Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Titans TV Dizisi - Genel Tartışma ve Sohbet Başlığı

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
DC-Titans-Poster-titans-2018-tv-series-41586288-390-500.jpg

Evet olaylı dizi Titans yayın hayatına başladı ve çoktan 2 bölümü devirdi! Peki sizler ne düşünüyorsunuz ?

Spoiler içeren kısımları, spoiler kutucuğuna alınız !

İlk iki bölümün incelemesi

İlk 3 bölüm itibariyle tutarlı ve heyecanlı ilerleyen bir hikayesi var.Baya sevdim ilk 3bölümü.Belki 0 beklentiyle izlediğim içindir ama bilmiyorum.Kesin söyleyebileceģim bir şey varsa o da diğer 4 cw dizisinden de daha iyi.Gizemli ve karanlık havayı devam ettirip cgi lari da iyileştirirlerse ortaya "gerçekten güzel diziymiş" diyebilecegimiz bir iş çıkacaktır.

Açıkçası bir şans vermeyi düşünüyordum, ama sitedeki ilk iki bölümün incelemesine baktıktan sonra caydım biraz. Yani, vasat ya da biraz üstü bir şey izlemek istesem önümde seçenek çok zaten ve hani daha oturmuş seçeneklerim var elimde. Yoklukta olsam belki açar izlerdim.

Açıkçası bir şans vermeyi düşünüyordum, ama sitedeki ilk iki bölümün incelemesine baktıktan sonra caydım biraz. Yani, vasat ya da biraz üstü bir şey izlemek istesem önümde seçenek çok zaten ve hani daha oturmuş seçeneklerim var elimde. Yoklukta olsam belki açar izlerim.
Hocam dizi genel olarak kendine özgü havası ile akıcı şekilde izlettiriyor kendini.Fakat çok olağanüstü bir yapım mı kesinlikle değil.Fakat superhero kategorisindeki diğer dizileri düşünürsek (flash,arrow,daredevil falan) kesinlikle bir çoğundan iyi.Eğer izleme listen şuanlık boşsa tavsiye ederim bu diziyi.

Açıkçası bir şans vermeyi düşünüyordum, ama sitedeki ilk iki bölümün incelemesine baktıktan sonra caydım biraz. Yani, vasat ya da biraz üstü bir şey izlemek istesem önümde seçenek çok zaten ve hani daha oturmuş seçeneklerim var elimde. Yoklukta olsam belki açar izlerim.
Hocam dizi genel olarak kendine özgü havası ile akıcı şekilde izlettiriyor kendini.Fakat çok olağanüstü bir yapım mı kesinlikle değil.Fakat superhero kategorisindeki diğer dizileri düşünürsek (flash,arrow,daredevil falan) kesinlikle bir çoğundan iyi.Eğer izleme listen şuanlık boşsa tavsiye ederim bu diziyi.
Yabi, Vikings izliyorum sadece. Bir şans verebilirim teşekkürler.

1. Sezonu bitirmeme az kaldı.
Bazı yerlerde karakterlerin düşüncelerini ve motivasyonlarını (Dick'inkileri mesela) atlayıp oldu bittiye getirmişler.
Bir de
Jason favori Robin'imdi. Ve Dick'i de pek sevmezdim. Ama 30 dkk bile rol almamasına rağmen Jason'dan soğudum. Joker gelse de bi levyelese dedim yani.

Bir de şu BeastBoy'un evindeki şef kim bilen var mı?
[/spoiler]

Dizi kendini izlettiriyor da hikayeyi pek sevemedim. Titanlar için çok daha hikaye opsiyonu vardır heralde. Bu kötü değildir belki ama iyilerinden de değil. Bir de 1. Sezonu bitirince bir iki bi şey daha yazarım.

Şu an 6/10 veririm.

2. Sezonun ilk 2 bölümünü izledim.
Trigon'u 2 bölümde harcadılar ya la. Bu 2 bölüme puanım 3/10