Bunları inkar etmiyorum bende zaten orada öleceği açıktı yardım olmasa. Ama bu adam sonuçta kage ünvanına sahip birinin kolunu aldı diğerini ise öldürdü. (Danzo)MS Sasuke Tobi olmasa Onoki tarafından, Gaara araya girmese Raikage tarafından öldürülüyordu. Kolunu feda etmesi Raikage'nin salaklığı diğer kageler öyle bir sıkıntı yaşamadı. Adam kardeşini kaybetmiş rage açmış dalıyor.
Gaara bile kage seviye kabul edilebiliyorsa Sasuke zaten hayli hayli kage seviyesidir diyebiliriz.
Sanninler bazı Kagelerden üstün olabilir ama neticede çok ayrı bir seviyede olduklarını sanmıyorum. EMS Sasuke Sanninlerden üstündür bana göre.Sasuke'nin kage level ninja olmaya başladığı zaman Hebi zamanları, yani part 2 başları. Kage seviye olmakla "Sannin" olmak farklı şeyler. Yani her low tier kageyi sannin seviye sayamayız.
Tek başına tabi duramaz canım üçüne karşı. Her birini teke tekte alır bence de, ama sonuçta yanında Naruto ve Sakura'da var. Yani çokta tek başına sayılmaz.Bir de EMS Sasuke "TEK BAŞINA" tehdit olamaz diyorum teke tek ise her birini alır zaten.
Kabuto savaşında ki Sasuke kendini tutuyordu ama böyle bir gerçekte var. Jiraiya ve Tsunade'nin çok üzerinde olmayabilir belki ama Orochimaru'nun net üzerine koyarım ben EMS Sasuke'yi.iraiya dediğimiz adam için EMS Sasuke'den çok da geri olmayan Pain "Sırrımı bilse beni yenerdi" diyor. Adamdan koca bir Akatsuki geri duruyor. Boruto'yu karıştırmak istemiyorum ama adamın bedenini Otsutsuki slayer olarak kullanma derdindeler. Tsunade Madara'nın susanoosunu falan parçalıyor, Kabuto savaşındaki EMS Sasuke ne yapabilir bu adamlara karşı?