Garou'cum trollüyor musun ? Gördüklerim dedin, gördüğün yok Şimdi de görmediklerin ile karar verir oldun. Bleach'de birisiyle iki kılıç tokuşturmak hariç hiç kendine özel bir feat edinememiş pek çok isim sayabiliriz. Ancak tasvir ve itibar diye, konum diye bir şey var. Her şeyi geçtin, Ikkaku'nun kendisi adamın güçlerini övüyor. Senin kendinin 1'e koyduğu adamla denk dövüşen biri nasıl süpürülüyor ? Yenilme falan değil bak. Süpürüyor ? Nasıl ? Ukitake'de hiç bankai göstermedi Renji 2 tane bankai evrimleştirdi. O zaman Renji, en yaşlı 3-4 shinigami'den birini süpürecek mi ? Saçma sapan ithamlar yav.Featleri güzel. Iba featless gibi bir şey. Bankai falan açtığında süpürür yerleri diyorum. Bu adam daha Bankai'yi bırak feati yok. Nasıl süpürülmüyor?
Sen bunu demiyorsun ama kıvırıyorsun hadi hayırlısıİşte ben de süpürmesine hiç gerek kalmadığı için kimseyi süpürmedi diyorum.
Yo. 20. Arrancar'ı ıkına sıkına aldı o Bankai ile nereye kaptan oluyormuşYav Ikkaku'nun Bankai'si ortaya çıksa kaptan olarak almayacaklar mıydı?
Kendi kendini çürütmüşsün zaten diyecek bir şey yok. Madem Iba, Ikkaku karşısında paspas olmaktan gayrı çaresi olmayacak kadar low biri. Ikkaku neden bunun güç ve becerilerine hayran ? Ikkaku neden yaralı bununla dövüştükten sonra ? Dam üstünde saksağan gel Garou'ya bazı bazı işteHadi adam sıra dışı olsun da onlardan biraz daha güçlü olsun. Ichigo ezdi baya bunları. Ikkaku bu Ichi'yle iyi dövüşmüştü. Tabii bu Ichigo biraz da eğitim gördü falan ama çok büyük fark yani bu. Ve ben bir de Bankai diyorum. Tabii süpürür.
Bu grupta 1. olmak için çok aman allahım güçlü olmana gerek yok. Bir sürü güçlü isim bir şey yapamadan seriyi bitirdi. Adamın figüran olması , Ikkaku'dan bir tık üstün olduğunu değiştirmiyor. Ikkaku'nun kendi ibarelerine bakınca. Hadi üstün değilse bile onun tarafından süpürülmeyeceği ortada. Ayrıca Ikkaku'da feat canavarı değil. Karakura Savaşından sonra hiç bir olayı yok. İyi ki bir Liones ve Ichigo dövüşleri varAdam figürandan hallice bir şey. Çok aman Allah'ım güçlü olsa zaten buna bir rol verirlerdi illa ki. Anlıyorsunuzdur beni biraz diye düşünüyorum.
Senin Komamura ve Iba yorumlarına bakarsak alıyorlar demek kiaşırı zayıf birini almazlar ki
Valla başından beri öylesin zatenFazla teorik oldum gibi
Al işteBana gösterilenden öyle geliyor.
Seriyi bitirmeden bu kadar sıkı tartışmaya girmek senin hatanOoo spoiler yedim galiba
Tamam da Ikkaku'da feat şampiyonu değil. Ya da evrende süpürdüğü biri yok ? Iba da en azından süpürülmeyeceğine dair yeterince bilgi var. Ikkaku'da süpürüceğine dair yok ama. Kapiş.Bunlar featless figuran değil ki
Evet çünkü karşıdakinde var mı yok mu bilmiyoruz. Bir de Ikkaku'nun bankai'si öyle "game-changer" bir bok değilHocam şimdi siz bana "Bankai açmış Ikkaku, Iba'yı süpüremez." mi diyorsunuz?
İşte adamın bir numarası yok diye süpürür diyorum.
Sanki Ikkaku'nun Bankai'si Rikudo Sennin'in DNA Kılıcı anasını satayımma harbiden tek etkileyici feati yok. Shikai'sinin de olayı yok. Gelecek vaat eden bir şey olsa hadi neyse de Kubo'nun aklına tasarım gelmemiş resmen.
Ok. Yalnız yoruldum.Esas konunun çok ebesi hoşaflanmasın diye burayı açıp, buraya taşıdım.
Bu ikisi dövüştü evet de Ikkaku buna Bankai açmadı ya? Ichigo SS'e istilacı olarak gelince bile açmadı. En fazla Shikai'de dövüşmüşlerdir diyorum. Övgü almış tamam çok yönlü denmiş. Bir şey demiyorum ona zaten. Ama şimdi bu adam EoS değil bir 10 yıllık zaman atlamasından sonra değil, düz teğmen olduğu zamanından bahsediyorum. Doğru dürüst işlevi olmayan Shikai'yle Bankai'li Ikkaku tarafından süpürülmeyecek mi? Yoksa süpürülmeye farklı bakış açımız mı var anlamadım.Garou'cum trollüyor musun ? Gördüklerim dedin, gördüğün yok Şimdi de görmediklerin ile karar verir oldun. Bleach'de birisiyle iki kılıç tokuşturmak hariç hiç kendine özel bir feat edinememiş pek çok isim sayabiliriz. Ancak tasvir ve itibar diye, konum diye bir şey var. Her şeyi geçtin, Ikkaku'nun kendisi adamın güçlerini övüyor. Senin kendinin 1'e koyduğu adamla denk dövüşen biri nasıl süpürülüyor ? Yenilme falan değil bak. Süpürüyor ? Nasıl ? Ukitake'de hiç bankai göstermedi Renji 2 tane bankai evrimleştirdi. O zaman Renji, en yaşlı 3-4 shinigami'den birini süpürecek mi ? Saçma sapan ithamlar yav.
Yok ilk başta da bundan bahsediyordum.Sen bunu demiyorsun ama kıvırıyorsun hadi hayırlısıAyrıca saçma bir yaklaşım bu.
Yav hiç süpürmedi çünkü süpürülecek bir şey yoktu diyorum. Yani tabii süpüremeyeceği aksine yenileceği tipler var. Ama kast ettiğim hiç bir teğmenle harbi dövüşmesine gerek yoktu.Iba'nın hiç feati yok diye süpürülürken burada Ikkaku'nun süpürme feati olmaması , süpürmek zorunda kalmadığına getiriliyor. E bunu çevirir Iba için de söyleriz kİ ? Bu kafayla bir mutabık olunmaz ki .Oldu olacak canım böyle istedi de keselim tartışmayı
Arrancarlar 10 numaradan sonra doğum sırasına göre sıralanıyor güce göre değil. Bu arada o sıra dışı durumdan bahsetmiştim.Yo. 20. Arrancar'ı ıkına sıkına aldı o Bankai ile nereye kaptan oluyormuş Ayrıca İba kaptan yapılırken nasıl çok zayıf dedin bu da Ikkaku için denilebilir yani kaptan olsa bile 2 si de kaptan olabilitesi olan adamlar demek ki Ayrıca Ikkaku onu dediğin de Ukitake'nin hastalığı, Aizen ile Gin'in ihaneti yüzünden 3 kaptan koltuğu löp diye boşalmıştı.
Kendi kendimi nasıl çürütmüşüm?Kendi kendini çürütmüşsün zaten diyecek bir şey yok. Madem Iba, Ikkaku karşısında paspas olmaktan gayrı çaresi olmayacak kadar low biri. Ikkaku neden bunun güç ve becerilerine hayran ? Ikkaku neden yaralı bununla dövüştükten sonra ? Dam üstünde saksağan gel Garou'ya bazı bazı işte
Gruptan bahsetmiyordum da neyse onu geçelim sanırım anlaşabileceğimiz bir yer buldum. Şimdi bu adam Shikai Ikkaku'yla hemen hemen aynı seviye veya dediğiniz gibi 1 tık üstün olsa Bankai'de Ikkaku'nun kötü dövmesi lazım. Siz de biliyorsunuz zaten o aradaki farkların nasıl gösterildiğini seride.Bu grupta 1. olmak için çok aman allahım güçlü olmana gerek yok. Bir sürü güçlü isim bir şey yapamadan seriyi bitirdi. Adamın figüran olması , Ikkaku'dan bir tık üstün olduğunu değiştirmiyor. Ikkaku'nun kendi ibarelerine bakınca. Hadi üstün değilse bile onun tarafından süpürülmeyeceği ortada. Ayrıca Ikkaku'da feat canavarı değil. Karakura Savaşından sonra hiç bir olayı yok. İyi ki bir Liones ve Ichigo dövüşleri var
O zaman yanlış hatırlamışım pardon.Senin Komamura ve Iba yorumlarına bakarsak alıyorlar demek ki Kaldı ki Ikkaku kesin alırlar demiyor. Alma ihtimalinden korkuyor aynı dönem Renji de de Bankai vardı ve Ikkaku'dan da daha iyi featleri vardı. O hiç bu kaygıya kapılmadı Ikkaku'ya gaz vermekten öte bişi değil. Aslı astarı yok Kido yok, flash step yok, kafa yok. Kaptan olacak sırf devasa bir satır açabiliyor diye
Valla başından beri öylesin zaten
Bundan birkaç kere yukarıda bahsettim zaten. Dövüşten yani. Shikai Ikkaku vs Shikai Iba öyle bitmiş olabilir ama Bankai açınca işler çok farklı bir noktaya gelir.Al işte La sana gösterilen de bunlar denk dövüşüyor zatenHatta Ikkaku biraz hayranlık gösteriyor. Sen sana gösterilen değil senin gördüğünden bahsediyorsun
Yok sıkıntı yok unuttum spoilerı.Seriyi bitirmeden bu kadar sıkı tartışmaya girmek senin hatan
Dövüş hakkında yeterince dedim yukarıda bırakıyorum o yüzden bunu da.Tamam da Ikkaku'da feat şampiyonu değil. Ya da evrende süpürdüğü biri yok ? Iba da en azından süpürülmeyeceğine dair yeterince bilgi var. Ikkaku'da süpürüceğine dair yok ama. Kapiş.
Haaaa anlaşıldı. Tamam siz Bankai olma ihtimaline karşı mı dediniz yani? Tamam eğer öyleyse sıkıntı yok. Öyleyse süpürme olmaz.Evet çünkü karşıdakinde var mı yok mu bilmiyoruz. Bir de Ikkaku'nun bankai'si öyle "game-changer" bir bok değil Allah Allah. İlah oldu başımıza.
İlk yarısına sizin bakış açınızı anladım o yüzden sorun yok. Yalnız diğer yarısı hakkında önceki mesajda konuşmuştum zaten?Kusura bakma da şu ifade beynin, kafatasını terketmesidir Adam featless diye, yenilir desen anlayacağım. Süpürülür diyorsun ama savaşmışlar ve süpürülmemiş aksine hayran kalınmış ?! O zaman Bankai Rukia, Ukitake'yi süpürür. Bankai Byakuya da , Isshin'i süpürür. Mantıklı mı ?
Sanki Ikkaku'nun Bankai'si Rikudo Sennin'in DNA Kılıcı anasını satayım![]()
Yok, sıkıntı yok. Ben de yoruldum zaten. Ama bütün cevabı yazdığım için atıyorum bunu.Valla daha fazla devam etmeyeceğim bu son derece subjektif, kaygan zeminli tartışmaya Kusura bakma.
Öbürü de açmadı elbet ? Eee. Bir de bunlar fiziksel dövüşüyor. Dojo dövüşü yapıyorlar. Yani elin oğlunun sparring dediği. BU tarz bir şey de Ikkaku'ya yarar elbette. Adam arkadaşı ile antrenman dövüşünde Kido yapacak değil. Yani Iba her şeyini kullansa Ikkaku'nun bir şansı olabiliyor mu ? Onu bile bilmiyoruz.Bu ikisi dövüştü evet de Ikkaku buna Bankai açmadı ya?
Yavrum şaka mısın ? Adamın Shikai'sinin işlevini bilmemek işlevsiz demek değil. Kaldı ki bu adamda da Bankai olabilir ? Bunu anlamak bu kadar mı zor ?Doğru dürüst işlevi olmayan Shikai'yle Bankai'li Ikkaku tarafından süpürülmeyecek mi?
Tamma o zaman "süpürür" iddiası senin fan fiction'ın oluyor.Yav hiç süpürmedi çünkü süpürülecek bir şey yoktu diyorum.
Evet de bunu endişeleri sebebiyle yapmıyor. Bankai'siz de çok güçlü olduğundan değil. En hayati tehlike anına kadar bekliyor resmen. Kaldı ki adamın 2 savaşı var. HER ŞEY !? 10 tane savaşı varda 8'inde açmamış gibi laf oluyorIkkaku her şeye Bankai açan bir tip değil.
Tamam da adam belki Shikai Ikkaku ile Base halde dövüşüyor ? Ya da belki adamın da Bankai'si var ? Çok fazla farz-ı mahal konuşuyorsun.Şimdi bu adam Shikai Ikkaku'yla hemen hemen aynı seviye veya dediğiniz gibi 1 tık üstün olsa Bankai'de Ikkaku'nun kötü dövmesi lazım.
Sen teorik ile fan fiction arasında fark var.Fazla ekran süresi almayan adamlardan bahsedince teorik olmaktan başka fazla şansımız yok zaten hocam.
Haaaa anlaşıldı. Tamam siz Bankai olma ihtimaline karşı mı dediniz yani? Tamam eğer öyleyse sıkıntı yok. Öyleyse süpürme olmaz.
Daha iyi anlatılamazdıDeğişik tip bir silah oluyor.
Valla ben bir yere varmadım. Ben zaten orada mantık denen yerde idim. Sen daha yeni geldinBir anlaşmaya vardık ama
Ikkaku'nun yemeyeceğini de bilmiyoruz ama. Yamamoto'nun gelip kestiği bir yaratık idi yani. kaldı ki listelerinizde Iba'nın üstüne koyduğunuz Rangiku'da tek yediİba o kadar güçlü olsa arrancar arc’ında harribel’ın kızlarının yarattığı devden tek yemezdi.
Sparring olarak yakın olmak ile elde ne var yok kullanılan savaşta yakın olmak farklı biraz. Bu olasılığı da düşünmek gerek.Eğer bankai yokken bile yakınsalar
Ben de öyle düşünüyorum.Birbirleriyle antrenman yaparken shikai bile açmıyor olabilirler.
Yırtmış biraz subjektif bir yaklaşım. Adam çabalamış. Kaldı ki Teğmen olmak için çabalaması kaptanı ile yarışmayı düşünmediği anlamına da gelmez. Kaptanı ile yarışan teğmen de bir elin parmağını geçemez. Kaldı ki Ikkaku bu adamı çok iyi tanıyor bu adam sadece çok yırttığı için o konumda olsa Ikkaku ona "Ben sendeki yeteneklerle/güçlerle doğmadım" demez onun yerine "Ya ben senin kadar bunlara çalışmadım" derdi. Demek ki Iba da bir yetenek, bir güç de var yani.Bazı teğmenler kaptanlarıyla yarışma derdindeyken iba teğmen olabilmek için yırtmış kendini.
Az fark olsa Ikkaku o kadar hayran kalmaz. Kaldı ki Shikailerin bile açılmadığını düşündüğümüz bir antrenman müsabakasında kullanılabilecek kidolar belli ya çok çok alt seviye ya da hiç kullanmıyorlar.Kido falan bildiği İçin bu farkı kapayıp az farkla kazanıyordu muhtemelen iba. Ama ezmiyordu çocuğu.
Antrenman yaparken açmamıştır, demek istediğim için öyle söyledim.Evet de bunu endişeleri sebebiyle yapmıyor. Bankai'siz de çok güçlü olduğundan değil. En hayati tehlike anına kadar bekliyor resmen. Kaldı ki adamın 2 savaşı var. HER ŞEY !? 10 tane savaşı varda 8'inde açmamış gibi laf oluyor![]()
Shikai'den bahsediyorum.Daha iyi anlatılamazdı Mega Boy Kasap'a dönüşüyor evet. Alkış !
Ne yapayım hocam? Adamın da Bankai'si olma ihtimalini göz önüne almadım ben. Şahsen çok düşük gördüm. Buraya kadar tartışırken de niye olduğunu anlamışsınızdır. Siz de hiç Bankai olasılığından bahsetmeyince onun için tartışıyordum. Diğerlerine alıntı yapmama gerek yok herhalde olay anlaşıldı. En başta Bankai'si olabileceğini düşündüğünüzden haberim olsaydı hiç girmezdim tartışmaya.Valla ben bir yere varmadım. Ben zaten orada mantık denen yerde idim. Sen daha yeni geldin Sen vardın yani ama hadi kurtardık
@Hanzo7682 arkadaşın anlattığı gibi yani.Yok yani söyle kimlerden neden aşağıda gördüğünü de ona göre ben de yerini indireyim.
Yani Cang Du ve diğer şu Chojiro'nun Bankai'sini alanlardan pek bir şey görmedik. Biri Hisagi'yi dövüyordu. Diğeri de Shikai'deki Toshiro'yu pataklıyordu. Ayrıca bunu aynı zamanda Toshiro'nun Bankai'sini kullanırken yapıyordu ama hatırladığım biri zaten Base Yama'ya öldü. Diğeri de Toshiro'ya bir şekilde yenildi. Sanırım Toshiro Bankai'sini geri almıştı.Bunlar normalde güçlü teğmenler. Onun üstüne bankai yerine maskeleri var. Bankaili teğmen gibi seviyeleri.
Onların altında kalanlar bankaili kaptanlarla dövüşebilen karakterler.
Ya evet de bunları nasıl değerlendirsem bilemedim. Direk güç olarak pek bir şey yok ama hax var. Yoksa zaten Szayel'i üste çekerdim. Zommari'den bir tek hızı aklımda kalmış. O göz şeyi de vardı doğru. Haxı göz önüne alsam oradaki herkesi yenebilmeli Syazel ya da Zommari. Tabii nasıl başladıkları da önemli.Zommari’nin gücü baktığı nesneyi kontrol etmekti ve çok gözü vardı. Ama karşısına milyonlarca bıçakla görüş alanını kapatan kaptan çıktı.
Szayel’e daha ters kaptan denk gelemezdi.
Hmm... O zaman Luppi'yi üste alabilirim. Cang Du'nun falan üstüne çıkar gibi yani.Luppi 6-8 kolu varken toushiro 1’ini zor durduruyor. En baştan düz savaşsalar mahvedekti muhtemelen bi kaptanı. Toushiro teğmenler ölecekken bile bekliyor nem topluyor yenebilmek için. Urahara gelmese ne olacaktı onlara bilmiyoruz. Luppi toushiro’ya bankaisini kullanması için çok fazla zaman tanıdığı için toushiro çok güçlü bi teknikle yeniyor. Kendisi de söylüyor luppi’nin mallık yaptığını yoksa öyle bi teknik atamayacağını.
O erkek hocamZombi kız
Nabu hoca da tek liste yap der heralde. Liste senin, istediğin gibi diz anlattıklarımız bize göre olan şeylerdi. Sana göre Vaizard ikilise diğerlerinden güçlüyse öyle kalsın.Acaba brüt için farklı hax için farklı liste mi yapsam
Valla ben de öyle biliyordum ama fandomda kız olduğu söylenmiş. Ben de ona göre gittim.O erkek hocam .![]()
![]()
Sordum zaten de karışır dedi. Dediğim gibi işi zorlaşacak herhalde. Neyse bir bakayım değiştirmeye çalışacağım hatırlattıklarınızdan yola çıkarak. Sağ olasın.Nabu hoca da tek liste yap der heralde. Liste senin, istediğin gibi diz anlattıklarımız bize göre olan şeylerdi. Sana göre Vaizard ikilise diğerlerinden güçlüyse öyle kalsın.
Hax’ların etkisi turnuva gibi tek tek eşleşmelerle puanlama yaptığımızda çıkar ortaya. Ayrı sıralama yapmana gerek kalmaz. Muhtemelen 2 lig sonra falan başlanır ona.Valla ben de öyle biliyordum ama fandomda kız olduğu söylenmiş. Ben de ona göre gittim.O erkek hocam .![]()
![]()
![]()
Sordum zaten de karışır dedi. Dediğim gibi işi zorlaşacak herhalde. Neyse bir bakayım değiştirmeye çalışacağım hatırlattıklarınızdan yola çıkarak. Sağ olasın.Nabu hoca da tek liste yap der heralde. Liste senin, istediğin gibi diz anlattıklarımız bize göre olan şeylerdi. Sana göre Vaizard ikilise diğerlerinden güçlüyse öyle kalsın.![]()
Son tur olduğu söylendi ama birkaç grubu kapsayan bir şey için mi son yoksa bu şu an sıraladıklarımız için mi son bilmiyorum. Hallettim bu arada listeyi. Sağ olun.Hax’ların etkisi turnuva gibi tek tek eşleşmelerle puanlama yaptığımızda çıkar ortaya. Ayrı sıralama yapmana gerek kalmaz. Muhtemelen 2 lig sonra falan başlanır ona.
Epey low olanlarından ve oradakilerin çoğu orada ölmemiş. Kaldı ki Robert, Byakuya'dan göz almıştı yani Kubo Sternritter'lar konusunda pek iyi bir iş çıkartmadı. İlk geldiğinde hepsi çok güçlüydü ölürlerken hepsi çöptü.3 sternritter almış.
Meh. Bankai, Shikai'dan 5-10 kat güçlü denilmişti demek ki 10-20 kat güçlü olmuş. Çok tarumar edici bir üstünlük değil.As nodt byakuya’nın shikai’sini bankai sanmıştı. O kadar fark var en az:
Rahat ?Sarayda gerard’ı da baya rahat yendiler.
Byakuya o ikisinden güçlü olabilir ancak Renji ve Rukia'nın kat ettiği mesafe ile Byakuya'nın ki bir değil bene. Renji ile Rukia teğmen iken en güçlü teğmenlerden bile değildiler. Ama Ruh Sarayı sonrası Kaptanlar sınıfına ortadan girdiler direkt. Hatta Rukia, Bankai'nin kontrolünü tam sağlasa epey elit kaptan olur.byakuya o konuda onların altında kalmamış gibi bence.
Sternritter’ları düzgün yapmadığına katılıyorum da ilk savaşta güçlü olmalarının sebebi bankai çalma değil mi? Kaptanlar hem 1/5 veya 1/10 güçleriyle savaştılar hem de bazılarının rakipleri ekstradan bankaiye sahip oldu. Zaraki’de öyle bi dert olmadığı için 3 kişiyi rahat aldı mesela.Epey low olanlarından ve oradakilerin çoğu orada ölmemiş. Kaldı ki Robert, Byakuya'dan göz almıştı yani Kubo Sternritter'lar konusunda pek iyi bir iş çıkartmadı. İlk geldiğinde hepsi çok güçlüydü ölürlerken hepsi çöptü.3 sternritter almış.
Meh. Bankai, Shikai'dan 5-10 kat güçlü denilmişti demek ki 10-20 kat güçlü olmuş. Çok tarumar edici bir üstünlük değil.As nodt byakuya’nın shikai’sini bankai sanmıştı. O kadar fark var en az:
Rahat ?Sarayda gerard’ı da baya rahat yendiler.Yendikleri Gerard daha final form açmamıştı. Bir de Gerard asla hasar almak konusunda sıkıntı çeken bir yapısı yok ki o sebebiyle atak atıp devirmeye açık bir tip. Ancak daha sonra final form açınca yanında Meteor kesen Shikai üzerine Bankai açan Kenpachi ve Adult form açmış Toshiro vardı ve büyük ihtimalle o üçlü arasında en güçsüzü gene byakuya idi.
Byakuya o ikisinden güçlü olabilir ancak Renji ve Rukia'nın kat ettiği mesafe ile Byakuya'nın ki bir değil bene. Renji ile Rukia teğmen iken en güçlü teğmenlerden bile değildiler. Ama Ruh Sarayı sonrası Kaptanlar sınıfına ortadan girdiler direkt. Hatta Rukia, Bankai'nin kontrolünü tam sağlasa epey elit kaptan olur.byakuya o konuda onların altında kalmamış gibi bence.
Elbette Fullbringer sonrası eski bankai li Byakuya ile Ruh Sarayı sonrası fark var ancak bir üst tura koymama gerek var mı ? Emin değilim.
Aynı kavgada bulunmaları denk oldukları anlamını taşımıyor. Dövüşe getirdikleri şeylerde denk değildi. Yoruichi, Aizen'in bir şey düşünmesini engellemek için sürekli baskıyı üzerinde tuttu. Urahara ise mühürleyen idi. Isshin sadece Aizen'ın onu hesaba katmamasını iyi kullanıp ufak bir katkı sağladı o kadar bence.Aizen karşılaşmasında Yoruichi, Urahara, Isshin denk gösterilmişti.
Yo aslında Yoruichi idi ancak Yoruichi'nin dövüşünün önemli bir kısmı off-panele kaydırılmıştı.Hatta en çok yakın muharebeye giren Isshin'di
E çünkü Yoruichi'nin gelişimi o arkta durmadı. Finalde bile belkide 5 Savaş Gücünden sonra Soul Society tarafı için dövüşen en güçlü isimdi nitekim. Isshin maalesef tek bir arktaki kısa soluklu bir boy gösterişi, Yoruichi'nin giderek yükselen çizgisinin gerisinde kalıyor. Bir de Yoruchi'nin tasviri ve de hype'ı yüksek Isshin'den.Ama Yoruichi felan hep üstünddki liglerde?
Açıkçası bu çok da emin olduğum bir cevap değildi. Zaten Ruh Sarayı öncesi Byakuya olsa Isshin Base Haliyle, Bankai Byakuya'yı alır derdim. Ancak Ruh Sarayına giden Renji ve Byakuya gibi tiplerin aksine Bankai'sı işlev olarak çok değişmedi. Aynı kaldı neredeyse.Biraz daha pratik bir hal aldı o kadar. Peki bu adam değişimi nerede yaşadı o zaman diye düşününce sanırım. Temel İstatistikleri çok yükselmiştir diye düşündüm. Ama Ishhin'in alma ihtimali de yok değil.Mesela round 4 Isshin vs Byakuya
İkiniz de Byakuya demişsiniz neden?