Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Gümüş Çağ Shazam Vs. Gümüş Çağ Süpermen

Kim alır

• Süpermen

• Shazam

• Tarafsız

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
3830309-move-star-2.png
Bundan bahsediyorsun herhalde

Aynen :thumbsup:
Ama şimdi kütle hesabını yapabilir miyim bilmiyorum yani tam olarak sayılara dökebilir miyim :/

Söylemene gerek yok :thumbsup:
Ama Comics'teki lakabına göre bunarları yapabiliyor olmalı ve orada birkaç gezegen taşıması büyük gözükse de sanıyorum ki onlar ortalama bizim gezegenlerimiz büyüklüğünde

Bu yüzden onların büyüklüğünü bizim Güneş Sistemimizdeki gezegenlere göre alırsak ve sisteme güneşimizi de dahil ederek gezegenlerin güneş sistemindeki yerine bakarsak Güneş, Güneş Sisteminin %98'ini kaplıyor yani aslında hepsini büyük gezegen (Jüpiter gibi) alsak bile yine çok bir şey değişmiyor ve bu arada bizim Güneş'imiz ortalama büyüklükte o dev bir yıldız kaldırıyor yani bence ve hatta nesnel olarak da orada Süpermen'in yaptığından büyük bir iş yapıyor

Umarım yanlışım yoktur ama sanırım zincirde 9-10 gezegen var :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
15 desek de durumun değişeceğini sanmıyorum ama kusura bakma :)

Yok biliyorum o feati asıl o manyak güçlü bir feat yazarlar hayal gücünün sınırlarını zorlamış :D

Yani ben saf güç olarak dövüşmelerini ve featlerini mümkünse potansiyellerini düşünerek yapmayı tercih ederim :D

Ben ikisine de yakınım sadece Süpermen feat, popülerlik ve diğer konularda önde olunca biraz Shazam'ı savunmak zorunda kaldım
Zaten merak ettiğim için konuyu açtım :D

Shazam'ın bu konuda zayıf olduğunu biliyorum o yüzden potansiyelini de sordum
Yazarlar "Süpermen'e denk" demiş feat vermemiş doğru dürüst :(