Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Canavarlar Kralı Kaido'nun Ejderha Avı

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Senaryo(Burayı okumadan geçebilirsiniz.Öylesine yazmak istedim sadece :D )

Doctor Strange'in yaptığı büyü sonrası bozulan çoklu evrenler Anime/manga evrenlerini etkilemiştir.Bu etkilenen evrenlerden biri olan One piece evrenine çeşitli evrenlerden ejderhalar geçmiştir.Bu ejderhaların gelişi Dünya hükümetini endişeye düşürmüştür.Beş ihtiyar kara kara düşünürken akıllarına bir çare gelmiştir.Bu ejderhaları durdurabilecek tek varlık Canavarlar Kralı Kaido idi.Bunun üzerine Kaido ile iletişim kurdular ve ona bir anlaşma teklif ettiler;

-Eğer o ejderhaları durdurmayı başarabilirsen sana bi ödülümüz var

-Siz kim oluyorsunuz da bana anlaşma teklif edebilme cüretini gösterebiliyorsunuz

-Seni ve tayfanı 1 yıl idare edebilecek miktarda en kaliteli bir markadan sake vereceğiz

-Worororo işinizi iyi biliyorsunuz ihtiyarlar.

Anlaşmayı kabul eden Kaido teker teker o ejderhaları avlamaya gider.

Dövüş şartları:
-Kaido için ilk 5 dakika ejderha formu ile dövüşmek zorundadır.Daha sonra insan veya Hybrid formuna geçebilir.
-İgneel Tartaros arc halinde
-Acno seri sonu halinde
-Diğer ejderler için sınırlama yoktur

cropped-1600-900-1057947.jpg

Sizce Kaido hangi ejderhaları yenebilir ?.

Round 1:MCU Surtur'un Ateş Ejderhası
1040969-method-thor-13.jpg

Round 2: Smaug(Film versiyon)
images (1).jpeg

Round 3: Great Protector(MCU)
images (3).jpeg

Round 4: King Ghidorah(Monsterverse)
images (2).jpeg

Round 5:Dweller-in-Darkness(MCU)
images (4).jpeg

Round 6: Ateş Ejderhalar Kralı İgneel(Fairy Tail)
fairy_tail_igneel_by_giuseppedirosso_d9p3xlp-pre.jpg

Round 7: Ejderhalar Kralı Acnogolia
images (5).jpeg

Senaryo güzelmiş. Kaido bu kadar ucuz mu yalnız? :D Kaido git getir oğlum. *Sakeyi fırlatır.* :D
_________
R1 ve R2- Bunlara yazık olmuş ya. Kaido süpürür.
R3- Tanımıyorum ama MCU'dansa Kaido'yu durdurabileceğinden şüpheliyim.
R4- Hıza bağlı olarak burada kalabilir. Ghidorah daha önce hidrojen bombası tanklamış biri. Ve tek bir kafasını kaybetti. Kaido onun cildini çok kolay delemez diye düşünüyorum.
R5'deki arkadaşı da tanımıyorum. O değil de MCU'da Ghidorah'tan güçlü biri mi var?
R6 ve R7- İkisini de yenemez muhtemelen.

O kadar ucuz değilya şakasına yazdım orayı zaten :D Ama gene içkiye düşkün reis.

R5 deki arkadaş Ghidorah'tan daha güçsüz ama bir iki haxı var.O sebeble Kaido için daha zor bir rakip olur diye oraya koydum.

Mcu'da Ghidorah'dan daha güçlü karakter bence var.(Dormammu(tahmini),Surtur,Ego,celestialler,What if strange,What if ultron, Watcher,vs.)Daha bi kaç isim daha sayılabilir.

O kadar ucuz değilya şakasına yazdım orayı zaten Ama gene içkiye düşkün reis.
:thumbsup:

R5 deki arkadaş Ghidorah'tan daha güçsüz ama bir iki haxı var.O sebeble Kaido için daha zor bir rakip olur diye oraya koydum.
Hmm... Pekala. Haxı ne peki? Belki orada da durur duruma bağlı olarak.

Mcu'da Ghidorah'dan daha güçlü karakter bence var.(Dormammu(tahmini),Surtur,Ego,celestialler,What if strange,What if ultron, Watcher,vs.)Daha bi kaç isim daha sayılabilir.
Ha yok canım zaten onları saymıyorum. :D Dormammu, Surtur falan vardır. What If zaten filmlerin abartılı versiyonu gibi bir şey.

Bu arada filminden spoiler olacak ona göre haberin olsun.

Bu yaratığın ruh çekme gücü var ve Ruhları yedikçe daha da güçleniyor.Bir de normal saldırılardan hasar almama gibi bir durumu var.Yani sıradan ataklar bedeninin içinde geçiyor sadece,(OP'da logialar gibi).Hasar verebilmek için bazı özel silahlar veya
3.Sırada ki Great Protector ejderhasının dövüşmesi gerek.)

Bu yaratığın ruh çekme gücü var ve Ruhları yedikçe daha da güçleniyor.Bir de normal saldırılardan hasar almama gibi bir durumu var.Yani sıradan ataklar bedeninin içinde geçiyor sadece,(OP'da logialar gibi).Hasar verebilmek için bazı özel silahlar veya
O zaman teknik olarak Kaido'nun buna hiçbir şey yapamaması gerekmiyor mu?

O zaman teknik olarak Kaido'nun buna hiçbir şey yapamaması gerekmiyor mu?
Ben o kısmını pek düsünmedim açıkçası :D ama op da ki haki ile logiaları etkileyebildiğini düşünürsek aynı şeyi bu yaratığın üzerinde etkili olma ihtimali var bence.Ruh çekme ise çektigi varlığın boyutu ne kadar büyükse o kadar uzun sürüyor.Mesela insanların ruhunu şak diye çekerken o diğer ejderha'da biraz daha uzun sürmüştü.

Ben o kısmını pek düsünmedim açıkçası ama op da ki haki ile logiaları etkileyebildiğini düşünürsek aynı şeyi bu yaratığın üzerinde etkili olma ihtimali var bence.Ruh çekme ise çektigi varlığın boyutu ne kadar büyükse o kadar uzun sürüyor.Mesela insanların ruhunu şak diye çekerken o diğer ejderha'da biraz daha uzun sürmüştü.
Ha o zaman Kaido o sürede yer ya bence. Ghidorah daha zorlu bir rakip olur.

Boyutları içine çekmiş Aknologya Kaido'ya 10 gömlek fazla gelir. Onun dışında İgneel ile dövüşen Akno'ya karşı şansı olabilir. Comicslerdeki karakterleri tanımıyorum onlara yorum yapamam.

Great Protector'ı bilmiyorum. Dweller in Darkness çizgi romanlarda elder god seviye bir şey neredeyse ancak MCU da elbette bundan çok daha güçsüzdür yine de Kaido'ya fazla gelmesi gerekir.

Bu arada King Gidora aşırı kaçar bence.

Hatta Ignel ile Acno Gidora ile Dweller in Darkness'dan (orijinalinin hakkını biraz bile vermişlerse elbette) güçlü olamayabilir.

Gidora'da takılır, gerisi zaten imkansız gibi. (gerçi ignel ve acno feat fakiri ama neyse yine de evrenlerindeki konumları gereği gene Kaido'ya büyük kaçarlar)

R1'i bilmiyorum tek onu geçeceğim, Smaug baya yem rakip olamaz.

Great protector'un gölde suyu kontrol etmek dışında bir olayını görmedim. Fiziksel olarak Smaug kadar bile güçlü değildir. Bir kaç karanlık böceği şeysileri gözlerini oyacaktı hatta. Kaido çok fazla kaçar.

Ghidorah çok fazla.

Kaido, Dweller in Darkness'e fiziksel olarak hasar verebilir mi ki? Ejderhanın (GP) pulları kullanılmadığı sürece böcekleri bile dokunulamazlardı.

Ama haki ile eşitlersek Kaido yok eder bence. Atılan tek okla bile hasar almıştı. Ruh çekme olayı sıkıntı evet ama o da çok uzun sürüyor gibiydi filmde.

Igneel ve Acnologia ağlatırlar Kaido'yu. ;)