Bu başlık altında boks sporu hakkında konuşabilir, danışabilir, tartışabiliriz.

Valla ben Mike reisin maçı sattığını düşünmüyorum. Evet, internetteki o videolarda çok çok daha başka gözüküyordu ama o videoların hepsi 30 saniyelik, editlenmiş antrenman videolarıydı. Ben kendim de boks yapan birisi olarak lapa dövmek, torba dövmek, sparring gibi şeylerin gerçek maçtan çok çok daha farklı şeyler olduğunu söyleyebilirim. Yani salondaki yaptığınız sert bir sparring antrenmanı bile gerçek maçtan çok daha farklı oluyor, kendim deneyim etmiş birisi olarak söylüyorumJake Paul bu gerçeklikle Mike sayesinde de tanışabilirdi, Mike'ın para ihtiyacı olmasa xD
Jake Paul boksa başladığından beri bayağı gelişti aslında kötü olduğu söylenemez kesinlikle. Elindeki imkanlarla birlikte emek vererek tekniğini çok geliştirdi yalan yok ama gerçek bir dövüş tecrübesi yok. Cımbızla seçtiği maçlara çıkıyor. İyi yerlere gelmek istiyorsa herkesin yaptığı gibi gerçek maçlara çıkıp tecrübe edinmesi lazım. Yoksa iki tane emekli inşaat işçisi döveyim, iki tane de 50-60 yaşında adam döveyim sonra da AJ'in karşısına çıkmaya çalışayımJake çok leş değil aslında. Boksörleri on üzerinden puanlasak 4-5 alabilir bence. Sadece çatmsı gereken adamı bilmiyor. Şimdi de gitmiş Caneloya çatmış. İşin ucunda sağlam para var, var da harbi cesur çocuk helal olsun