Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Basketbol Sporu Genel Sohbet ve Paylaşım Başlığı

@Nabu takip ediyor musun bunları?
Etmiyorum çünkü ben sokak basketbolunun yetenek ve özel hareketler dolu olduğu "AND1" yıllarından gelen biriyim, son dönem sokak basketbolunu buna çevirdiler amerikada, özellikle New York'da George diye bir eleman var kendine "George The Messiah" diyecek kadar arsız pis bir yunanlı (yunanlı olduğu için pis değil bu yunanlı pis olduğu için, gerçi çok da farketmez neyse xD ) ... O gavatın ekolü sokak basketbolunu bu ittirme kaktırmaya çevirdi.

Burada da eğer hücumda sen adamı öyle itebiliyorsan o da seni savunmada öyle tutar kardeşim hele bu basket oynayanların etrafını sarıp en ufak şeye bağırıp çağıran kalabalık olayını hiç ama hiç anlamıyorum.

Yenemeyeceğini anlayınca "bu oynamayacak galiba" falan çekmiş xD Seksenler muhabbeti de seksenler ve doksanlar tayfa günümüz NBA'ini yumuşak buluyor, o zamanlar fiziksel temas daha fazla (O da seksenlerin sonlarına doğru aslında) ona göndermiş. Adamın içinden geçmeye çalışırsan adam da izin vermezse bu olur zaten çok normal xD Gururu incinmiş, influencer arkadaşın xD