Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

Frieren animesinin 2. sezonu Ocak 2026'da geliyor.
1741174133-ca9892a7b7c31313b7ac9aee8c6e10bf.jpg

One Punch Man animesinin 3. sezonu Ekim ayında geliyor.
Berbat gözüküyor diye duyumlar aldıydım kendim de izledim ve cidden öyle duruyor ama bu resmi fragman değilmiş görünüşe göre. Stüdyoda efektlerle uğraşan bir adamın yayınladığı parça, ayın sonuna doğru orijinal fragman çıkacak diyorlar.

Solo leveling ana karakterin kız kardeşini anlatan webtoon geliyormuş 😀

Boruto'ya kızıyor millet, Kazikçı esnaf gibi iligine suyuna kadar sıkıyor adamlar seriyi. La havle vela kuvvete...

Ben bir tane de 33. Bölümde arka planda kafasının yarısı gözüken sarışın kadın vardı, ona da istiyorum bir çizgi roman

Alternatif Evren, güya arkadaşı öldürülmüş olacak o da doktor değil Avcı olacak 😀
O zaman kız kardeşinin değil paralel evrendeki Avcı bir kızın hikayesini okuyoruz. 😄 İşleyebileceği o kadar karakter varken bunu seçmek de ilginç. Yok Sung Jin'in oğlu yok kız kardeşi vs. Yani eski Devlet Seviye Avcıları falan biraz görseydik. Şu ejderha avlama görevi nasıl gitmiş bir şahit olsaydık ama onun yerine Sung'un aile ağacına tanıklık ediyoruz. 😄

O zaman kız kardeşinin değil paralel evrendeki Avcı bir kızın hikayesini okuyoruz. 😄 İşleyebileceği o kadar karakter varken bunu seçmek de ilginç. Yok Sung Jin'in oğlu yok kız kardeşi vs. Yani eski Devlet Seviye Avcıları falan biraz görseydik. Şu ejderha avlama görevi nasıl gitmiş bir şahit olsaydık ama onun yerine Sung'un aile ağacına tanıklık ediyoruz. 😄
Yani, Amerika'daki arkadaş da olur, Çin'deki de olur, en kötü köken hikayesi okut, ama yok kız kardeşine retcon çakıp onu okutacaz