Evet olaylı dizi Titans yayın hayatına başladı ve çoktan 2 bölümü devirdi! Peki sizler ne düşünüyorsunuz ?
Spoiler içeren kısımları, spoiler kutucuğuna alınız !

Hocam dizi genel olarak kendine özgü havası ile akıcı şekilde izlettiriyor kendini.Fakat çok olağanüstü bir yapım mı kesinlikle değil.Fakat superhero kategorisindeki diğer dizileri düşünürsek (flash,arrow,daredevil falan) kesinlikle bir çoğundan iyi.Eğer izleme listen şuanlık boşsa tavsiye ederim bu diziyi.Açıkçası bir şans vermeyi düşünüyordum, ama sitedeki ilk iki bölümün incelemesine baktıktan sonra caydım biraz. Yani, vasat ya da biraz üstü bir şey izlemek istesem önümde seçenek çok zaten ve hani daha oturmuş seçeneklerim var elimde. Yoklukta olsam belki açar izlerim.
Yabi, Vikings izliyorum sadece. Bir şans verebilirim teşekkürler.Hocam dizi genel olarak kendine özgü havası ile akıcı şekilde izlettiriyor kendini.Fakat çok olağanüstü bir yapım mı kesinlikle değil.Fakat superhero kategorisindeki diğer dizileri düşünürsek (flash,arrow,daredevil falan) kesinlikle bir çoğundan iyi.Eğer izleme listen şuanlık boşsa tavsiye ederim bu diziyi.Açıkçası bir şans vermeyi düşünüyordum, ama sitedeki ilk iki bölümün incelemesine baktıktan sonra caydım biraz. Yani, vasat ya da biraz üstü bir şey izlemek istesem önümde seçenek çok zaten ve hani daha oturmuş seçeneklerim var elimde. Yoklukta olsam belki açar izlerim.