Superman'in sembol olma durumunu ilk ekz sizden duydum demişsin;
https://comicvine.gamespot.com/forums/dc-comics-2454/who-is-the-center-of-the-dc-universe-632041/
Sen forumlara bakmayı seviyorsun
Odin tek atacağı tüm yabancı forumlarda dolaşıyor.
comicvine.gamespot.com/forums/…odin-vs-superman-1462090/ bu sitede ve odin ve süperman ile alakalı bir çok konuda
Odin tek atar başka bir şey
Galactus elinin tersi ile tek atar başka bir şey.
Odin tek atar diyenler Odin'in tanrısal güçleri ve büyü gücü sebebiyle diyor (Superman'in bir tık daha savunmasız olduğu bir güç yani) Fiziksel demiyor.
Ancak Galactus'un elinin tersiyle vurması fiziksel bir şey. İkisini karıştırmışsın.
Onu geçtim şu "forumlarda şöyle deniyor" tarzı tartışma mantığından çıkmalısınız arkadaşlar.
Forumlardaki sonuçlar "fikir verici" olarak kullanılır "Sonuç belirleyici" değil.
Sonucu belirlemek için.
İki karakter içinde belirlenen çağlar içerisindeki en düşük ve en yüksek gösterimlerine bakar sonra bunlar arasında istikrarlı gösterdiği ortalama seviyeyi bulursun. İtibarlarına ve tasvirlerine bakarsın. Birbirilerine karşı üstünlükleri ve avantajlarına ya da aksi durumlara bakarsın.
Sonra daha da emin olamazsan forumları dolaşırsın, Respect Thread'leri okursun. arkadaşlarına sorarsın. Eeeen son sonuç ortaya çıkar.
"Foruma baktım bunu diyorlar." Kimler diyor ? Comicvine da her post atanı uzman mı sanıyorsunuz ? Kaç tanesini madara ettim bi bilseniz (ha kaç tane usta da bizi madara etti o ayrı

).
Odin, Comicvine'ın en çok abarttığı karakterler anketinin 3.sü müydü neydi 2014 ya da 2015 yılında. Ancak aynı Comicvine'ın içinde Odin gerçekten Galaksi+ mı diye konu var ve sayfalarca sürdü çünkü Odin'in tüm Galaksi+ ya da Multi-Galaksi iddiaları, hikayedeki 3. şahısların, anlatıcıların iddiaları ya da Odin'in dövüştüğü karakterlerin önceki güç seviyelerine bakarak oradan Odin'in kini çıkarma gibi şeylerden geliyor.
Direkt olarak multi-galaxy bir şey yaptığı uzuuun yıllardır görülmüş bir abimiz değil.
Yani ingilizcenizi geliştirin, bol bol comics okuyun, kaliteli respect threadleri okuyun, kaliteli ve güvenilir yorumcular bulun ve onların yorumlarını dikkate alın. Ve Çizgi Romanların sadece dövüş ve savaş kısmını değil sanat ve edebiyatını da anlamaya çalışın. Çünkü anlatılan bir hikayeyi , olay örgüsü olarak anlamak vede altındaki mesajları okuyabilmek bu tip güç skalası konularında da işe yarıyor.
Hocam noralym bana presence istemedikce süperman'in ölmeyeceğini söyledi doğrumu bu ?
Yok yav

Bal gibi de ölür