MS Sasuke direk Bee'nin antisi Taka Sasuke için bile gördüğüm en tehlikeli eleman demişti. Amaterasu'dan çekindiği belli. Tam versiyonda yakalanması yeter.
Kardeş adam Amaterasu değen yerini koparıp atabiliyor. Adam orada biraz rol kesti millet öldü bilsin diye. Sasuke o büyüklükte Amaterasulardan çok fazla sıkamaz. Kaldı ki bu kadar kalabalık bir savaşta Amaterasu riskli, dağılıp takım arkadaşlarına da sıçrayabilir. Küçük enton topları falan atar ama onlar da Bee'yi etkiler mi emin değilim.
Gai ve Kakaşi başa çıkabiliyordu bunlarla.
Adamların beyni yıkanmıştı. Ve Gai ile Kakashi kısa bir süreliğine zar zor hayatta kalabildiler. Başa çıkmak denemez pek. Naruto gelmese öleceklerdi.
Yagura'nın ise bilinci elinden alınmış.
Bijuu dönüşümü için söylendi diye düşünmüştüm ben.
Kaldı ki Han ve Roshi ve Yagura bilinçsiz halleri ile Killer Bee + KCM1 Naruto'ya ciddi zorluk çıkartmış isimler. Şimdi Bee'yi karşı tarafa geçir. Bee yerine Naruto yanına MS SAsuke ver NAruto'yu da PA SM Naruto haline düşür.
Anlatabiliyor muyum ?
Bir de ben takım 7 planımı Sakura'nın da tam gücünde olabileceği yönünde yapmıştım, en önemli iki kozu elinden alınmış. Dolayısıyla ben de emin değilim Takım 7'nin alacağından.
Sakura WA bile olsa Han + Sasori + WA Temari + WA Kankuro'ye karşı yanında WA Kakashi + WA Sai ile ne yapabilir ki ? Hele bir de Roshi de işin içine girerse.
5 vs 3 oluyor ve bu 5 içinde bir low kage iki dene de sağlam jinc var. Ama tabi Byakugo + Katsuyu olsa epey zorluk çıkartabilirlerdi.
Byakugo ve Katsuyu olmadan Han tokat manyağına çevirir Sakura'yı tahminimce.
6 kuyruk Narutu ise büyük ihtimalle iki per jinch ile de denktir. Ki PA hali bile çok tehlikeli.
6 Kuyruk Halinin olacağı belirtilmedi sanırım.
Bijuu dama'dan ise Sasuke susanoosu ile
Sasuke'nin Susanosu o sıralar Danzo'nun rüzgarından bile zorlanarak korunuyordu. Nereye Bijuu Dama Tanklıyor. Bİr de Bijuu Dama direkt Sasuke'nin Susanosuna vuracak kadar küçük bir atak değil ki .Yanına düşse gene alan hasarından gene etkilenir. Altı boş tekniğin zeminden sarsılır.
Sakura iyileştirici özellikleri ile
Yok olduktan sonra neyini iyileştirecek ? Hele de Byakugo + Katsuyu yokken

Mini Bijuu Damadan bile sağ çıkamaz.
Kakaşi Kamuisi ilen takımı koruyabilir.
O noktada da Kum Üçlüsü devrede zaten. Sayı üstünlüğü karma takımda. "Dur abi ben gelen bijuu damalara odaklanayım" yapabileceği bir yer değil. Kankuro ya da Sasori zehri böğrüne sokuverirler.
Kaldı ki bir tane Bijuu Dama'yı hadi güç bela ışınladı. Sonra ?