Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel NBA Genel Sohbet & Tartışma Başlığı

LeBron her basın konferansı ile daha ve daha fazla bir palyaçoya dönüşüyor. Bizim oyunumuzda flopping yok sadece atak var, flop yapmaya hiç çalışmadım diyor. Yuh derler adama yuh ! Emekli olsa da Top 10 konumunu korusa bari böyle giderse istediği kadar toplam istatistik rekorları sahibi olsun, saygınlık ve kariyer olarak çok keko bir noktaya götürecek mirasını.

Krala gel . . .

Son düzenleme:

LeBron her basın konferansı ile daha ve daha fazla bir palyaçoya dönüşüyor. Bizim oyunumuzda flopping yok sadece atak var, flop yapmaya hiç çalışmadım diyor. Yuh derler adama yuh ! Emekli olsa da Top 10 konumunu korusa bari böyle giderse istediği kadar toplam istatistik rekorları sahibi olsun, saygınlık ve kariyer olarak çok keko bir noktaya götürecek mirasını.

Krala gel . . .
Leflop

The Ringer'ın En İyi 100 Oyuncu sıralaması güncellendi.

🇹🇷 Alperen Şengün tam 6 sıra geriledi. Deni Avdija'nın hemen ardından 18. sırada yer aldı.

📝 İşte en iyi 25 oyuncu:

1. Nikola Jokic
2. Shai Gilgeous-Alexander
3. Luka Doncic
4. Giannis Antetokounmpo
5. Victor Wembanyama
6. Anthony Edwards
7. Stephen Curry
8. Donovan Mitchell
9. Cade Cunningham
10. Kawhi Leonard
11. Jalen Brunson
12. Jaylen Brown
13. Kevin Durant
14. Tyrese Maxey
15. Devin Booker
16. Jamal Murray
17. Deni Avdija
18. Alperen Şengün
19. Chet Holmgren
20. Jalen Johnson
21. LeBron James
22. Evan Mobley
23. Scottie Barnes
24. James Harden
25. Jalen Williams

Devin Booker, LeBron, Jalen, Evan Mobley ve Chet bu listede olmamalılar. Bu dörtlü yerine Jalen Duren, Butler (Sakatlanmadan önce), Markanen, Franz Wagner, Michael Porter Jr. , Josh Giddey, Siakam, Trey Murphy III gibi isimler eklenebilirlerdi.

LeBron'a hala elit bir oyuncu muamelesi yapmak çok gerzekçe, adam istatistik kasmasına, bunun için daikalarını ve oyununu dizayn etmesine rağmen verimlilikte lig 28., vorp'da 56. , defensive box +/- da ise 150-160 civarlarında.

Yani ligin ne istatistiki olarak ne de göze gelen oyun olarak en iyi 30 oyuncusundan biri değil şu an ya da zar zor 29-30 falan eder.

Deni Avdija çok yüksek olmuş. Kawhi'da çok yüksek, Harden çok düşük. Donovan Mitchell da biraz yüksek. Anthony Edwards da öyle Jalen Brunson, Jalen Brown ve Cade bu ikisinin üstü olmalıydı.

Luka o defans ile ilk 3 olmamalıydı.

https://x.com/i/status/2023118326415626312
@Nabu

Hocam genel olarak nba dünyasına daha hakimsiniz konuyla alakalı fikirlerinizi merak ediyorum
Dwight NBA'de bulunamaması durumuna siyasi bir açıklama getirme derdinde, ben Dwight'ın hiç sert bir İsrail ya da Amerikan Ordusu karşıtı olduğunu, oyunculuk zamanlarında hatırlamıyorum ya da herhangi bir siyasi duruşu olduğunu.

Haa Hollywood'da free palestine diyen sayısı arttıktan sonra bu da demiştir, sonra menajeri de arayıp yapma etme demiştir belki ama Dwiight emekli olalı kaç yıl oldu (4-5). Free Palestine yeni mevzu, NBA patronu niye arasın ? Kaldı ki "NBA Patronu" ne demek ? Öyle bir makam yok.

Kyrie ise sadece o yüzden uzaklaştırılmadı tonla sebep + onun yüzünden paylaştığı film de naziliğe sempati ile yaklaşan bir yapım. Kyrie'nin dünya düz, hepimiz simülasyondayız dediği zamanlardan bahsediyoruz.

Nitekim, filistin ile falan ya da muhalif olmak ile alakalı bir örnek değil. Bu Yunus Bey her kimse bence farklı olayları bir pakete koyup azcık niyet okumuş.

👀 Ünlü basketbolcu Kevin Durant'ın sohbet programında eski ve mevcut takım arkadaşları hakkında küfürlü mesajları ortaya çıktı.

💢 Mesajların arasında milli gururumuz Alperen Şengün ile ilgili olanları da bulunuyor.

💬 “Takımın pohpohlanan oyuncusu Alpi ama bebe ne şut atabiliyor ne defans yapabiliyor.”

💬 “İsrail’in drone ihtiyacı varsa ben bağışlayabilirim.”

💬 “Deni Avdija kim, yok Netanyahu hahaha İsrail projesi olduğunu bu kadar belli etmeyin.”

💬 “Bizim takımdaki Jabari Smith var ya lavuk zihinsel engelli.”

💬 “Stephen Curry torpilli bir o.... evladıdır.”

💬 “Lebron James de benim gibi Filistin düşmanı siyonist p.ç haha.”

Ünlü basketbolcu Kevin Durant'ın sohbet programında eski ve mevcut takım arkadaşları hakkında küfürlü mesajları ortaya çıktı.
Olay şöyle, Kevin Durant'in fake instagram ve twitter hesapları olduğu olayı daha öncede patlamıştı tam da bu GSW'den Brooklyn Nets'e geçtiği dönemdi.

Gene aynı boku yemiş, pasif agresif sanal alem ergeni kafasındaki Kevin Abi, X'de (twitter) fake bir hesabı var, Kevin Durant fanı olarak Kevin Durant'i savunuyor. Bazı mesajlar o şekilde atılmış şeyler.

Bazıları ise telegram vs gibi yerlerde yakın arkadaşlarına şahsen attıkları. Yani gene sıçtı batırdı mal herif.

LeBiberon ve Omurgasız Durant'den lig kurtulsa ligin kalitesi yükselecek yeminle.

💬 “Takımın pohpohlanan oyuncusu Alpi ama bebe ne şut atabiliyor ne defans yapabiliyor.”

💬 “İsrail’in drone ihtiyacı varsa ben bağışlayabilirim.”

💬 “Deni Avdija kim, yok Netanyahu hahaha İsrail projesi olduğunu bu kadar belli etmeyin.”

💬 “Bizim takımdaki Jabari Smith var ya lavuk zihinsel engelli.”

💬 “Stephen Curry torpilli bir o.... evladıdır.”

💬 “Lebron James de benim gibi Filistin düşmanı siyonist p.ç haha.”
Cümleler böyle değiller yalnız sen mi yazdın bir haber kaynağından mı koydun bilmiyorum da burada biraz yorum var.

Alperen için "Bu takımın (Houston) franchise oyuncusu (yani takımın üstüne kurulduğu oyuncu) daha şut atmayı ve savunma yapmayı bile bilmiyor." diyor, pohpohlanan değil.

Stephen Curry'e o. evladı da demiyor. "Stephen Curry'e pas vermeyen iGSW'den kovuyorlar" diyor ve daha çok GSW koçu Steve Kerr ile uğraşıyor. LBJ ve kendisi ile ilgili alenen siyonistlikten falan bahsettiğini hatırlamıyorum.

Eski takımı Phoneix'in koçu ve yıldız oyuncusuna da diktatör onlar vs demiş, komik gerçekten. Phoneix bu gidince daha çok maç kazandı. Tam bir loser durant.

Direkt aldım birçok yerde paylaşıldı. Biraz da uyarlayıp yazıyorlar demek ki. Alperene laf edince mecbur kuruldum ben de. Ya şimdi bir de nasıl yüzüne bakacak