Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Dark Sentry (Void) vs Thor & Captain Marvel

Reviaalle

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRX3PvUGFCulAfdzSMKFFQuo2_T2g-hu2NymMqWVInIdZ4VsSUl',left][/img]

VS

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcQxNJVWom8M6UQV2RqMCxTLKN-9iEphjqNceWDQQcpIS0f3vBvU',left][/img]

Kurallar
1-Captain marvel Binary formunda
2-Nakavt eden kazanır
3-Dövüş yok olmayan bir gezegende geçecek.

Eğer thor ölümüne kavga ediyorsa tek başına yüksek zorlukta void'i alacağını düşünüyorum.Kana susayıp kendini de hiç sınırlamazsa tek başına orta zorlukta filan alır. C.marvel'e pek gerek kalacağını da sanmıyorum

@father

Orta zorlukta tek başına mı ? :D

Void Thor'un ataklarını pek ciddiye almıyordu ama sen bilirsin :D

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTj12stJdHesoRVspXY_cXhkEKq8VKgfc9OPqtCAx7ggjmtftJm',left][/img]

@Noralyma
O hikayenin sonunda sentry ölüyordu :D Ayrıca thor'un o versus dışında bir sürü feati de var.O featleri de göz önüne aldığımızda ve kana susamışsa orta zorlukta alacağını düşünüyorum.

@father

Aynen. Norn taşları kullanmıştı Loki.

Nasıl orta zorlukta alsın :D Featleri yetersiz orta zorlukla alabilmesi için.

@Noralyma
Thor feats.jpg

Thor void'e buna vurduğu gibi vursa orta da void kalmaz. Ayrıca bu adam on bin tanrının gücüne sahipti :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Noralyma
Bu sefer de void'in saldırısını geri çevirir :D

Hocam siz kurallara nakavt eden kazanır koymuşsunuz o zaman gelsede kazanan thor olur.

@father

Eee hocam ? Nakavt olması için savaşamayacak hale gelmesi lazım. WWH'nin Sentry'e yaptığı gibi.

Ayrıca Void Negatife Zone'dan güç alıyor. Kolay kolay nakavt olmazda.

@Noralyma
Glory'a yaptığını yaparsa savaşamıyacak hale gelir zaten :D

Void'in işi bir god blast'in denk gelmesine bakar ki aralarında çok hız farkı da yok.

@father

Sentry, zırt pırt ışınlanabiliyor.

Savaşamayacak hale gelmesini kanıtlayacak birşey de yok. Ayrıca Thor o saldırıyı yaptıktan sonra dünyaya düşüp bayılıyordu.

@Noralyma
Teleport özelliği ne kadar gelişmiş ki ? Bir galaksiden diğerine gidebileceğini sanmıyorum.

On bin tanrının gücünü barındıran adamı nakavt ediyor ise bu bir kanıttır. Thor düşüp bayılsa bile ilk bayılan bizim için önemli o da saldırıyı yiyen void olucak :D

@father

Bi hareketiyle bir kaç galaksi öteye gidiyordu. Orda ne yaptığından ben de emin değilim.

Yoo kanıt değil. Ayrıca o saldırıyı yiyecek kadar devasa ve sabit de değil. Tabi istese o kadar büyük olabilir.

Thor yardım almadan Gladiator'u yenemiyordu daha derim ben de :D

@Noralyma
Nasıl kanıt değil ? Glory'e void'den çok daha güçlü ayrıca devasa ve sabit olması thor için sıkıntı olmaz thor da gerektiği kadar atik biri ve savaş tecrübesi olarak da sentry'den çok daha önde.

Sen düşük featlere bakacaksan sentry void değilken çoğu versus'dan ağlıyarak kaçan birisi void olunca da pek bir şey değişmez.

Thor bir god blast atsa ortada void kalmaz.

@father

Bildiğin kanıt değil. Voidi yok etmek imkansız sayılır. Thor da gerektiği gibi atik bir savaşçı değil malesef :/

Ağlayarak kaçtığı doğrudur ama sanırım Sentry'i pek tanımıyorsunuz. Çünkü ağlayarak kaçmasının nedeni zaten Void.

Void, Sentry'nin karanlık tarafı. Yani eğer Sentry kötü olsaydı ne kadar güçlü olurdu sorusunun cevabı gibi birşey. Ama hala kendini tamamen sınırlamadan kullanamıyor Void olduğunda. Çünkü hala Bob zihninde savaş vererek Void'i sınırlamaya ve geri çekilmesini sağlamaya çalışıyor.

Thor bir God blast atsa ortada Void kalır.

@Noralyma
Voidi yok etmek imkansızda on bin tanrının gücüne sahip adamı yok etmek imkanlı mı ? Thor en iyi savaşçılardan biri ve sentry'i bu konuda katlar.

Sentry void'i filan için de tutuyor da sanki diğer kahramanlar kötü yanını hiç saklamıyor mu ? Ağlıyarak kaçmak nedir kötü olsa daha iyi.

Thor god blasti çok az kullandı ve kullandığında rakibi hep nakavt oldu. Yani voidin ortada kalma gibi bir lüksü yok. Void'in çok yönlülük ve rejene dışında thor'dan önde olduğu gücü bile yok.

@father

Gördüğümüz kadarıyla imkanlı.

Diğer kahramanlar içinde farklı ve kendinden katlarca güçlü bir yaratık barındırmıyor ama.

Void'i ortadan kaldıramaz. Her seferinde geri gelir. Ki gider mi ondanda emin değilim. Ee hocam konu SS olunca diyorsunuz ki SS god blast yese hemen rejene olur yani ölmez. Ama Sentry olunca bir de SS gücünde belkide daha güçlü olan Void olunca yok olur diyosunuz. Dayanıklılık konusunda iyi sadece Thor Void'den. Diğer konularda Sentry.