Manga biteli 5 sene olmuş anime halen devam ediyor. Seriyi iyi sağıyorlar.Infinity Castle filmi 12 Eylül'de vizyona giriyor.
Berbat gözüküyor diye duyumlar aldıydım kendim de izledim ve cidden öyle duruyor ama bu resmi fragman değilmiş görünüşe göre. Stüdyoda efektlerle uğraşan bir adamın yayınladığı parça, ayın sonuna doğru orijinal fragman çıkacak diyorlar.One Punch Man animesinin 3. sezonu Ekim ayında geliyor.
Solo leveling ana karakterin kız kardeşini anlatan webtoon geliyormuş![]()
Alternatif Evren, güya arkadaşı öldürülmüş olacak o da doktor değil Avcı olacakO kız sıradan bir liseli değil miydi? Konusu ne olacakmış hikayenin o da yazıyor mu bari?
O zaman kız kardeşinin değil paralel evrendeki Avcı bir kızın hikayesini okuyoruz.Alternatif Evren, güya arkadaşı öldürülmüş olacak o da doktor değil Avcı olacak![]()
Dragon'un ilk ve şimdiye kadar ki en önemli eylemini göreceğiz. Sabırsızlanıyorum.
Konusu için izlemeyi düşünüyorum bu sezonu da.
![]()
Yani, Amerika'daki arkadaş da olur, Çin'deki de olur, en kötü köken hikayesi okut, ama yok kız kardeşine retcon çakıp onu okutacazO zaman kız kardeşinin değil paralel evrendeki Avcı bir kızın hikayesini okuyoruz.İşleyebileceği o kadar karakter varken bunu seçmek de ilginç. Yok Sung Jin'in oğlu yok kız kardeşi vs. Yani eski Devlet Seviye Avcıları falan biraz görseydik. Şu ejderha avlama görevi nasıl gitmiş bir şahit olsaydık ama onun yerine Sung'un aile ağacına tanıklık ediyoruz.
![]()
Dragon'un ilk veDragon'un ilk ve şimdiye kadar ki en önemli eylemini göreceğiz. Sabırsızlanıyorum.![]()

Sakayla karışık doğru diyorsun. Bu dizi taş çatlasın 4. sezona kadar devam eder. Dragon'un son eylemi olacak gerçekten.Dragon'un ilk veşimdiye kadar ki enson, önemli eylemini göreceğiz. Sabırsızlanıyorum.![]()
---
Mesajın bu şekilde daha doğru oldu bence.![]()
Son arca gelene kadar oyuncuların torunları doğar.Sakayla karışık doğru diyorsun. Bu dizi taş çatlasın 4. sezona kadar devam eder. Dragon'un son eylemi olacak gerçekten.