Batman 500 kiloya yakın Solomon Grundy'i kaldırdı bir beton parçasını kaldırdı.Yanlış anlaşılma olmasın çökmek üzere olan bir binanın parçasını kaldırdı.Ayrıca irade açısından Süperman'dan daha ileride.Bu bir kavgada çok önemli.Aynı zamanda Darkseid Batman'a saygı duyduğunu belirtti.Böylesine güçlü birinin aptal bir ölümlü insana saygı duyması Batman'ın gerçek potansiyelinin korkulması gerektiği anlamına gelir.Ki Süperman Batman için Darkseid ile aynı fikirde.Ayrıca en normal halinde bir ağacın parçasını ve tuğlayı paramparça etti aynı zamanda bir metali ayağı ile girdi.Meyal bir kılıcı.Kostümsüz hemde.Batman bir nevi Thanos zeka açısından.Süperman'i hiç beklemediği anda soluksuz bir şekilde patakladı.127 dövüş sanatı bilmekte.Ayrıca dünyanın en iyi dedektifi kabul edilmekte.Fizik,Kimya,Psikoloji,Krimonoloji,Patlayıcılar,Teknoloji,Dövüş sanatları ve sayamadığım daha nice özellikleri herkesten iyi bilmekte.Lucifer vs Micheal konusunu ele alalım.Herkes Lucifer zekası ile önde demese bile çoğu kişi bunu demekte.Demek ki zeka önemli.Ayrıca Flash ve Batman Darkseid'in omega ışınlarından kaçan tek ve iki kişi olarak adlandırılırlar.Ha birde Bane bunun belini kırdı ama etkilenmedi daha güçlü şekilde yumruklamaya başladı.Reverse Flash'ın yumruklarından kurtuldu.Tüm Justice League için bir planı var.Deathstroke,Bane ve Superman'ın ağzını burnunu kırdı.
Bane:Solomon Grundy'i yenmişdi.Tabi Bane zehrinin türüne bağlı.Batman'i fiziksel açıdan en zorlayan rakip olarak kabul edilmekte.Ayrıca Bane ayak darbeleri ile Batman reisi yere serdi.Batman'in kafasını ezdi.Kas gücü açısından Batman'den ileri bir rakip.Yine Batman ile bir kavgada Batman'i deniz fenerinde dövdü ve fener parçalandı.Yakın dövüş konusunda Batman'den sadece bir kaç tık geride.Ama adı üstünde Bane.Yıkım demek.Adam fiziksel güç sadece.
Zeka ve diğer farkları göz önünde bulundurarak Batman alır diyorum.
Edit: Abbboooowwwwww Raund olayını unutmuşum.
Raund 1:Yüksek zorlukta bir kavga olur Batman alır yine.Zeka,refleks,irade ve yakın dövüş konusunda daha iyi.Bane hiç şansı yok derdim ama ters bir harekette Batman felan kalmayabilir.Eğer mantıklı davranırsa Batman diyorum tabi eğer eli felan kırılmazsa garibimin.
Raund 2:Batman öldürecek ise her türlü Batman.Bane'nin kazanma ihtimali düşük.
Bende Batman diyorum ama her olasılık farklı zaferlere işaret ediyor.Batman uç noktalarda birisi her anlamda.O yüzden Batman
Bu arada Plot Armor konusunda arkadaşlarınıza hem katılıyorum hem katılmıyorum.Batman zeka refleks irade açısından Bane'den daha ileride.Aynı zamanda alet konusunda.Yani Bane eğer bir değişikliğe uğramadı ise Batman'i rüyasında yener.Katıldığım konu Batman'in ... yener konusu.Evet şimdiki halini yenebilir ama ben Bane karakterinin Martian Manhunter durumununda olduğuna inanıyorum.Yani daha gerçek gücünü göstermediler.Yani birisi Batman'in kafasını ezip,onun dövüş hareketlerini öğrenip,onu kayadan deniz fenerine fırlatıp orada dövüp tekrar bir kenara fırlatıyor ise ve Batman hala sağ kalıyorsa yazarın hayal gücü demek bu.Bence yazarlar Bane'nin gerçek gücünü hala saklıyorlar.Tabi Bence yani.