Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Wally West vs Superman

Wally West vs Süperman

• Wally West Orta Zorlukta Alır

• Wally West Yüksek Zorlukta Alır

• Süperman Orta Zorlukta Alır

• Süperman Yüksek Zorlukta Alır

• Yenişemezler

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
@Noralyma
Hocam siz beşte biri dediniz. tam beşi universal ediyorsa beşte biri star buster eder :D Ben yukarda hesaplamasını yaptım hesaplama yöntemi ne kadar doğru onu bilemiyorum :D

Benim bildiğim hv sıcaklığını güneşin çekirdeği kadar filan yapabiliyor :D

@father, @Lex Luthor

Beyler, zaten son hıza çıkınca Superman'ı put gibi bırakır. En azından kaplumbağa yapar. Hızını çalmasına gerek yok yani..
Bende tam onu demek istedim o yüzden Wally çok güçlü işte eskiden hafife alırdım ama yanlışım varmış kabul ediyorum Wally çok güçlü bir karakter zaten sevdiğimde bir karakterdi :) hızını falan alırsa Superman WW Thor tarzı karakterleri yapıştırın alayını haşat edebilir hızlarını falanda çaldığını düşünün yani oradan yola çıkın sonra ard arda imp lerle KO

Moderatör tarafında düzenlendi:
@father

Hocam evrende milonlarca galaksi var. Hadi 1 milyon diyelim.

1.000.000'u beşe bölseniz 200.000 yapar. Yani 200.000 galaksi.

Neyse bu ya outlier'dir veya non canon'dur.

Konu dışı: Hocam bu arada Süperman yerine Superman yazın bence. Böyle yapınca yarı Türkçe yarı ingilizce oluyor :D

@Noralyma
Tamam o da başka hesaplama şekli ben kat inerek yaptım sen ise evrenlerdeki galaksileri hesaplayıp 5'e bölüp yaptın :D

@father
Konu dışı: Hocam bu arada Süperman yerine Superman yazın bence. Böyle yapınca yarı Türkçe yarı ingilizce oluyor :D
Bunud a hiç farketmedim değiştirme hakkımız varsa şimdi değiştiriyorum :D

@Lex Luthor

Tek dezavantajı havada koşamaması (bazı kaynaklarda kılabilir yazıyor ama). Eğer havada felan gidebilse gezegen yok etmek de sıkıntı değil.

Bir kere Wally, WW'ye ışık hızının yarısı hızında bir tekme vurup bayıltıyormuş :urouge1:
IMP'leri gömse Thor, Superman felan bırakmaz ortada..

@father

Hocam sizin hesaplama yönteminiz yanlış (yanlış anlamayın) Yani bıg bang enerjisinin beşte biri star level olsaydı, evren 5 yıldızdan oluşurdu :D :D

@father

Bart bile Superboy Prime'ın (base) ağzını burnunu kırıyordu.

Superman'ı küçük görmüyoruz bence. Wally'e hızını almadan vurması lazım ama vuramazsa sıkıntı büyük. :D

@Noralyma

Ayn ya keşke istikrarlı bir sekilde uzayda da koşabilseydi WW featide iyimiş ha

Comics ile ilgisi yok ama e=mc2 yi düşündüğümüz zaman kütleyi ışık hızının karesi ile çarptığımızdan dolayı muazzam bir enerji çıkıcaktır yani Wally nin ne kadar güçlü olabileceğini bu şekilde de dusunebiliriz

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Lex Luthor

Bence de koşsa iyiydi bayağı ya.

Zaten IMP solar system level bir saldırı. Saniyede hiç abartmadan söylüyorum 1.000.000 IMP atabilir.

Bu da 1.000.000 solar system yapıyor. Nerdeyse 1 galaksi veya daha fazlası..

@father

Üzülmeyin hocam. Superman'ın de alabilme ihtimali var :D

Bulundukları Gezegeni yok edebileceklerse ve etrafta başka fırlatılabilecek gök cisimleri varsa Superman uçması ve daha uzun süre enerji ihtiyacı olmadan savaşabileceği için alır.

Ancak Wally ile Superman sabit bir yere kapatılacak ve bir gladyatör dövüşü olacaksa (yani uzaya çıkmak vs yoksa) Wally alır.

Hız olarak alır, ama Superman içinde ki enerjiyi kullanıp ufak çaplı bir nükleer patlama yaratırsa Wally gg

Bulundukları Gezegeni yok edebileceklerse ve etrafta başka fırlatılabilecek gök cisimleri varsa Superman uçması ve daha uzun süre enerji ihtiyacı olmadan savaşabileceği için alır.
Bulundukları gezegeni yok edebilirler ama etraf da atabilecek gök cisimleri olmayacak :D

Superman vs wally arasında gladyatör savaşı olsa bile büyük ihtimalle superman alacaktır, hem içinde ki kullanaca Enerji olsun, hem smash ile yaratacağı şok dalgaları olsun, dahası süper Nefes de var, yani Wally'nin şansı az

@Noralyma
Gladyatör savaşı olursa süpermanin şansı 0 gibi bir şey olur. Wallyi'nin hızı >>>>>> süpermanin hızı. Wallyi 100 bin ımp vurduktan sonra süperman ne yapabilir ki ? :D