Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket 8. Hokage'nin Kim Olmasını İstersiniz?

Uncle Paulie

Gözcü Baykuş
Gözcü Baykuş
giphy.gif

Sıradaki Hokageyi seçme şansınız olsaydı, kimi seçerdiniz?​

Naruto evrenindeki miras / ekol anlayışı gereği.

8. Hokage kesinlikle ya Konohamaru olmalı ya da Mirai ancak sürekli Naruto'dan sonraki Hokage olacağını söyleyen ve duruma bakılırsa şu an köyün en iyi Jonin'i olan adam olan Konohamaru çok iyi bir seçenek. Mirai'da bu mirasa uygun biri. Hiruzen'in torunu, 2 efsanevi lider jonin olan Asuma ve Kurenai'ın kızı. Gai ve Kakashi'nin özel öğrencisi, Konohamaru'nun kuzeni vs vs .

Bir diğer isimde hem kadın bir hokage olması açısından (mirai gibi) hemde Konoha köyünün en önemli 3 klanından biri olmasına rağmen hiç bir zaman yönetim kanallarında bulunmamış Hyuugalı biri olması adına Hanabi Hyuuga olabilir.

Nitekim

Konohamaru >>>>> Mirai > Hanabi

Adaylarım. Hem serinin mantığı gereği hemde istek olarak da bu üç isimden birini isterdim.

9. ise kesinlikle Sarada olmalı. Hem Uchiha'lıların "eşit haklara sahip değiliq" geyiği biter, hem kadın bir lider olur hemde kız Naruto'yu rol model alıyor. Miras ilkesi gereği de mantıklı olur.

Bence de Konohamaru olmalı. 9. ise Sarada olursa Tobirama'ya büyük ayıp olur. Adam mezarında ters döner valla :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes gibi Konohamaru diyorum ama yetersiz gibi geliyor. Ne dedesi gibi dahi olarak anıldı ne de diğerleri gibi güçleri var( Kakashi hariç. O da önceden iyiydi).

8. hokage kim olur bilmem ama 9. hokage muhakkak bir virüs olacaktır.

Shikamaru iyi hoşta ben Konohamaru olmasını isterdim. Boruto'da fena harcamışlar karakteri.

Konohamaru'nun bir gün hokage olmasını ben de istiyorum. Geç değil, 8. olamadı ama 9. olabilir.

Shikamaru'nun Hokageliği Danzo'dan bile beter bence. Danzo'nun en azından politik ve askeri gücü vardı. Shikamaru'yu hem kimse iplemiyor, hem de resmen yalan bir hikâyenin Kage'si yaptılar adamı. Bence kimi 8 yapsalar bu durumda ayıp olurdu.

Zaten Boruto'daki Shikamaru'yu hiç sevmiyorum ben resmen adamın karakterini tamamen değiştirmişler Naruto'ya göre.

Bir zamanlar forumda şu serinin trollüğünü yaptığıma inanamıyorum. Allah benim bin kere belamı versin. Bu saatten sonra kim Boruto trollüğü yapar kendi adıma adam madam değildir.

Dipnot: Ben trollüğünü yaptığım sıralar da kötüydü de bu seviyede değildi, yani iyi kötü okunuyordu. Kishimoto devraldıktan sonra tuvalette yazılmaya başlandı seri.