Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Türk Ekranlarındaki Favori Kötünüz

Feindbild

無欠の果て
Üstat Kullanıcı
Sinema başlığına açtım fakat dizileri de içeriyor.

Sadece Yeşilçam için şu konuya bakabilirsiniz.

Benimki tek bir bölümle veya karakterle sınırlanamayacak olan Sarı Bıyık'tır. Özellikle Vampir SB en iyi formlarından bir tanesidir.

s-c8f7f61d0ab7dfdc538fd94855394b8f6ce44a90.webp

5a6ad85bae7849202c7ca775.jpg

5aa79ee97152d807041c72c6.jpeg

K2Zbb9.gif

Ercüment Çözer. Hem Nejat İşler rol için çok uyumlu, hem de karakter çok ilgi çekici. Aşırı saygı takıntısı, egosu, Joker vari umursamazlığı ve deliliği çok ayrı.

Favorim Kurtlar Vadisi'ndeki başta Erdal Kömürcü, muhterem babası Abuzer Kömürcü ve bunlara ilaveten tüm Kurtlar Konseyi. Keloğlan'da ki Kötü Cadı, Leyla ile Mecnun'da ki Erdal Bakkal.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Herkes Tecavuzcu Coskun, Nuri Alco ya da Erol Tas der diye dusunerek girdim basliga. :(

Kenan Birkan

kenan-birkan-haluk-bilginer-wannart.jpg

Şu asalete, bilgeliğe ve karizmaya bak.. Müthiş bir karakter.

Temmuz

temmuz.jpg

Psikopat ve sosyopatlığı güzel yansıttığından diğer bir favorim de bu arkadaş.

@Ronny

Rıza Koca'nın oynadığı Pembo karakteri de çok iyi Behzat Ç'de. Temmuz'a katılıyorum, çok etkileyiciydi.

@Ronny

Rıza Koca'nın oynadığı Pembo karakteri de çok iyi Behzat Ç'de. Temmuz'a katılıyorum, çok etkileyiciydi.
Aynen bak o da vardı. Pembo ve Gorbaçov ikilisi efsaneydi . :D

Rıza Koca oynadığı her role iyi girebilen bir oyuncu zaten. Böyle birbirine iki zıt karakteri başarıyla oynamasından belli.

İçerde Celal.
Ayrıca en iyi Türk oyunculardan birisidir Çetin Tekindor.

icerde-8-bol-015850KS.jpg

İçerde Celal.
Ayrıca en iyi Türk oyunculardan birisidir Çetin Tekindor.
Ben de tam bunu söyleyecektim :D İçerde kadrosu zaten bomba gibi ya. İzlediğim 2 Türk dizisinden biri :D
Ezel ve Suskunlar'ı kesin izle. O da o tarz ve daha iyisi bence. Ezel çok teknik, Suskunlar ise ilk sezonu aşırı iyi. Hollywood gidip uyarladı yani.

Ama benim favori dizim Behzat Ç'dir eline su dökemez bunlar. Tıraş. :p