Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Manga Hangisine Katılırdınız

Seçiminiz

• Koca Ana Korsanları

Oy: 1 10.0%
  • Canavar Korsanları

Oy: 0 0.0%
  • Karasakal Korsanları

• Kızıl Saç Korsanları

Oy: 2 20.0%
  • Donquxiote Ailesi

• Hasır Şapka Tayfası

• Kalp Korsanları

• Denizciler

• Devrimci Ordusu

• Diğer (Belirtin)

• Kullanılan toplam oy
    10

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Arkadaşlar gücünüz Yeni Dünyada biliniyor olsaydı ve bir korsan tayfasına katılmak istiyor olsaydınız kime katılırdınız? Ama kendi tayfanı kurmak yok. Güç olarak da Katakuri-Marco arasındasınız. Gideceğiniz yer neresi olurdu? Ama sadece güç yetmez kafanızda tayfayla uyuşacak. Yorumunuzda neden o tayfayı seçtiğinizi belirtiniz. Korsan Tayfasında üst düzey komutan. Denizcilerde ilk Amiral Adayı. Devrimcilerde Üst Düzey Komutan.

Koca Ana Korsanları

350

Canavar Korsanları

350

Karasakal Korsanları

350

Kızıl Saç Korsanları

350

Donquxiote Ailesi

350

Hasır Şapka Tayfası

350

Kalp Korsanları

latest

Denizci

350

Devrimci Ordusu

latest

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben Kızıl Saç Korsanlarına katılırdım. Tayfa kendi kafasında, güçlü elemanlardan oluşuyor. Genel olarak vaktini eğlenceyle geçiriyorlar. Ne Kaido veya BM gibi dünyayı fethetme derdi var, ne onlar gibi sinir bozucu kaptanları var, nede Karasakal gibi bir tayfa. Karasakalda KK olacak diye avlamaya çalışmadığı meyve kullanıcısı kalmamış. Şahsen kafa rahatlığı ve doymuşluk olarak buraya katılırdım. Rotayı biliyor ama Kral olmaya bile çalışmıyor herif. Luffy eğlenceli bir tayfada ama KK olacak diye bir orada bir burada. Ben Kızıl Saçlara katılırdım anca gerekince aksiyona girerdim onun dışı yatış. Denizci desen sürekli beklenti var, büyük bir emir-komuta zinciri var. Devrimciler sürekli bir yerlere gidiyor, boş durmuyor çalışıyorlar eğlence 0.

Marcodan güçlü Katakuri'den güçsüz olacağım demek.Valla Şu hayatta en değer verdiğim şey ailemdir.O yüzden elbette aile ortamı olan ve bana gerçek babalık yapacak olan Whitebeard'ın yanına giderdim elbet.En güvende hissedeceğim yerde olurdum en azından.

Denizci olurdum herhalde. İnsanlara yardım etmek ve korumak hep beni mutlu etmiştir. Ayrıca içindeki kişilerde gayet anlaşabileceğim kişiler.10da 10luk ortam benim için.

Marcodan güçlü Katakuri'den güçsüz olacağım demek
Marko Katakuri'den güçlü ki. Emeklilik sonrası Marko'dan güçlüdür yüksek ihtimal Katakuri, ama Marineford'daki Marko'yu alacak 2-3 sağ kol var seride. :) King ve Katakuri onlardan biri değil.
Doğrudur.

Bu arada Kızıl köpek olmasa denizcilerde iyi seçenekde o hayvan herif ile çok ters düşeriz.Birde tabi kutsalların altında çalışmak bana göre değil.

O yüzden elbette aile ortamı olan ve bana gerçek babalık yapacak olan Whitebeard'ın yanı
[img='https://i.ytimg.com/vi/khN2khjsT8s/maxresdefault.jpg',none,974][/img]
[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1022203284238377001/unknown.png',none,946][/img]

12214577921616223080.jpg

unknown.png

unknown.png

tumblr_inline_nhmyiq9J581s9ibsx.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

hqdefault.jpg

unknown.png

Valla Ailen bu Emirhan, arkanı kolla dikkatli ol koçum :D :D
En güvende hissedeceğim yerde olurdum en azından.
Bir daha düşün aslan :D

Amiraller bu serideki Nagato'dur ama Obito'nun planının farkındalar.
Normalde Sakazuki veya Borsalino'nun yanında korsan avlamak vardı ama kutsallar işi bozuyor.

Korsan tayfaları da gördüğüm kadarıyla ilgimi çekmiyor.
Devrimcilerde de sorumluluk alamam.

Denizcilere katılırdım ama karargahta durmak yerine ada ada gezer yanımdaki 3-5 veledi eğitirdim.

O yüzden elbette aile ortamı olan ve bana gerçek babalık yapacak olan Whitebeard'ın yanı
[img='https://i.ytimg.com/vi/khN2khjsT8s/maxresdefault.jpg',none,974][/img]
[img='https://media.discordapp.net/attachments/691026140617244712/1022203284238377001/unknown.png',none,946][/img]

12214577921616223080.jpg

unknown.png

unknown.png

tumblr_inline_nhmyiq9J581s9ibsx.png

unknown.png

unknown.png

unknown.png

hqdefault.jpg

unknown.png

Valla Ailen bu Emirhan, arkanı kolla dikkatli ol koçum :D :D
En güvende hissedeceğim yerde olurdum en azından.
Bir daha düşün aslan :D
:newmancracks:

Ya bunlar ekstrem olaylar.Sonuçta WB her gün gelip MF basmıyor :d ama farketmez nasıl tayfası olursa olsun böyle bir merhameti olan adam ile seve seve ölürüm
46cH8.jpg

Normalde Sakazuki veya Borsalino'nun yanında korsan avlamak vardı ama kutsallar işi bozuyor.

Denizcilere katılırdım ama karargahta durmak yerine ada ada gezer yanımdaki 3-5 veledi eğitirdim.
Bu arkadaşta Farkında mıdır acep ?
05a9adc66b593d341d.jpg

Bu arkadaşta Farkında mıdır acep ?
05a9adc66b593d341d.jpg
Liyakatsizliğin sonucu.

Katakuri - Marco arası olsam Donquixotelere hükmederdim. 😄

Luffy gil, Shanks gil ya da Devrimci ordusu olabilirdi. Saygı görüp, sırtından bıçaklanmaktan endişe etmeyeceğin kişilerle dolu en azından.

Buggy korsanları. Herkes kafasına göre takılıyor, kimse bunlara bulaşmıyor. Tertemiz yaşam.

Pragmatist yaklaşırsam -> Mugiwara tabi ki de ,yancılıktan yırtarım
İdealist yaklaşırsam -> Devrimciler

Linlin hanımın elini öper Big Mom korsanlarına katılırım kızlarından birini de kendime alırdım. Mom, Vito Corleone gibi kadındır sırtımız yere gelmez.