Zero Hour-New 52 arası DC Anlayışına göre -> Belli olmaz.
New 52 ve Rebirth dönemlerinin (özellikle de Rebirth sonlarının) anlayışına göre -> Perpetua solos

Feat olarak -> Evet Spectre bir jobber ve tonla rezil featleri var ancak üst sınırları. Kafasına gezegen ile vurulunca yamulan perpetua ve evlatlarını hoplatır.

DC bok etti her şeyi. Zaten kozmik ortam kaotik idi artık iyice kim kime dumduma

@Nabu

Hocam hep böyle bir karşılaşmayı mı beklediniz? :D

Bu arada 2. takım bu sefer tam güç, sınırlamasız, Prime Spectre ile dövüşürse nasıl bir maç olur?

Mxy, Nabu, Trigon, Ps, Rama veya Nix'in toplamı bile Darkest Knight kadar güçlü değil. Bunlar maksimum 5d varlıklar. En basitinden Perpetua'nın 6.boyutu bile Source Wall'un ötesinde ve DC Multiverse'ünde ne kadar dışa doğru gidilirse yerler o kadar çok arketipleşiyor bu da arada uçuk güç farkları olduğunu gösteriyor. Source Wall ise en ötesi. Perpetua her ne kadar Presence ve Source'un hizmetkarı olsa da "yaratılışın içinde olmadığı sürece" Perpetua bile tek başına yetecektir. O da siz yok edilemez bir Megaverse yazmışsınız zaten güzel vs ama bana kalırsa taraflar çok dengesiz güç olarak

Nabu' Alıntı:
Sadece statement olarak bakarsak Perpetua buradaki en güçlü gibi
Hocam, The Darkest Knight ve Golden WW de Perpetua kadar güçlü varlıklar çünkü: The Darkest Knight, Perpetuayı yenmeyi başardı; Golden WW'a baktımızda ise GWW kendisinin The Darkest Knight kadar güçlü olmadını ve aralarında az bir fark olduğunu söylemişti ama buna rağmen TDK ile neredeyse denk gidiyor yani bana göre takımın karşısında 3 tane Pepetua var gibi.

The Darkest Knight >= Perpetua >= Golden Wonder Woman

@Wotan

Hocam siz 2. takımın ( ağır toplar ) boşlukta (Void) veya DC Evreni yaratılışı dışında güçsüz kalacağını söylüyorsunuz sanırım.

wotan' Alıntı:
Source Wall ise en ötesi.
Hocam, Source Wall yıkıldı ve İnfinite Frontiers dönemi ile birlikte yeni ve sonsuz sayıda Multiverseler ve Boyutlar oluştu.

Hayır ben aksine takımın Multiverse dışında normalden çok daha güçlü olacağını söylüyorum çünkü Perpetua ve çocukları gibi varlıklar yaratılışın (multiverse) içindeyken zayıflıyorlar. Ancak ötesinde oldukları zamanlarda tam güçlerindeler. Tam güçlerindeyken de 2.takımı Perpetua bile tek başına alabilir.

Yıkıldığını biliyorum evet ancak bu 6.boyutun tüm çoklu evreni aştığını değiştirmiyor. Direkt tüm çoklu evrenin kontrol merkezi. Orada yalnızca o seviyede kudretli varlıkların var olabildiği biliniyor. Perpetua da bu varlıkların en başındaki kişi. Zayıf olmadığı zaman DC'nin en güçlülerinden birisi denebilir

Yıkıldığını biliyorum evet ancak bu 6.boyutun tüm çoklu evreni aştığını değiştirmiyor. Direkt tüm çoklu evrenin kontrol merkezi. Orada yalnızca o seviyede kudretli varlıkların var olabildiği biliniyor. Perpetua da bu varlıkların en başındaki kişi. Zayıf olmadığı zaman DC'nin en güçlülerinden birisi denebilir
Yalnız bu DC Külliyatının çok küçük bir bölümünü kapsayan bir algılayış biçimi. Yoksa eskiden 6. boyutun. 5. boyut cinleri gibi kendi popülasyonu bile vardı. Source Wall zaten 4 tane retcon yedi gibi bir şey.

Nitekim, Presence, (The Voice olarak kendisi değil) PS'i Spectre ile dövüşürken durduruyor bu saçmalığa devam ederseniz tüm varoluşu yıkıma götüreceksiniz vs diye. Haa ama sonra gider jobber'lık yapar o ayrı.

Ancak takım 2'deki herkesin esneyebildikleri üst uçlar 5. Boyut ile sınırlı kalacağını sanmam.

Metal tam bir saçmalık maalesef.
Aynı Wonder Woman'ın hala Hera'ya tanrı gibi baktığını gördük. Aynı Hera yanında Spectre, PS, Highfather (ve biri daha) varken Darkseid'dan shit diff yediler :D :D

Ama senin bakış açından da anlıyorum. Sadece Metal'i origin hikaye olarak kabul edersek sen haklısın ancak zaman sınırlaması konmadığı için kompozit ele almak gerek kompozit olunca da hmmm. o denli etkileyici bir şey yok. Sadece söylem var gibi geldi bana.

Gerçi 2. takımdakiler de ağırlıklı olarak söylem üzerine yazılmış karakterler. Ancak en azından birden fazla kozmik yaratılış hikayesi, birden fazla dc kozmoloji metasının içerisinde konumlarını neredeyse olduğu gibi korumuş biraz daha istikrarlı tipler.

Ama cevabına yanlış falan demiyorum. Karışık bir konu tamamen yorum ve bakış açısı . Sen de haklısın :D DC sağolsun.