Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs 7. Takım vs Gaara Takımı

Kimler Kazanır?

• 7. Takım

Oy: 2 50.0%
  • Gaara Takımı

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

7. Takım

original.gif

VS

Sabaku no Gaara

giphy.gif

Kakuzu

5E62C2217E0F7182E7646D8CEEFD86B409CE5DA0

Deidara

giphy.gif

* Naruto Kakuzu dövüşü halindedir.
* Sasuke Deidara dövüşü halindedir.
* Sakura WA başı halindedir. Byakou açamaz.
* Gaara WA halindedir.
* Akatsuki Üyeleri Ölmeden Önceki Halindedir.
* Kutchiyose hakkı 7. Takımın her üyesi için 1 tanedir.

Savaş Alanı: Valley of Dust

340

Moderatör tarafında düzenlendi:
Eğer eşleşirlerse:

Naruto zaten yanlış hatırlamıyorsam 2 kalbi eksik kakuzu’yu aldı. Bu halini alabilir mi emin değilim.

dövüşte gerekli clon sayısını belirleyip ona göre hazırlamıştı. Burda daha fazla klon gerekeceği kesin. Eğer FRS o dövüşte olduğu gibi bozulmazsa şansı olur. Ama ne olursa olsun bu dövüşten sonra naruto işe yaramaz.
________

sasuke deidara’yı aldıktan sonra yürüyecek halde bile değildi. Dövüşten sonra işe yaramaz. Ve deidara sadece sasukeyi etkileyecek biri değil. Saldırılarından naruto ve sakura da etkilenir.

Tabi burda tobi yok onu da unutmamak lazım. Deidara’nın mayın taktiğinde önemliydi o baya. Sasuke o yüzden kanat kaybetti belki de. Ve kanat kaybettiği için deidara’nın uçma avantajı vardı.
_________

gaara sakurayla oynar, ezer ardından diğerlerine gider.
________

kısacası eşleşirlerse gaara takımı kesin alır diyorum.

takım olarak savaşırlarsa sakura support olacağı için naruto fazladan frs atabilir muhtemelen. Daha fazla klon da harcayabilir. Sasuke de mührünü daha rahat kullanır (deidara karşısında pek kullanamadı). Ayrıca kanadı dövüş sırasında yine giderse iyileşebilir.

Kakuzu ve deidara’yı daha rahat almalarını sağlar. Ama gaara farkını kapatamaz bence sakura.

Gaara zaten dövüşü görmemiş olsak da sasuke’yi enton’a zorlamış biri ve kumuyla enton’u da bloklamış. Susanno’ya yenilirdi ama deidara karşısındaki sasuke’yi harcar.

naruto ise o kum defansını aşıp frs’yle yakından vuramaz.

Gaara’yı alabilecek biri yok bence burda. Bi de savaş alanı baya gaara’nın işine geliyor. Onun üstüne diğer iki kişi zaten naruto ve sasuke’ye çok yakın isimler. Her senaryoda gaara tarafı alır diyorum.

Bence de Gaara Takımı alır gibi.FRS ile Naruto Kakuzu’yu götürse Sakura&Sasuke vs Gaara&Deidara Galibi Gaara sayesinde Gaara takımı olur.Sakura zayıf kalmış bence burda.

Sasuke vs Dedidara= Sasuke alır ama daha sonra bir işe yaramaz.
Naruto vs Kakuzu= Açıkçası Naruto'nun bunu alabileceğinden şüpheliyim. Zorluk çıkartır ama 5 kalbi de yerinde olan Kakuzu'yu Naruto'nun yenebileceğini sanmıyorum.
Sakura vs Gaara= Sakura çok güçlendi ama bir Gaara etmez. Gaara alır diyorum.

Edit: Takım 7 Katsuyu sayesinde daha uzun dayanır ama yenebilirler mi emin değilim. Sanırım fikrimi değiştirmeyeceğim.

Gaara Takımı yüksek zorluk diyorum.

Naruto tarafında Kyuubi, Sasuke tarafında da Orochimaru oyuna dahil olmayacaksa kazanmaları çok zor. Ezilmezler ancak yenemezler de. Bir de savaş alanı Deidara ve Gaara'ya aşırı hizmet ediyor.