Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Adult Gaara vs Adult Hitsugaya

Uncle Paulie

Gözcü Baykuş
Gözcü Baykuş
Sabaku no Gaara
tumblr_pd7vrniiKC1vcik4to4_r1_500.png

Hitsugaya Toshiro
tumblr_nlfjchQ5491t2h731o1_500.png

Not: Adult fikrini sevmediyseniz WA ya da Deidara savaşı Gaara'yı da değerlendirebilirsiniz.

İki karekteri de severim.Güzel dövüş olur ama sanırım Gaara alır.WA Gaara da alabilir belki diye düşünüyorum.

Gaara daha çok yönlü ve daha hax ve çok çok daha üst düzey reaksiyon gösterimleri var.

Hitsugaya pek zorlanmaz gibi.

Hitsugaya'nın yetişkin hali hax biri. Hax Gaara'nın kumuna pek etki etmez ama anında dondurma gibi özellikleri ile kumu baştan sona dondurabilir. Ve Gaara'nın anında geri kırabileceği türden bir buz değil.

Yetişkin değil de normal halleri olsa Gaara derdim ancak bu formunda Hitsugaya kazanır kumlar anlamsız gibi Gerard'ı dondurduğu gibi etrafındaki kumu da dondurur.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Arkadaşlar, Savaş arkında biz gördük ki, Gaara kumlarını Raikage ile Mizukage'nin yıldırımlı su ejderi atağının içinden bile geçirebiliyor. Yani Gaara'nın kendisi donmadıkça kumları tamamen yok edemezsiniz ya da adam zeminden, topraktan tekrar kum üretebilir. Yağ, asit vesaire gibi çözücü gibi bir şey lazım kumlardan kurtulmak için.

Yetişkin Gaara'dan kasıt Boruto dönemi ise Hitsugaya osurtur.

Ha yok The Last zamanı ise o zaman Gaara'nın şansı var.

Arkadaşlar konuyu 3-4 yıl önce açtığımdan pek detay girmemişim. Adult halini Boruto çok dengesiz olduğu için WA haline bakaraktan o halinin daha gelişmişi nasıl olurdu gibisinden yorumlayalım. Yani bir nevi What if tarzı olsun. Ya da konu silinebilir.

Adult Hitsugaya'ya oy verdim ama Gaara'nın da şansı var. Hitsugaya buzu çözülemiyordu galiba Adult halindeyken