Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Black widow vs Elektra

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Elektra

images (7).jpeg

Black widow

images (6).jpeg

Kurallar:
Ölümüne bir maç olacak
Ateşli silahlar kullanmak yasak ama black widow yanlızca bileklerinde ki aletleri kullanabilmesine izin var.
Genellikle sık kullandıkları silahlarla dövüşücekler.

Yer ve zaman:
Öğlen arası geniş bir çayırda hiç bir insanın bulunmadığı bir yer.

Evet dövüş başlasın!!!

Ateşli silahlar kullanmak yasak ama black widow yanlızca bileklerinde ki aletleri kullanabilmesine izin var.
Onlar zaten ateşli silah.

Genellikle sık kullandıkları silahlarla dövüşücekler.
BW suikastçi o yüzden favori silah gibi bir şeyi pek yok. Değneklerinden bahsediyorsan o başka.

Elektra alır diyorum. Kendisi bir mutant zaten ayrıca ninja o yüzden fiziksel yetenekleri daha üstün.

@Muhammed o cümlede demek istediğim black widowun bileklikleri dışında tüm ateşli silahlar yasak. Yanı black widowun bileklikleri istisna, sütten; geri kalanlar yasak. Birde elektranın mutant olduğunu bilmiyordum.

Daha önce bir karşılaşmaları berabere bitmiş olsa da Elektra çok daha iyi bir dövüşçü, katil, zihinsel(telepati) yetenekleri olan ve dövüş sanatları(chi) teknikleri olan biri. Widow'un sahip olduğu tek üstünlük süper asker serumunun verdiği fiziksel yetenekler.

Elektra fiziksel güçle metal zincir parçalayıp tuğla duvar içinden geçebilen biri o yüzden BW'un pek şansı yok.

Bu iki sıkı dövüşçü düelloda berabere kalmışlardı ama elektranın fiziksel gücünü (bir de mutant) daha önde buluyorum :D

Çok yakın bir dövüş, hazırlık ya da teçhizat olsa kesin Widow derdim ancak şimdi epey zorlukla Elektra diyorum.