Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Batman vs Deatstroke

Darkseid

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Batman
Ekli dosyayı görüntüle 2223

Deatstroke
Ekli dosyayı görüntüle 2222

Dönem: Modern Çağ, New52, Rebith ve Rebith sonrası.

Yer: Terk edileli bir hafta olmuş boş bir şehir.

Zaman: Akşam. İkisi de bu şehirde birbirleri ile aniden karşılaşıp dövüşmeye başlıyor. Yani ikisi de birbirleri için hazırlıksız diyebiliriz.

Kurallar: Standart, her zaman kullandıkları ekipmanları kullanabilirler. Ağır tehçizat veya birbirlerini kolaylık ile yenebilmelerini sağlayacak eşyalar kullanmak yasak.

1. Dövüş: Ölümüne bir dövüş. İkisi de öldürmek zorunda kalırsa öldürebilir.

2. Dövüş: Sadece Batman'in öldürmesi yasak.

3. Dövüş: İkisinin de öldürmesi yasak.

1. Dövüş: Ölümüne bir dövüş. İkisi de öldürmek zorunda kalırsa öldürebilir.
İki türlü de sonuçlanabilir. Batman geçen yıllarda Deathstroke ile arasını kapattı ve Deathstroke o eskisi gibi meta-human avlayan tip değil. Daha bir street-level. O yüzden İki Türlü de gidebilir. İki türlü de sonuçlansa şaşırmam. Karanlıkta, şehir de dövüştükleri için Batman'in avantajı var. Öte yandan ölümüne dövüşmede DS daha tecrübeli.

2. Dövüş: Sadece Batman'in öldürmesi yasak.
Burada DS alır. Hazırlık ya da hax alet edavat olsa Bats derdim ama sadece standart ekipman ile rastlantısal bir dövüşte. Bu şartlarda DS alır. Geçmişte de kaç kere aldı.

3. Dövüş: İkisinin de öldürmesi yasak.
Bunda da Bats alır çünkü öldürmeden birini etkisi hale getirmenin ustası da Bats. Bu konuda da Bats daha tecrübeli.

Ancak genel olarak DS > Bats

@Nabu

1)Deatstroke'nin kas gücü Batman'den daha fazla değil mi?

2)Deatstroke meta-human değil mi? Sanılanın aksine Deatstroke iyleşme gücü az değil, Deatpool ve Wolwerine ile yarışabilecek bir iyileşme özelliği var.

3) Birde yumruk yumruğa dövüşte kim alır?

Deatpool ve Wolwerine ile yarışabilecek bir iyileşme özelliği var.
Yok.

Deatstroke'nin kas gücü Batman'den daha fazla değil mi?
Evet ancak Batman, kendinden daha güçlü pek çok kişiyle baş etti kariyeri boyunca. Adamın kötü adam galerisinde Bane, Clayface, Killer Croc, Solomon Grundy, Azrael gibi DS'den bile kuvvetli tipler var.

Birde yumruk yumruğa dövüşte kim alır?
Batman daha iyi bir yakın dövüş uzmanı ancak DS daha kuvvetli ve precog özelliği var yani bir çeşit kısa süreli öngörü gibi.

O sebeple karar vermesi zor.

Nabu' Alıntı:
Deatstroke, Deadpool veya Wolwerine kadar iyi iyileşme gücü olmayabilir tabiki ama buna rağmen iyileşme gücü yine de çok iyi. Bu yüzden yarışabilir dedim zaten, yenemeyebilir.

Deatstroke, iyileştirme gücünü düşünerek kontrol edebiliyor ve hızlandırabiliyor diye biliyorum.

Ve aynı zaman da kafası dahil olmak üzere vücudu paramparça olmasına rağmen gözü dahil her tarafını gençleşerek iyileştirebiliyor Deatstroke'ın vücudu.

Bu yüzden yarışabilir dedim zaten, yenemeyebilir.
O ikisinin iyileşme gücüyle yarışabilecek bir iyileşme gücü yok. Hele Deadpool ile hiç yok.

Ve aynı zaman da kafası dahil olmak üzere vücudu paramparça olmasına rağmen gözü dahil her tarafını gençleşerek iyileştirebiliyor Deatstroke'ın vücudu.
Yeni 52 serisindeki gençleşem olayı iyileşme faktöründen bağımsız bir şey idi. Büyü gibi . Gençleşerek iyileşmiyor yani.

Klasik zamanlarda Deathstroke sadece ölümcül olmayan yaraları iyileştirebiliyordu ve bu da zaman alıyordu (Wolverine'de başta böyleydi).

Sonra bir mutasyon daha geçirdi ve ölümcül şeylerden de kurtulur oldu hatta defalarca ölümden geri döndü. Ancak yaraları iyileştirme sırası ya da ölümcül yaralarla dövüşe devam edebilme yeteneği Wolvie ve Deadpool'un çok çok gerisinde.

Ben her zaman Deathstroke'u Batman'den önde görmüşümdür.Daha hızlı,güçlü,ölümcül ve nerdeyse de onu kadar zeki.Hatta pek emin olmamakla beraber, Batman'den daha iyi bir taktisyen olduğunu okuduğumu hatırlıyorum.

O yüzden standart hallerinde, hazırlıksız ve yazar plot'u olmayan bir savaşta Deathstroke 3 raundu da kazanır diyorum.