Kopyala yapıştır mangakının stili olmuş artık.Şaşırmıyorum artıkMangada Naruto esintileri kaldığı yerden devam ediyor. Uchiha Yami.![]()
![]()
![]()
Moderatör tarafında düzenlendi:

Kopyala yapıştır mangakının stili olmuş artık.Şaşırmıyorum artıkMangada Naruto esintileri kaldığı yerden devam ediyor. Uchiha Yami.![]()
![]()
![]()
Bu kadar kör göze parmakta yapılmaz ya. Adam aynı arc içinde hem Naruto hem One Piece'denKopyala yapıştır mangakının stili olmuş artık.Şaşırmıyorum artıkMangada Naruto esintileri kaldığı yerden devam ediyor. Uchiha Yami.![]()
![]()
![]()
![]()
Son yılların en popüler mangalarından diğer ikisi olan JJK ve BnHA da yaptı bunu zaten o yüzden çok şaşırmıyorum artık.Son yılların en popüler mangalarından biri bu üstelik
Onlar yine Black Clover'a göre daha az yaptı bunu sanki. Yada en azından o kadar gözüme batmıyor benim. Manganın kendisinin iyi olmaması ile de alakalı olabilir. Aldığı şeyleri o seriler kadar bile iyi işleyemiyor.Son yılların en popüler mangalarından diğer ikisi olan JJK ve BnHA da yaptı bunu zaten o yüzden çok şaşırmıyorum artık.Son yılların en popüler mangalarından biri bu üstelik