Hocam bir yerden başlıyım Dc ye dedim ama kitabı yarıda bıraktım.@Thanos gittin Rebirth Justice League'ine para mı verdinGerçi Avengers Vs X-Men de var
Bir kez daha anladım bizim memlekette güzel işleri basmıyorlar maalesef.
Orada bir Naruto gördüm. Nice.
New 52 Batman güzel bir başlangıç olur bence. En başından başlanabilir.Hocam bir yerden başlıyım Dc ye dedim ama kitabı yarıda bıraktım.@Thanos gittin Rebirth Justice League'ine para mı verdinGerçi Avengers Vs X-Men de var
Hocam kitaplar hakkında ne düşünüyorsunuzz. Devlet çok ufuk açıcı( anca böyle tarif ettim) Sokratesti sanırım baş karakter adam samanlıkta iğne buluyor.New 52 Batman güzel bir başlangıç olur bence. En başından başlanabilir.Hocam bir yerden başlıyım Dc ye dedim ama kitabı yarıda bıraktım.@Thanos gittin Rebirth Justice League'ine para mı verdinGerçi Avengers Vs X-Men de var
İlk ikisi telefonda yüklü. Kendime söz veriyorum haftaya kadar Prens'i okuycam. Bir sürü e-kitap yükledim hiçbirini okumuyorum neredeyse bir aydır. Artık bu işe doğru düzgün başlamanın vakti geldi. Bunlar bitinceye kadar bana kitap önermeyin hocam aklım çelinmesin. Sonra fizikle ilgili tavsiye istiycem@Thanos
Prens - Machiavelli
Sıradan insan ahlakı ve yönetici ahlakı arasında bir ayrım yapan, yöneticilere yönelik yazılmış bir kitap. Katılınır veya katılınmaz, güzel bir okuma.
1984 - George Orwell
Otoriter devlet, propaganda vb. konuları oldukça yalın ama bir o kadar da vurucu olarak işleyen bir kitap.
Sivil İtaatsizlik ve Pasif Direniş - Gandhi ve Thoreau
Günümüz demokrasilerinde oldukça yeri olan bu yöntemler için iki önemli kişinin fikirlerinin derlenerek bir araya getirilmiş hali.
Bir İdam Mahkumunun Son Günü - Victor Hugo
Surname - Aziz Nesin (Yukarıdakiyle ayı konuyu ele alan, yerli bir alternatif)
İdam ve öldürmeyle ilgili bakış açıları sunan iki kitap.
Şimdilik bu kadar. İlgini çekeceklerini düşünüyorum. İstersen biraz okuyunca daha detaylı konuşuruz. Şimdilik fikrimi belirtmeyeyim dedim ama hiç bir zaman belirtmeyeceğim demek değil![]()
Aaah doğru ya nasıl bilemedim bunu. Neyse güzel parçaymış. Nazar değmesinbu arada efsane model Lamborghini Countach 1980