Şu hariç hiç biri umrumda değilSlam Dunk Filminin Japonya’da 2022 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Şu hariç hiç biri umrumda değilSlam Dunk Filminin Japonya’da 2022 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.
Bence R.Kenshin de güzel haber.Beni baya şaşırtmıştı sadece mangayı okumuştum, umarım animasyonu da güzel olur.Şu hariç hiç biri umrumda değilSlam Dunk Filminin Japonya’da 2022 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.![]()
Geliyor iki gözümün çiçeği. O zamana kadar manga'ya devam eder güncel oluruz.Vinland Saga'nın ikinci sezonu 2023 Ocak ayında geliyor.
Mangaka hakkında ek bilgi;Berserk mangası 24 Haziran'da kaldığı yerden devam edecek. Seri Miura'nın asistanları ve arkadaşı Kōji Mori tarafından çizilecek.
https://twitter.com/i/web/status/1534022798540435456
Bende merakla bekliyorum. Henüz mangasını okumadım ama duyduğum kadarıyla Slave arkı daha sakin geçiyormuş. Anime izleyicisi nasıl karşılayacak bakalım.Geliyor iki gözümün çiçeği. O zamana kadar manga'ya devam eder güncel oluruz.Vinland Saga'nın ikinci sezonu 2023 Ocak ayında geliyor.
Slave ark'ı mangadaki kadar güzel yansıtabilirlerse harika olur.
Miura hikayeyi anlatmış zaten kendisine o yüzden pek çekincem yok benim. Senin anlattığın kadarıyla da gayet iyi bir mangakaya benziyor zaten.Mangaka hakkında ek bilgi;Berserk mangası 24 Haziran'da kaldığı yerden devam edecek. Seri Miura'nın asistanları ve arkadaşı Kōji Mori tarafından çizilecek.
https://twitter.com/i/web/status/1534022798540435456
Kendisi Holyland'ın yazarı. Holyland bilmeyenler için seinen bir dövüş serisi, ama diğer serilerden farklı olarak çok detaylı anlatıyor yazar her bir tekniği. Togaşi'ye benziyor o yönden. Ben okuduğum kısımlarda hayran kalmıştım. İyi de psikoloji yansıtabiliyor yazar.
Ben umutluyum.
Off Manganın tam da çok gaz yerlerine denk gelen bir sezon olmuş. Fakat biraz bölüm içi filler olacak anladığım kadarıyla çünkü bu kısımlar manganın çok kısa bir bölümü. Yine de merakla bekliyorum Mirko ve Hawks'ın aksiyon sahnelerini.Boku no Hero Academia animesinin altıncı sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.
Sönük geçen beşinci sezondan sonra bu sezonda bomba olaylar var cidden. Paranormal Liberation War ve Deku'nun okuldan ayrılıp tek başına takıldığı Villain's Hunt gibi iki gaz arc izleyeceğiz. Umarım güzel uyarlanır da bizde mest oluruz.Off Manganın tam da çok gaz yerlerine denk gelen bir sezon olmuş. Fakat biraz bölüm içi filler olacak anladığım kadarıyla çünkü bu kısımlar manganın çok kısa bir bölümü. Yine de merakla bekliyorum Mirko ve Hawks'ın aksiyon sahnelerini.Boku no Hero Academia animesinin altıncı sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.
Orada mangaya uyarlanmasını beklediğim bir panel var.Sönük geçen beşinci sezondan sonra bu sezonda bomba olaylar var cidden. Paranormal Liberation War ve Deku'nun okuldan ayrılıp tek başına takıldığı Villain's Hunt gibi iki gaz arc izleyeceğiz. Umarım güzel uyarlanır da bizde mest oluruz.Off Manganın tam da çok gaz yerlerine denk gelen bir sezon olmuş. Fakat biraz bölüm içi filler olacak anladığım kadarıyla çünkü bu kısımlar manganın çok kısa bir bölümü. Yine de merakla bekliyorum Mirko ve Hawks'ın aksiyon sahnelerini.Boku no Hero Academia animesinin altıncı sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.
O sahneyi bende bekliyorum baya. O arc keşke biraz daha uzun sürseydi tadı damağımda kaldı, klasik bir arkadaşlık muhabbeti ile çözüldü. Seriden de daha fazlasını beklemiyordum gerçi.Orada mangaya uyarlanmasını beklediğim bir panel var.Sönük geçen beşinci sezondan sonra bu sezonda bomba olaylar var cidden. Paranormal Liberation War ve Deku'nun okuldan ayrılıp tek başına takıldığı Villain's Hunt gibi iki gaz arc izleyeceğiz. Umarım güzel uyarlanır da bizde mest oluruz.Off Manganın tam da çok gaz yerlerine denk gelen bir sezon olmuş. Fakat biraz bölüm içi filler olacak anladığım kadarıyla çünkü bu kısımlar manganın çok kısa bir bölümü. Yine de merakla bekliyorum Mirko ve Hawks'ın aksiyon sahnelerini.Boku no Hero Academia animesinin altıncı sezonundan yeni bir fragman yayınlandı.
![]()
Şu sahnenin yüzü suyu hürmetine animeye bakacağım bu sezon. Geçen sezon bakmamıştım mangaya geçtiğimden.
Bu arada tabii ki ben de Mirko aplanın fanatiği olarak onun estirdiği yerleri iple çekiyorum.![]()
Bu arada 2-3 aydır okumuyorum, neler oldu, bakmaya değer bir şeyler oldu mu?
Sezon daha çok savaş kısmına odaklanacak gibi, o yüzden koymamış olabilirler. Beşinci sezonun fragmanlarında da sadece Class A vs Class B sahneleri vardı, Meta Liberation Army kısımları yoktu.Fragmanda Lady Nagant'ın olmaması tuhaf yalnız.