Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Bir Omnitrix Buldunuz. Bütün evrenlerden 10 tane uzaylı seçecek olsaydınız bunlar hangileri olurdu?

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Uzun bir süre sonra aklıma konu geldi :D Konu başlıktaki gibi, bir Omnitrix buldunuz ve tüm evrenlerden (anime, manga, çizgi roman, film vs.) istediğiniz 10 tane uzaylı formu seçebileceksiniz. Bunlar hangi uzaylı ırkları olurdu?
7213f165981bc9ba46ac4a29a7ebdd24.png

Dip Not: Sadece uzaylı ırkı seçebilirsiniz. O uzaylı ırkına mensup olan karakteri seçemezsiniz. Mesela Superman'i seçemezsiniz ama bir Kriptonlu seçebilirsiniz. Yani demek istediğim Superman kadar güçlü bir Kriptonlu seçemezsiniz. Değerlendirmenizi ona göre yapın :D
Dip Not 2: Seçeceğiniz uzaylı ırkı maksimum evrensel seviyede olabilir.​

Uzaylıdan kasıt ne mesela ? Atıyorum ingilizce çeviri de "Alien". Yabancı anlamını taşıyan kelimedir aynı zamanda. Nitekim dünyaya yabancı her şeye uzaylı diyebilir miyiz ? Yani ölümsüz olabilir mi (misal Gardiyanlar ya da monitörler gibi) seçeceğimiz ırk ya da mistik olabilir mi(5. boyut cinleri misal ) ?Buna göre değişir cevabım.

Ancak ölümlü olan meta-insanımsı olan ırkları kastettiğini varsayarak 10 tane ırk seçeceğim;

1- Kriptonlu
2- Yeni Tanrı
3- Beyaz Marslılar
4- Yeşil Marslılar
5- Daxamaytlar
6- Koluanlılar
7- The Reach
8- Tanagaryan
9- Tamaranyalı
10- Eternals

Anime-mangalarda uzaylı pek bir şey yok diye hatırlıyorum. Yani teknik olarak başka boyuttan gelen mistik iblisler, ruhlar vs. sayılıyor mu? Yoksa bildiğimiz fiziksel evrende başka gezegende yaşayan bir ırk mı seçebiliyoruz?

Uzaylıdan kasıt ne mesela ? Atıyorum ingilizce çeviri de "Alien". Yabancı anlamını taşıyan kelimedir aynı zamanda. Nitekim dünyaya yabancı her şeye uzaylı diyebilir miyiz ? Yani ölümsüz olabilir mi (misal Gardiyanlar ya da monitörler gibi) seçeceğimiz ırk ya da mistik olabilir mi(5. boyut cinleri misal ) ?Buna göre değişir cevabım.
Dünya dışı başka bir gezegende yaşayan (veya yaşamayan) her şey sayılır hocam. Ve evet, ölümsüz de olabilir, mistik de olabilir. Saate DNA'sını aktarabileceğimiz her şey olabilir.
Anime-mangalarda uzaylı pek bir şey yok diye hatırlıyorum. Yani teknik olarak başka boyuttan gelen mistik iblisler, ruhlar vs. sayılıyor mu? Yoksa bildiğimiz fiziksel evrende başka gezegende yaşayan bir ırk mı seçebiliyoruz?
Dediğim gibi, saate DNA'sını aktarabileceğimiz her şey olur. Yani teknik olarak yaşayan her şey olur.

Dünya dışı başka bir gezegende yaşayan (veya yaşamayan) her şey sayılır hocam. Ve evet, ölümsüz de olabilir, mistik de olabilir. Saate DNA'sını aktarabileceğimiz her şey olabilir.
O zaman en güçsüz olan 5 ırkımı silip onların yerine

quantum mekaniks, 5. boyut cinleri, celestiallar, monitörler, gardiyanları ekliyorum.

Aklıma bir tek o gelmişti. :D Diğerlerini izlemedim/okumadım zaten. Parasite hariç. Ama oradakiler de yazılmaz ki. :D Sonuçta minik bir şey olarak geliyorlar. Birini bulamazsan yandın. :D

Dediğim gibi, saate DNA'sını aktarabileceğimiz her şey olur. Yani teknik olarak yaşayan her şey olur.
O zaman:

1- Ootsutsuki (Naruto)
2- Monarch (SL)
3- İblis Irkı (NnT)
4- Tanrıça Irkı (NnT)
5- Derous (Toriko)
6- Kriptonlular (DC)
7- Eternals (Marvel)
8- Celestials (Marvel)
9- Celestialsapien (Ben 10) (Evrensel üstü sayılmıyorsa. Sayılıyorsa) / Arrancar (Bleach)
10- Battle Wolf (Toriko)

İstek sırasına göre değil rastgele yazdım.

Ben 5. Boyut cini, Celestials veya Darkseid gibi yeni tanrı ( ama New Genesis'deki ) olmak isterdim. Kozmik varlıkları bi seviyorum.
Anime evreninden bir ırk seçecek olsaydım da yalnızca Nnt'den tanrıça ırkını seçerdim.

1. Lucifer Morningstar
2. Kratos
3. Mutantlar
4. Saiyanlar
5. Kriptonlular
6. Shinigamiler
7. Harry Potter'daki safkan büyücüler
8. Uchihalar
9. Nitian Erxing
10. Maia yüzüklerin efendisindeki

1. Lucifer Morningstar
2. Kratos
3. Mutantlar
4. Saiyanlar
5. Kriptonlular
6. Shinigamiler
7. Harry Potter'daki safkan büyücüler
8. Uchihalar
9. Nitian Erxing
10. Maia yüzüklerin efendisindeki
Dip Not: Sadece uzaylı ırkı seçebilirsiniz. O uzaylı ırkına mensup olan karakteri seçemezsiniz. Mesela Superman'i seçemezsiniz ama bir Kriptonlu seçebilirsiniz

Bir de Harry Potter'daki safkan büyücüler bildiğimiz insan zaten, onların herhangi bir özelliği yok asa kullanabilmeleri dışında :D