Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Cosmic King Thor vs Full Power Tyrant

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Cosmic King Thor

7481043-9216858312-main-qimg-1af336ee7595cb7bed849b1e520d02f2.jpg

Full Power Tyrant

XbMPrD.jpg

Kurallar: Öldüren veya etkisiz halle getiren kazanır, zorunda kalırlarsa rakipler birbirlerini öldürebilir. 3 vs'lik maç olacak.

Yer: Yok edilemez bir Multiversenin içinde bulunan yok edilemez bir gezegen.

1. Tur: Herald of Thunder Thor ( Galactus'un 5 gezegeni özümsemeden önceki hali) vs Full Power Tyrant

2. Tur: Herald of Thunder Thor ( Galactus'un 5 gezegeni özümsedikten sonraki hali ) vs Full Power Tyrant

3. Tur: Herald of None Thor vs Full Power Tyrant

Moderatör tarafında düzenlendi:
FP Tyrant, Galactus'a şöyle böyle denk bir varlık iken Thor, Galan'ı yendi (anlatım ve sergileme şekli olarak çok abuk olsa da oldu bu) o sebeple Thor derim.

Kesinlikle Thor derdim. Tyrant maksimum Aç Galactus Class bir karakter ki (Aç Galactus'u da yenemiyor) Thor 5 tane özel enerjilere sahip gezegenlerle beslenen Galactus'u yendi. İki turun da Thor için problem olacağını düşünmüyorum

@Nabu ve @Wotan

Peki Herald of Thunder Thor ( Galactus'un 5 gezegeni özümsemeden önceki hali) vs Full Power Tyrant savaşı olursa nasıl bir dövüş olur?

Peki Herald of Thunder Thor ( Galactus'un 5 gezegeni özümsemeden önceki hali) vs Full Power Tyrant savaşı olursa nasıl bir dövüş olur?
Daha denk olur elbette. Fakat bu Thor normal base Galactus'un dizlerini falan kırabiliyordu sanırım. Tyrant'ı alabilir. Ama öncekine göre bir tık daha çekişme yaşanır.