Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Akatsuki'ye Yeni Üyeler Yaratın.

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Akatsuki'ye katılabilecek üyeler yaratın.Karakteriniz hakkında vermeniz gereken bilgiler

• Kimlik bilgileri(İsim yaş cinsiyet klan)
  • Karakterin hikayesi
  • Yetenek ve becerileri
Tabi bunlarla sınırlı değilsiniz.Eklemek istediğiniz başka özellikler varsa ekleyebilirsiniz.
anime-naruto-akatsuki-naruto-deidara-naruto-wallpaper-preview.jpg

O zaman kendimin ki ile başlıyorum

İsim:Hiroshi
Yaşı:17
Klan:Uchiha
Görünüşü:
bgbg_20210523_192209.png

HİKAYESİ

4.Büyük ninja savaşı başlamadan 17 yıl önce konohada dünyaya geldi.Annesinin veya babasının kim olduğu bilinmiyor.5 yaşında akademiyi bitirdikten sonra artık bu köyde daha fazla güçlenemiyeceğini anlayınca köyü terk etti.14 Yaşına kadar kendi kendini eğitti ve bilinmedik bir yol ile Mangekyo sharinganını uyandırdı.Gene kendi kendine antreman yapar iken adının ''Madara'' olduğunu söyleyen maskeli bir herif ile karşılaştı.
Maskeli herif kendisine'' '' dedi.Hiroshi sana neden güveneyim diyerek cevap verdi.Maskeli Adam ise o anda ona tüm gerçekleri anlattı.Hiroshinin Uchiha Katliamından sağ çıkmasının sebebi kendisinin onu sağ bırakmasıymış.En sonunda Hiroshi Maskeli adam ile gitmeyi kabul eder ve böylece Akatsuki'ye Katılmış olur

Yetenekleri ve Jutsuları

Kekkei Genkai:
Mangekyo sharingana sahiptir.Susanoo ve temel sharingan yeteneklerini kullanabilir.Kendine özel MS yeteneği ise çakrası azaldığında
Fiziksel özellikleri ve Tekniklerinin tesiri artar.Bu etki çakrası bitene kadardır

Çağırma jutsusu:
Oslo adlı köpek çağırır.Oslo ağzının içinde portal bulunur.Bu portal ile istediği yere ışınlanabilir.
312-3125024_oslow-the-seven-deadly-sins-king-nanatsu-no.png

Kage bunshin:
Her Akademi mezunu gibi hiroshi'de gölge klonu oluşturabilir.Fakat hiroshinin gölge klonu biraz farklıdır.
Klonlar hiroshi'nin yaptığı teknikleri hiçbirini yapamaz bunun karşılığında tüm fiziksel özellikleri aynı
çakra seviyesi ise %50 dir.Genellikle dövüşlerde 3 den fazla klon kullanmaz.Klonların
çakraları bittiğinde yok olurlar

Element ustalığı:
Hiroshi 5 temel elementin hepsinde aynı derece ustadır.Bir keresinde eğitim yapar iken katon gouka mekkyaku
ile köyleri yok ettiği görülmüştü.

Bukijutsu:
Kara ikizler adlı çift katanaya sahiptir.Bu katanalar her türlü maddeyi ve canlıyı kesebilir.Kestiği hedefin hızını %20 çalar ve Hiroshi'ye aktarır.Bu etki 1 saat kadar sürer.1 Saat içerisnde hiroshi tekrar aynı kişiden hızını çalamaz.
kitsune___download_by_holoexe_ddqcj1p-pre.jpg

Güzel konu. Bu konuyla direkt olarak alakalı değil ancak ben bir alternatif evren Akatsukisi kurmuştum kafamda, Naruto karakterleri ile. Yeni karakter yaratmadan. Onu paylaşayım sonra karakter de yaratırım. Başka forumda yapmıştım sanırım bulursam atarım onu buraya. Neyse o alternatif evren akatsukimi atayım.

https://comicvine.gamespot.com/prof...ew-akatsuki-team-from-naruto-franchise/61723/

Güzel konu. Bu konuyla direkt olarak alakalı değil ancak ben bir alternatif evren Akatsukisi kurmuştum kafamda, Naruto karakterleri ile. Yeni karakter yaratmadan. Onu paylaşayım sonra karakter de yaratırım. Başka forumda yapmıştım sanırım bulursam atarım onu buraya. Neyse o alternatif evren akatsukimi atayım.

https://comicvine.gamespot.com/prof...ew-akatsuki-team-from-naruto-franchise/61723/
https://comicvine.gamespot.com/prof...andmanga-counterpart-of-justice-league/64629/

Listelerinize bakarken bunu buldum hocam.Bu da güzelmiş aslında.Aynısını Avengers X-men vs. Gibi gruplar içinde burda yapabiliriz diye düşünüyorum