Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Wally West vs Superman

Wally West vs Süperman

• Wally West Orta Zorlukta Alır

• Wally West Yüksek Zorlukta Alır

• Süperman Orta Zorlukta Alır

• Süperman Yüksek Zorlukta Alır

• Yenişemezler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Supermeninde yaptıkları..flash ile algısını hızlandırır, böylece zamanın etrafında durmasını Sağlamıştır, attosaniyede tepkiler verebileceğini göstermiştir, zaman Manipülasyonundan kurtulacak kadar Hızlıdır, UV Dalgasının hızını algılamıştır, 1 saniyede 789 Milyon mil mesafe uçmuştur, Dünyada faz Yaratarak Omniverse'i Kurtarmıştır, vega dan Dünya'ya Bir kaç dk içerisinde gelmiştir tabi ki de ışıktan milyonlarca kat hızlı uçarak, monarch'a karşı mikrosaniyede tepkiler vermiştir, Lightray'ı neredeyse geride bırakacaktı Lightray'ın ne kadar hızlı olduğunu biliyorsunuz, wally west ile eşit koşmuştur,

@Normammu
Wally west'in hızı -> Attosecond- Planck tıme arası

Superma'nin hızı -> Max Femtosecond

Femtosecond ve Planck tıme arasında milyon fark var. Kısacası süperman kim wally'e tepki vermek kim :D

anlıyorum kendinizi kandırmaya devam fenasınız.

anlıyorum kendinizi kandırmaya devam fenasınız.
smiley146.png

@father

Bu arada max femtosecond değil @Nabu DH'da açıklamıştı hatta feat verip femtosecond felan kalmıyor ortada demişti fakat ben de Wally'e tepki veremeyeceğini düşünüyorum.

@Noralyma
Hocam femtosecond dan sonra attosecond geliyor bu ikisi arasında trilyon fark var diye biliyorum bu durumda süperman attosecond olamıyacağından max femtosecond dedim :D

60 günde 13 trilyon ışık yılı mesafe featine bakarsak (ki bizim modumuz @Feindbild 45 trilyon ışık yılı üstü hesaplamıştı Superman'in evren seyahatini) ortalama olarak 30 trilyona çektiğimizde

Işık saniyede yaklaşık 300000m ilerler

60 günde 5 milyon 184 bin saniye var. Diyelim ki Superman 1xışık hızı ile yok alsa bu sürede kat edeceği yol ? Yaklaşık 312 milyon metre yani -> 312000 km eder.

Adam ne kadar gidiyor ? 13-46 arası (ortalama 30) trilyon km

Işığın yaklaşık 97 milyon katı hız da gidiyor. Peki Atto saniye normal saniyenin kaç katı ? 18

Güle güle femto saniye, güle güle atto saniye :D :D

Tabi her zaman böyle hızlı değil ancak superman'in sınırı femto saniye diye bir şey yok. Ama istikrarlı olduğu aralık atto ile femto arası diyebiliriz ama sınırı değil.

Not: Hesapta hata varsa @Feindbild beni düzeltir.

@Nabu
Hocam bu durumda wally'nin hızı ne oluyor ? Süperman attosaniyeyi geçince wally'nin hızına gelir zaten :D

@father

Wally 13 trilyon kat hızlı gidiyor. Bir seride 23.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 kat hızlı gidiyor. Güle güle Superman, güle güle Zaman kavramı :D :D

@Noralyma
En yüksek zaman kavramı planck tıme oluyor wally bu hızda diye düşünürsek ve yukardaki hesaplamaya görede süperman de bu hızlara ulaşabilir

@Nabu

Hayı attosaniye, saniyenin 18 katı değil, Kentilyon katı. Yanlışınız var :D

@father

Planck time = Saniyenin kendesilyon katı (49 adet sıfır ve sonuna bir)

Attosaniye = Saniyenin Kentilyon katı (18 adet sıfır ve sonuna bir)

Superman'ın sundip yapması gerek.

@father

Superman speed force a giremezken Wally speed force ile resmen ilişkiye giriyor Wally bir hikayede evrenin bir ucundan diger ucuna saniyeler içerisinde giderken Superman evrenin bir ucundan diger ucuna 60 gunde gidiyor zaten Nabu hocamizın ve Noralyma nin paylastigi gibi Superman in ışıktan 97 milyon kat hızlı Wallynin ise 13 trilyon kat hızlı olması aradaki farki gayet iyi özetliyor bence

@Lex Luthor

Superman'ın en ama en fazla 46 trilyon kattı galiba hızı.

Flash ise dediğim gibi bir seride 23.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000 kat hızlı gidiyor. Trilyon kat felan hikaye yani.

46 trilyon kat = 46.000.000.000.000

Yukarıda yazdığım sayıyla karşılaştırınca Wally, kentilyonlarca fark koyuyor.

@Nabu

Bir ara öylesine hesaplamıştım bir şeyleri ama inan neye dayandırarak yaptım hiç hatırlamıyorum :D Çok güvenmeyin.

Attosaniye 18 katı değil negatif kuvveti. Saniyenin 1x10[sup]-18[/sup] i yani. Planck zamanı denilen şey ise 5,391 x 10[sup]-44[/sup] saniye.

https://www.quora.com/What-exactly-is-Planck-Time/answer/Frank-Heile

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Planck_time

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Attosecond

Not: Ne kadar saçma hız sayıları bunlar. Power creep durdurulmazsa olacağı budur.