Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Dark Sentry (Void) vs Thor & Captain Marvel

@Noralyma
Void sentry'nin sadece karanlık ve kendini sınırlamayın tarafı o da en fazla normal sentry'nin 3 katıdır.

Kimleri kaldırdı god blast ile voidi mi kaldıramıyacak ? Thor sadece norn taşı ile gücü çoğaltılmış ve güçlü bir saldırısı ile void'i mefta etti, Ss normal dayanıklık olarak void'den önde rejene olucak kadar ayakta kalabilir ama void direk ölür veya bayılır.

Thor nasıl sadece dayanıklık da önde ? Mjolnir yanındayken senty'nin vuracağı yumruklardan daha sert vuracaktır.Ayrıca thor'un yıkım gücü yeter, god blast ve bir çok saldırı alternatifi var sadece god blast yeter void'e. Void'in thor'u yenmesi için Süpermen kadar hızlı olması lazım

Not: Sen neye göre Void thor'u alır diyorsun ? Karakterin doğru düzgün feati yok.

@father

Kimseyi kaldırmadı. İncitti. Void'i mefta etti çünkü Void öyle istedi. Yazarda açıklamış zaten.

Evet Thor sadece dayanıklılıkta önde. Void, Hulkun tüm kemiklerini kırıyordu.

Voidin yıkım hatta Sentrynin yıkım gücü >> Thor. Sadece God blast'e bakacaksak Hulka vurduğu yumrukların işlememside var. Sentry zayıfken bile WWH ile berabere kalıyordu.

Voidde zaten nerdeyse Superman kadar hızlı.

Reed Richards Void döndüğünde tüm dünya yok olacak diyordu. Ayrıca Void geri döndüğünde x-men, Avengers, Fantastic four gibi 3 takımı (içinde Dr. Strange de bulunuyor) aynı anda mefta etti. Doom, Voidden korkuyordu. Hulk Voidden korkuyordu. Void tüm Asgardın içinden geçti. Thor'un saldırılarını takmıyordu. Thor, Void ortaya çıkınca korkuyordu. Zaten Loki gelip karakterleri güçlendirmeseydi Void hepsinin içinden geçecekti. Ki ilk başta geçti zaten.

Norman Osborn, "Anlamıyorsunuz. Ben sizi ondan korumaya çalışıyordum. Onun (Voidin) neler yapabileceğini sadece ben biliyorum. Hepimizi yok edecek" diyordu.

@Noralyma
God blast attığı her kezi yendi. Void öyle istedi diye bir durum yok. Rob öldür beni dedi ondan sonra yeniden void oldu ondan sonra thor çaktı saldırıyı sonrada void mefta.Yazarların açıklaması thor'un o potansiyelde olduğu gerçeğini değiştirmez.

Void anca hulk'un kemiğini kırar zaten.

Nasıl Void'in yıkım gücü önde olsun ? Thor'un saldırıları galactusa zarar veriyor voidi ise öldürebiliyor buna rağmen void'in mi yıkım gücü fazla ?

Void hız olarak Süperme'nin yanından geçemez aksini gösteren feat varsa beklerim :)

X-men, Avengers, Fantastic four gibi takımları Thor da tek başına da alabilir.(Eğer x-men de Jean grey yoksa ve Fantastic four hazırlıklı değilse )

Tüm dünya yok olsa ne olucak ? Thor istese dünyayı yok edemez mi hocam ?

Ayrıca Doom ve Hulk'un korkması bir şey değiştirmez hepsi low karakterler.

Thor zamanın da god blast'den düşük bir saldırı ile Void'i öldürdü, god blast atsa ortada void kalmayacağının kanıtı bu.

Saydığın featler en fazla star level featler hepsini de Thor yapabilir :D

@father

Yav he :p o yüzden Void çıkınca "Oh No" gibi şeyler diyerek ağlıyordu. Thor o kadar güçlüydü de neden Void asgardı yok edeeken hiçbir şey yapamadı ? Dr. Strange vardı takımda. Black bolt felan da vardı. Inhumans vardı..

Sentry de Galactus'u dünyadan uzaklaştırmış ? İşte Thor anca Void isterse Voidi öldürebilir. Thanos da kendi isteğiyle Draxa kalbini söktürüyordu o zaman Drax >> Silver surfer ?

Thor da anca fiziksel olarak Hulk'dan dayak yer zaten.

Sentry ciddiye bile almıyor Thor'u. Hele Void'in zaten umrunda değil.

Hehe Thor Dr. Strange'in, Black boltun ve daha bir sürü kişi olan takımk tek başına alacak.

Thor da korkuyor.

Ben de Molecule man bile atomlarına ayırdığında geri geldi yok olmayacağının kanıtı bu diyorum hadş bakalım :D

Thor bu featlerden çok azını yapabilir.

Void orta zorlukta alır.Yaptıkları ortada.Hulku bile tirtir titretiyodu korkudan.Hulk reyiz öyle kolay kolay korkmaz her şeyden ayık olun :p

Void bu savaşı çok zorlanmadan kazanır büyük ihtimal siklet farkı var gibi geldi bana. Eğer Carol, Void'in enerjisini emebilir ise bir şansları olabilir ama pek sanmıyorum.

----
@Noralyma
Sentry, Black Bolt ve Doctor Strange'in olduğu bir ekibi ne zaman yendi. Yeni bir hikayemi yoksa ben mi kaçırmışım. :D

@Noralyma Kerem, iyi hoş güzel diyorsun. Bence de Sentry alır ancak benim anlamadığım bir tarafın çok net bir şekilde farkla kazanacağını düşünüyorsan konusunu niye açıyorsun ki ? :D

@Ascalon

Sentry değil ya Void.

Hani şu Emma Frost'un Sentry'nin girdiği hikayede Void o takımlarla savaşıyordu. Yenmişmiydi tam hatırlamıyorum ama takım bayağı bir uğraştı Void ile.

@Nabu

Hocam ben Thor ve Captain Marvel ikilisini kesin olarak Voidin alacağını düşünmüyordum ki. Bloodlusted Thor'u kesin olarak alacağını düşünüyorum.