Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Avatarındaki Karakterle Nereye Kadar Gidebilirsin?

Nereye Kadar Gidebiliyorsunuz?

• Hiçbir yere gidemiyorum.

Oy: 2 16.7%
  • R2

Oy: 0 0.0%
  • R3

Oy: 1 8.3%
  • R4

• R5

• R6

• R7

• R8

• R9

• R10

Oy: 2 16.7%
  • R11

• Hepsini yenerim.

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Avatarımda Ace Ventura var 1’e kadar girerim. Orada da dururum.

Avatarımda Marc Spec yok o da değil ,Steven... yok oda değil, Jake Lockley var.O da sanırım 3 de durur

One Above All. Ortamda bulunması yeterli sanırım. Dövüşmeye, gerek yok. Hepsini çok rahat temizler.

Konularımı karıştırdın
Evet. :D
______
Urek var. O değil de The Last Naruto gözümden düştü sonrasında. Neyse fark etmez. :D Sanırım potansiyel olarak temizleyebiliyorum. Herkesten hızlı Urek orası kesin. Son raunda varırım hiç değilse.

1. Raundu geçerim Sakuragi'nin insan üstü kuvveti ve atletizmi ile ancak o kadar en fazla :D

Bruce Lee'yi yeneceğini nereden mi biliyoruz ?

0010-016.png

0010-017.png

Bir adamın yumruğunun suratına gelmesine 1 karıştan az mesafe kalmışken , kasıklarına ayağını yerleştiriyor ve oradan adamı ka kaldırarak 3-4 metre arkasındaki arkadaş grubuna fırlatıyor :D :D Adamın sırf tek bacağı kocaman bir gencoyu pressleyebiliyor :D :D (yaptığı şey tekme ise zaten durum daha da vahim :p )

Ki bu herhangi bir profesyonel spor yapmayan Hali, Basketbolcu olduktan sonraki hali daha da fenadır.

Might Guy/Duy, Hatake Kakashi/Sakumo 4lüsü ile eğer hepsi en güçlü versiyonlarıysa temizlerim.
Eğer hepsi seri sonu base halindeyse Jiraiya'yı geçerim, Escanor'u tanımıyorum Madara'da kesin kalırım.

EMS Madara'da dururum gibi. Burada karakterlerimi (Sanninler) Tsunade'yi baykou salınımlı, Jiraiya'yı SM ve Orochimaru'yu da hücresiz ve E.T'siz aldım. Geçebilirim de tabii ama zor, o yüzden EMS Madarada kalırım.

Profilimde Invincible evreninden Battle Beast var. Naruto'yu (The Last) hiç bilmiyorum o yüzden ona yorum yapmayacağım. Ama Boros'a kadar zorluk çekmeyeceğimden eminim, Boros ise biraz terletir (manyak hız ve yenilenme üstüne BB ile kapışabilecek kadar güç koyduğu için) ama yine de BB çok zorlanmadan kazanır.

Profilimde Dc evreninden Nabu var(Dr.Fate'in hocası).Kendisi büyü tanrısı ve en güçlü düzen lordu olarak bilinir.Dr.Fate bile tek başına hepsini solo alabilecek güçteyken, Nabu hepsini alır. :rorschach1:

War arc Naruto olarak ele alırsam Madara'ya kadar, genel Naruto(Baryon Modu vs dahil) olarak ele alırsam sonuna kadar giderim.

War arc Naruto olarak ele alırsam Madara'ya kadar, genel Naruto(Baryon Modu vs dahil) olarak ele alırsam sonuna kadar giderim.
Boruto'daki Naruto tüm Naruto modları içerisinde en zayıflardan biri. Baryon Naruto'nun featleri(hız, yıkım, dayanıklılık) gösterimleri WA Naruto'nun çok altında. Özellikle RSM Naruto'nun. Rikidou Naruto en güçlü Naruto formu net olarak.

Boruto serisinde god tier dövüşleri bile low-jonin dövüşlerinde hallice geçiyor statlara bakıldığında, sadece isimleri büyük. Boruto'nun God Tier karakterleri ise yani Naruto'dan yüksek(Prime İşşiki, Daemon, Ada, Karma Kawaki vs vs.) isimleri bile sadece ismen çok güçlü, orijinal serinin high tierları kadar bile etkileyicilikleri yok.

Boşa kalabalık özetle Baryon mod vs.

Naruto'yu en güçlü değerlendireceksek o RSM Naruto olur. Boruto'daki Naruto'dan düzinelerce gelse bile Juubi Jinchuuriki Madara'ya zarar verebileceğini sanmam.

Avatar Roku var avatar olarak. :D Yaşlı hali AM'yi geçip Jiraiya'da durur gibi. Zirve hali de çok farklı olmaz.

Uncle Paulie'nin dediklerine ek olarak Madara'dan önce Jiraiya ve Escanor var. War Arc hali Jiraiya'yı geçse de Near-Noon Escanor'u geçebileceğini sanmıyorum.