Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Sanninler Öğrencilerine Karşı!

Hangi takım kazanır?

• R1 Sanninler

Oy: 0 0.0%
  • R1 Takım 7

• R2 Sanninler

Oy: 1 25.0%
  • R2 Takım 7

• R3 Sanninler

• R3 Takım 7

Oy: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
MS Sasuke Tobi olmasa Onoki tarafından, Gaara araya girmese Raikage tarafından öldürülüyordu. Kolunu feda etmesi Raikage'nin salaklığı diğer kageler öyle bir sıkıntı yaşamadı. Adam kardeşini kaybetmiş rage açmış dalıyor.
Bunları inkar etmiyorum bende zaten orada öleceği açıktı yardım olmasa. Ama bu adam sonuçta kage ünvanına sahip birinin kolunu aldı diğerini ise öldürdü. (Danzo)

Gaara bile kage seviye kabul edilebiliyorsa Sasuke zaten hayli hayli kage seviyesidir diyebiliriz.

Sasuke'nin kage level ninja olmaya başladığı zaman Hebi zamanları, yani part 2 başları. Kage seviye olmakla "Sannin" olmak farklı şeyler. Yani her low tier kageyi sannin seviye sayamayız.
Sanninler bazı Kagelerden üstün olabilir ama neticede çok ayrı bir seviyede olduklarını sanmıyorum. EMS Sasuke Sanninlerden üstündür bana göre.

Bir de EMS Sasuke "TEK BAŞINA" tehdit olamaz diyorum teke tek ise her birini alır zaten.
Tek başına tabi duramaz canım üçüne karşı. Her birini teke tekte alır bence de, ama sonuçta yanında Naruto ve Sakura'da var. Yani çokta tek başına sayılmaz.

iraiya dediğimiz adam için EMS Sasuke'den çok da geri olmayan Pain "Sırrımı bilse beni yenerdi" diyor. Adamdan koca bir Akatsuki geri duruyor. Boruto'yu karıştırmak istemiyorum ama adamın bedenini Otsutsuki slayer olarak kullanma derdindeler. Tsunade Madara'nın susanoosunu falan parçalıyor, Kabuto savaşındaki EMS Sasuke ne yapabilir bu adamlara karşı?
Kabuto savaşında ki Sasuke kendini tutuyordu ama böyle bir gerçekte var. Jiraiya ve Tsunade'nin çok üzerinde olmayabilir belki ama Orochimaru'nun net üzerine koyarım ben EMS Sasuke'yi.

Ama bu adam sonuçta kage ünvanına sahip birinin kolunu aldı
Sasuke almadı. Ay kolunu verdi diyelim.

kage ünvanına sahip birinin kolunu aldı diğerini ise öldürdü. (Danzo)
Karin + Tobi yardımlarıyla. Hatta plot armor Itachi'nin aurası ile adamın mühründen bile kurtuldu. Ayrıca Danzo, kendini ekonomik moda aldı Sasuke karşısında, tüm enerjisini ve kotoamatsukamiyi Madara için saklama gayretinde idi. Haa Sasuke, Danzo'dan daha güçlü mü idi neticede ? Evet. Ancak öyle canı istedi ve bir kageyi öldürdü gibi bir şey yok. O toplantının en zayıfı belki de Mei'dir o bile Zetsu yetişmese Sasuke'yi öldürüyordu.

EMS Sasuke teketekte hepsine üstün gelir hatta bazı ikili hallerini bile alabilir , ikiliye bağlı. Ancak üçüne birden evet oyalar, hemen düşmez fakat darma duman olur.

@Sodex

Gaara çok güçlü bir kage zaten. MS Sasuke'yi de gayet alabilir. Gokage sıralamsında sanırım Onoki ve Tsunade'den sonra gelir. Raikage hayatta değildi şu an Gaara olmasa.

Daha Part 2'nin başında koca bir çölü kaldırabiliyordu bu çocuk;

6057582-1958035515-40017.jpg

MS Sasuke altı Saske versiyonlarının şansı yok zaten. :D Deidara'ya tamamen element üstünlüğünden kaybediyor, Sasuke de element üstünlüğünden kazanıyor.

DWgFyLbVAAAIClp.jpg

Bijuusu alınmış halinde ise kabağındaki kum ile Raikage'nin intihar atağını yani en güçlü atağını durduruyor.

________________________________________________________________________________________

Elbette Sasuke'nin sebepleri vardı bunu ben de yazdım en başta, ancak sonuç olarak bu adam öldüremese de Kabuto seviyesinde birini öyle direk zapt edebilecek(yanında İtaçi varken) biri değildi. Ki, Jiraiya zaten SM Kabuto'ya denk ya da üstün biri. Yanında 2 tane çok yakından tanıdığı destek varken yani Sasuke çok büyük tehdit olamaz bunda neden abartı var anlamadım. :D Yani elbette güçlü bir Uçiha savaşçısı, güçlü kuchiyoselere sahip, hax teknikleri var ama çook ayrı bişey takım olarak almak veya ölümcül tehdit olabilmek.

Oroçimaru'yu yorumlamak istemiyorum Uçihaların elinde folloş olmuş bir abimiz, ama ona bile Sasuke "Hasta olmasaydı yenemezdim" çekiyor. Ki şöyle bir bakıldığında entonu kantırlayacağından yine çok ters Sasuke'ye.

Yani ben biraz abarttın ithamını açmak istedim yoksa Sasuke'nin alabileceğini söyleyene de lafım olmaz çünkü EMS çok büyük güç. Ama her EMS kullanıcısı da Madara değil. :D

Sasuke almadı. Ay kolunu verdi diyelim.
Kolunu vermese neticede daha kötü şeyler olacaktı kendisine. Sasuke mecbur bıraktı bunu yapmasına.

Ancak öyle canı istedi ve bir kageyi öldürdü gibi bir şey yok. O toplantının en zayıfı belki de Mei'dir o bile Zetsu yetişmese Sasuke'yi öldürüyordu.
Benim demek istediğim yardımda almış olsa MS Sasuke orada bir şeyler yapabildi. EMS hali birde üstelik o sıkıntıları barındırmağı için iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum Sanninlere karşı.

EMS Sasuke teketekte hepsine üstün gelir hatta bazı ikili hallerini bile alabilir , ikiliye bağlı. Ancak üçüne birden evet oyalar, hemen düşmez fakat darma duman olur.
Orada Naruto ve Sakura varken ben EMS Sasuke'nin darma duman olacağını pek düşünmüyorum. Eğer olur da üçünü birden karşısına alırsa olur tabi. Ama teke tek veya ikili hallerde iş yapacağına inanıyorum dediğiniz gibi.

@Uncle Ton

Gaara güçsüzdür demem ama EMS Sasuke'nin de önüne koymam açıkcası. Sasuke daha MS bile uyandırmadan önce Deidara'yı yenebilmişti. Evet element üstünlüğü büyük bir artıydı fakat Gaara eğer dediğin gibi çok güçlü bir Kage olsaydı öyle yada böyle alabilmeliydi Deidara gibi bir adamı bence.

Sasuke zaten tek başına Sanninleri aynı anda alamaz böyle bir şey demiyorum ama orada EMS Sasuke'nin varlığı bile bir tehdit unsuru. Yani ben düşüneceğinden daha çok iş yapacağına inanıyorum. Sakura gibi bir medic ninjada var sonuçta yanında. Ayrıca Naruto gibi fazla olmasa da daha öncesinde beraber savaştığı birisi var. Sanninler kadar uyumlu hareket edemezler belki ama öyle kolayca da yenileceklerini düşünmüyorum. İlk round harici.

Sasuke o zaman ki hali için hasta olmasa yenemezdim diyor ama. Orochimaru geri döndükten sonra Sasuke'nin bedenini almaya cesaret edemedi. O da farkındaydı bence EMS Sasuke'ye karşı şansı olmadığının.

@Uncle Ton

Gaara güçsüzdür demem ama EMS Sasuke'nin de önüne koymam açıkcası. Sasuke daha MS bile uyandırmadan önce Deidara'yı yenebilmişti. Evet element üstünlüğü büyük bir artıydı fakat Gaara eğer dediğin gibi çok güçlü bir Kage olsaydı öyle yada böyle alabilmeliydi Deidara gibi bir adamı bence.

Sasuke zaten tek başına Sanninleri aynı anda alamaz böyle bir şey demiyorum ama orada EMS Sasuke'nin varlığı bile bir tehdit unsuru. Yani ben düşüneceğinden daha çok iş yapacağına inanıyorum. Sakura gibi bir medic ninjada var sonuçta yanında. Ayrıca Naruto gibi fazla olmasa da daha öncesinde beraber savaştığı birisi var. Sanninler kadar uyumlu hareket edemezler belki ama öyle kolayca da yenileceklerini düşünmüyorum. İlk round harici.

Sasuke o zaman ki hali için hasta olmasa yenemezdim diyor ama. Orochimaru geri döndükten sonra Sasuke'nin bedenini almaya cesaret edemedi. O da farkındaydı bence EMS Sasuke'ye karşı şansı olmadığının.
Dostum MS Sasuke'den bahsetmiştim, EMS'den Adult Gaara'yı bile koymam zaten.

Bir de biz en başından bu yana Sasuke'nin tek olduğu senaryodan bahsediyoruz o da Emirhan'ın mesajı üzerine söyledik zaten. Yani takım olarak sanninleri alırlar.

Oroçimaru'da da aynı şekilde, zaten EMS Sasuke'den üstün demiyoruz ikimiz de. Hebi hali kast ediliyor orada zaten. Cesaret edememe ise, adam kendi açıklıyor Sasuke'nin yolunu izlemek istiyorum diye amacı tehditkar değil.

Orochimaru geri döndükten sonra Sasuke'nin bedenini almaya cesaret edemedi.
Bence de ele geçiremezdi. Sakın beni yanlış anlama ancak "cesaret edememe" gibi bir şey olmadı. Sadece Sasuke'nin isteklerini takip ederek hikayenin nereye gideceğini gözlemleyeceğini belirtti. Zaten amacı ve anlayışı biraz değişmiş bir Orochimaru vardı. Yoksa hala beden ele geçirmek istiyordu da yemedi ! gibi bişi yok :D
EMS Sasuke'nin varlığı bile bir tehdit unsuru.
tek başına bile sıkıntı yaratır o kesin.
Ben de bunu demiştim başta zaten. Yani aynı fikirdeyiz.

EMS Sasuke'nin Perfect Susanoo'su yok mu?Bence 3 Sannini de tek başına yenebilmesi çok da olasılık dışı bir değil.Bu adam az bir senjutsu buff'ıyla Juubito kovalamış adam sonuçta.Neden bu kadar küçümsendiğini anlamadım.

Sasuke perfect susanoyu RSM'de açıyor. EMS'de max v4. Ve biz Kabuto savaşındaki Saske den bahsediyoruz.

Sasuke perfect susanoyu RSM'de açıyor. Ve biz Kabuto savaşındaki Saske den bahsediyoruz.
Hayır.Obitoyu kovalarken de Perfect Susanoo ile kovalıyor.
Kabuto savaşını baz almak cok doğeu olmaz.Ikiside en temel seviyedeki Susano'yu kullandılar.Nedeni pek çok şey olabilir tam emin değilim.Belki ortam engellemistir, belki de savaşın Susanoya pek ihtiyaç duymayacak bir tipte gerçekleşmiş olmasi da olabilir.

Sasuke perfect susanoyu RSM'de açıyor. Ve biz Kabuto savaşındaki Saske den bahsediyoruz.
Hayır.Obitoyu kovalarken de Perfect Susanoo ile kovalıyor.Kabuto savaşını baz almak cok doğeu olmaz.Ikiside en temel seviyedeki Susano'yu kullandılar.Nedeni pek çok şey olabilir tam emin değilim.Belki ortam engellemistir, belki de savaşın Susanoya pek ihtiyaç duymayacak bir tipte gerçekleşmiş olmasi da olabilir.
v4 o perfect değil.

Hayır.Obitoyu kovalarken de Perfect Susanoo ile kovalıyor.Kabuto savaşını baz almak cok doğeu olmaz.Ikiside en temel seviyedeki Susano'yu kullandılar.Nedeni pek çok şey olabilir tam emin değilim.Belki ortam engellemistir, belki de savaşın Susanoya pek ihtiyaç duymayacak bir tipte gerçekleşmiş olmasi da olabilir.
v4 o perfect değil.
Evet ben de baktım perfect Susanoo değilmiş.Fakat KCM2 Naruto dönüşümüyle aynı boyutlar.Ve benzer de performansları var.Perfect Susanoodan pek de uzak olmasa gerek.

v4 o perfect değil.
Evet ben de baktım perfect Susanoo değilmiş.Fakat KCM2 Naruto dönüşümüyle aynı boyutlar.Ve benzer de performansları var.Perfect Susanoodan pek de uzak olmasa gerek.
Yanında destekle anlık patlayışları olabilir EMS büyük bir güç zaten. Burada olayı niye Saske'yi küçümsemek olarak aldınız anlamadım Sannin demek ne demek, serinin takım 7 den sonraki en büyük kombosunu tek başına almak ne demek. Buna kimler kadir. Sasuke patlayıcı güç olarak, ustalaşmıs bir halde üçünü de alabilir diyoruz zaten. Ancak gerek savaş alanında gerek Kabuto da pek çok kez kurtarılmaya muhtaç duruma düştü bu da çok normal adam daha bismillah 10 dakika olmuş açalı.

Jubito olayı bireysel bir feat değil bir de Sasuke'nin kendisi Naruto'nun performansına bakıp yumruklarını sıkarak eziklik hissediyorken nasıl performansları yakın olsun.

Çok toy ve dengesiz Saske'nin oradaki halleri. Yani dengeli olsa elbette.

Yani EMS Sasuke'nin en büyük kozu enton bu üçlüye karşı çok etkili olamaz yeteneklerinden dolayı susano desen Tsunade'nin buffladığı Oroçi'nin alan oluşturduğu bir senaryod ne kadar dayanacak.

Yani EMS Sasuke sannin alamaz nasıl bir küçümseme olabiliyor. Tobirama da alamaz bu onu küçümsemek olmuyor.

Ben EMS Sasuke'yi çok yönlülük bakımından çok beğenen biriyim bilen bilir.

Yani EMS Sasuke sannin alamaz nasıl bir küçümseme olabiliyor.
Sannin isminin ağırlıgı taa ne zamanlarda kaldı.
Orochimaru ve Tsunade normal bi kage seviyesi zaten.Jiraiya'nın Senjutsusu onu diğerlerinden özel kılıyor.

Ayrıca Pain
Sannin demek ne demek, serinin takım 7 den sonraki en büyük kombosunu tek başına almak ne demek.
Ne zaman kombo oldular ki?En son gençken 2. Shinobi savaşında Hanzo'dan ayar yemişlerdi.Biraz kağıt üzerinde kalan bir komboymuş gibi geliyor bana.

Yanında destekle anlık patlayışları olabilir
Destek dedigin Jugo'nun Senjutsusu.Sasuke'ye power up veren bir şey degilki.Sadece rakibe özel işlevselligi arttıran bir olaydı.

Kabuto da pek çok kez kurtarılmaya muhtaç duruma düştü bu da çok normal adam daha bismillah 10 dakika olmuş açalı.
Kabuto savaşını direk yanlış yorumluyosun.Ordaki Sasuke V1 den başka Susanoo kullanmadı ki.Öyle savaşsa 1'e 1 de Jiraiya'yı bile alamaz.Fakat o savaşın bir süru özel koşulları vardı.Yukarda belirttim zaten

Naruto'nun performansına bakıp yumruklarını sıkarak eziklik hissediyorken nasıl performansları yakın olsun.
Obito'ya karşı savasırlarken o kadar da fark yoktu aralarında.Hemen hemen eşit resmedildiler.

EMS Sasuke'nin Perfect Susanoo'su yok mu?
Yok, en fazla orta boy summon büyüklüğünde, biraz cılızcana bir V4 Susanosu var.

Ve benzer de performansları var.
O biraz yancılıktan nasiplenme oluyor :D EMS Sasuke'nin elinin tersiyle 5 bijuu dama savuracağını sanmıyorum.

Perfect Susanoodan pek de uzak olmasa gerek.
Epey uzak. Hatta Madara'nın V4'ü bile EMS Sasuke'nin V4'üne 5 basıyor.

Ve benzer de performansları var.
O biraz yancılıktan nasiplenme oluyor :D EMS Sasuke'nin elinin tersiyle 5 bijuu dama savuracağını sanmıyorum.
Neden savuramasın ki?Hep eşit resmedildiler.KCM2 Kurama ile Ems Susanoo ve Rsm Kurama ile Rinnegan Sasuke Susanoo da hep eşit gösterildi.
Perfect Susanoodan pek de uzak olmasa gerek.
Epey uzak.
Perfect Susanoo ile V4 arasında boyut farkı yok.Ikisi de Bijuu boyutunda.İslevsel olarak Perfectin yapıp V4'ün yapamadığı ne var ki?

Hatta Madara'nın V4'ü bile EMS Sasuke'nin V4'üne 5 basıyor.
Tabiki daha büyük ve kudretli zaten de o kadar da olsun bi zahmet adam Madara :D .Ama işlevsellik olarak her türlü Sasuke'ninkini tercih ederim.Hem enton hem raiton kullanabiliyor.

Hep eşit resmedildiler
Nope

Hebi Sasuke -> FRS Naruto
MS Sasuke -> Çaylak SM Naruto
EMS Sasuke -> KCM1
---- -> Savaş Arkı SM Naruto
---- -> KCM2
---- -> BSM

Sasuke'nin EMS'si Naruto'nun epey gerisinde kaldı hatta bunu Sasuke de ima etti.

KCM2 Kurama ile Ems Susanoo ve Rsm Kurama ile Rinnegan Sasuke Susanoo da hep eşit gösterildi.
Nope. Yakın kulvarlarda olmak ya da afaki bir denkik =/= Eşitlik.

Sasuke 9 bijuu'Nun gücünü emdi yine de savunmada kalan pasif bire Naruto'ya kaybetti. Ne denkliği.

KCM2'nin on binlerce askere dağıttığı çakra pelerini ile Juubi'nin devasa ataklarından kurtulundu. Millet hayvani buff aldı. V4 açıp daha sık ve daha hızlı enton atabilmekten başka çok fazla bir gelişim göstermemiş Sasuke nasıl denk olsun.

Perfect Susanoo ile V4 arasında boyut farkı yok.Ikisi de Bijuu boyutunda.
Var ayrıca. Sasuke'nin PS boyutu ile Madara'nınki çok farklı. Kaldı ki gücü boyutu belirlemiyor. Sasuke PS ile devasa meteorları saniyesinde dilimlerken V4 ile adamın adam akıllı bir feati yok.

Perfectin yapıp V4'ün yapamadığı ne var ki?
O zaman niye birinin adı "versiyon bilmem kaç" iken diğerinin ki "mükemmel" ?

Neden birini Itachi'nin gözünün eklenmesi ile açabiliyor iken diğerini Rikudo Sennin'in dokunuşu ile açıyor ?

Mükemmel > Versiyon
RS > Itachi
PS >>>> V4> Diğer Susano versiyonları. Bence bu kadar basit.

Hem enton hem raiton kullanabiliyor.
Onu Susano atmıyor. Sasuke giydiriyor tekniği. Susano'nun bir artısı değil. Madara base halde Sasuke'nin Enton'unu yıkabilecek katon yapabilen, PS'i ile casual biçimde sırf kılıcını kılıcından çekti diye dağları yok eden biri olduğundan enton ve raiton hüzmeleri fırlatmak çok da bir fark yaratmıyor benim açımdan. Hele de üst liglerde.

Bence de ele geçiremezdi. Sakın beni yanlış anlama ancak "cesaret edememe" gibi bir şey olmadı. Sadece Sasuke'nin isteklerini takip ederek hikayenin nereye gideceğini gözlemleyeceğini belirtti. Zaten amacı ve anlayışı biraz değişmiş bir Orochimaru vardı. Yoksa hala beden ele geçirmek istiyordu da yemedi ! gibi bişi yok
Sonradan dediğin gibi gözlemlemeyi tercih etti ama aklında Sasuke'nin bedenini istemiyordu zaten diye bir şey yok. Hatta adam gelir gelmez ilk isteğinin bu olduğunu belirtiyor. Sonrada bunun için şuanda yeterli güçte olmadığını söylüyor. Yani bas baya bulaşmak istemiyor gibi aslında. :D

hr9lDlpmDna0v1wyPWZ71606321856.jpg

Ben de bunu demiştim başta zaten. Yani aynı fikirdeyiz.
Evet bu konuda aynı düşünüyoruz. Tek başına EMS Sasuke bile ciddi bir tehdit oluşturuyor.

@Shrimp

Konuşma loopa giriyor, önceki mesajlarımı okursanız zaten cevap vermişim ben bunlara Kabuto savaşını yanlış yorumluyorsun demişsin zaten Saske'nin sebepleri olduğunu ve öldüremediklerini ilk mesajlarımda söylüyorum, yani bunları zaten ben de biliyorum. Öldürememek ayrı bir şey, SM Kabuto(Jiraiya Kabuto'ya yakın ya da üstün, Tsunade Oroçi ise çok uzaklarında değiller) yu yanında İtaçi gibi biri varken zapt edememek ayrı bir şey. Öldürememeleri elbette bir sebep ama Sanninleri yenecek seviyede birinin çok daha fazlasını yapabileceğini anlamamız lazım yani, Madara'yı düşün SM Kabuto'nun karşısında.

Pain EMS Sasuke'den sandığın kadar uzak değil.

Sanninleri tek başlarına ele alırsak elbette Sasuke her birinden tier olarak üstün ama anlamadığınız nokta bu adamlar takım olarak orada ve serideki en iyi takımlardan biriler.

Hayır, destek dediğim sadece Juugo değil Sasuke o savaşta çoğunlukla Naruto-Hokageler-Taka gibi desteklerle yapıyor yapacağını ve Nabu da açıklamış ortada Naruto ile bir denklik söz konusu falan değil.

Pain'e sıkıntı yaşatamadan yeniliyor ise nasıl bir yorum, Pain'in kendisi "Sırrımı bilseydi beni yenerdi" diyor. Neyse anlaşılan karakterlere bakışımız çook farklı ve hatırlama konusunda farklar da var. Bir yere varmayacak. Sanninler hakkında söylediklerini @Nabu açıklarsa daha iyi olabilir çünkü o benden daha fazla hakim üçü konusunda üçünü de respect threatlerinde incleemiş veya yardım etmiş birisi.