Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Sanninler Öğrencilerine Karşı!

Hangi takım kazanır?

• R1 Sanninler

Oy: 0 0.0%
  • R1 Takım 7

• R2 Sanninler

Oy: 1 25.0%
  • R2 Takım 7

• R3 Sanninler

• R3 Takım 7

Oy: 3 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    4

Ronny

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Sanninler

tumblr_omf0oel6qW1rqe0rbo3_540.gifv

3453012_o4f4f.png

Takım 7

tumblr_nabakxHxt01r5hgfco1_r1_500.gifv

Round 1

Base Jiraiya
Base Tsunade
Kolsuz Orochimaru

FRS Naruto
Part 2 Başı Sakura
Hebi Sasuke

Round 2

SM Jiraiya
Tsunade WA
Sağlıklı Orochimaru

SM Naruto Pain Arc
Sakura WA
MS Sasuke

Round 3

Jiraiya SM + Gamabunta
Tsunade WA + Katsuyu
Hashirama Hücreli Orochimaru

Naruto KCM1
Sakura WA
EMS Sasuke

- Rakipler hakkında bilinenler tanışıklık seviyesinde
- Öldüren veya savaşamaz duruma getiren kazanır. Herkes kendi karakteri dahilinde fakat rakipler zorunda kalırlarsa birbirlerini öldürebilir.

Savaş Alanı

d89d9el-e1525625-5dec-4f81-b06d-7bbc3103adc8.png

Üçüncu raundu sanninler alır derim ama bullylenmekten korkuyorum. Ve alamazlar gibi evet. Diğer raundlar sanninler alır.

R1
Burda bi Orochimaru öğrencisini yenemez tek başına. Ona da Tsunade ve Jiraiya hemen yardıma gelir zaten.
Çok da zorlanmadan sanninler.

R2
WA SM Naruto> SM Jiraiya >> PA SM Naruto diye düşünüyorum. O yüzden Jiraiya yine alır burada.
Tsunade de Sakura'yı alır. Hemen alamazsa bile Jiraiya gelene kadar yine üstünlük onda olur. Jiraiya gelince de hallederler.
Oroc ve Sasuke'yi yorumlayamıyorum niyeyse. Sasuke zaten MS burda. 3 5 teknik atsa gözleri kan çanağına dönüyo, çakra dibi görüyo zaten. Oroc'a destek geldiğinde de Sasuke'yi ezerler.

R3
Ben bu raundda öğrenciler alır diyorum.

İlk iki raund Sanninlere gider gibi duruyor. O halleriyle hepsi hocalarının gerisinde. Sasuke belki üstün olabilir Orochimaru'ya. Son raund ise net olarak üstün taraf öğrenciler.

İlk iki raund Sanninlere gider gibi duruyor. O halleriyle hepsi hocalarının gerisinde. Sasuke belki üstün olabilir Orochimaru'ya. Son raund ise net olarak üstün taraf öğrenciler.
Orochimaru o haliyle Kn4 Naruto'ya üstünlük kurabiliyordu ama. Bence hafife almamak lazım. Diğer iki sannine göre zayıf durumda olsa da Sasuke'ye zorluk çıkarır illa ki.

Orochimaru o haliyle Kn4 Naruto'ya üstünlük kurabiliyordu ama. Bence hafife almamak lazım. Diğer iki sannine göre zayıf durumda olsa da Sasuke'ye zorluk çıkarır illa ki.
Bu Sasuke Orochimaru'yu çiğ çiğ yemişti ama onu ne yapacağız. :D

Kondisyonu pek iyi durumda değil bu halinin ben Sasuke üstünlük kurarsa hiç şaşırmam.

R1- Sanninler döver.
R2- Yine Sanninler derim ama daha yakın.
R3- Hmm... Yine yakın ama bu sefer Takım 7 alır.

ilk round base Jiraiya solo gidebilir.Takım yedinin tek şansı Summonlar(Manda ve gamabunta) kendi takımlarındaysa o zaman kazanabilirler.

Round 2

İk takımında şansı var ama sanninler savaşı daha uzun sürdürebilecekleri ve daha tecrübeli oldukları için kazanırlar.

Round 3

Naruto solos.EMS Sasuke bile solo gidebilir

R1: Sanninler çok zorlanmadan alırlar.

R2: Çekişmeli ve kıyasıya bir mücadele olur ancak Saninler hem daha çok yönlü hem de uyumları çok daha iyi.Ayrıca Sasuke bu halindeyken uzun süre verim veremez. Keza Naruto'nun SM'i de kısıtlı burada. Nitekim ilk 15 dk çok denk ve kafa kafaya gidiyor gibi görünen maç birden bire R1'den bile kolay hale gelebilir Sannin için.

R3: Bence bu raunt biraz daha çekişme olması için Oroc'a edo verilebilirdi. Takım 7 aptallık yapmazsa çok zorlanmadan alır gibime geliyor. Naruto'nun solo ihtimali bile var.

EMS Sasuke bile solo gidebilir
Sanmam. Ama tek başına bile sıkıntı yaratır o kesin.

Bu Sasuke Orochimaru'yu çiğ çiğ yemişti ama onu ne yapacağız. :D
Kondisyonu pek iyi durumda değil bu halinin ben Sasuke üstünlük kurarsa hiç şaşırmam.
O halde ki Orochimaru'yu da bir zahmet yensin yani. Zaten kendisi de diyor Orochimaru zayıf bir halde olduğu için yendim diye. O kadarda küçümseme bence Orochimaru'yu.

@Ronny

Orochimaru'yu ben değil bildiğin yazar küçümsemiş zaten daha ne olsun abi. :D

İlk partın ana kötüsü olan adam kendi öğrencisi tarafından harcandı ve geri gelene kadar yüzlerce bölüm boyunca esamesi okunmadı. Pek ciddiye alamıyorum o sebeple kendisini.

İlk partın ana kötüsü olan adam kendi öğrencisi tarafından harcandı
Sasuke'nin yendiği Orochimaru ve Kn4'e kafa tutan Orochimaru arasında fark var.

Birinde elinden jutsu alınmış. Ama taijutsu falan kullanabiliyor.

Sasuke'nin yendiğinde ise adam yattığı yerden kan kusuyodu. Sahip olduğu o beden artık ömrünü doldurmuştu. Hatta Kabuto bir an önce Sasuke'nin vüdunu ele geçirmesi lazım diyordu.

Yani pek harcandı sayılmaz.

İlk partın ana kötüsü olan adam kendi öğrencisi tarafından harcandı
Sasuke'nin yendiği Orochimaru ve Kn4'e kafa tutan Orochimaru arasında fark var.
Birinde elinden jutsu alınmış. Ama taijutsu falan kullanabiliyor.

Sasuke'nin yendiğinde ise adam yattığı yerden kan kusuyodu. Sahip olduğu o beden artık ömrünü doldurmuştu. Hatta Kabuto bir an önce Sasuke'nin vüdunu ele geçirmesi lazım diyordu.

Yani pek harcandı sayılmaz.
Güç olarak arada fark vardır elbet ama ben hikaye açısından harcandı demek istedim daha çok. Öyle yada böyle Sasuke'ye yol yapmak için aradan çıkarıldı.

İtachi ile olan dövüşte geri gelir gibi oldu yine paketlendi. Yüzlerce bölüm Uchiha ve Akatsuki dominasyonunun arasında kaybolduğu gitti adam.

Ben Kn4'e karşı olan haliyle Sasuke'yi kesin indirir diye düşünemiyorum nedense. Tam gücünde değil sonuçta yinede.

Oroc ve Sasuke'yi yorumlayamıyorum niyeyse.
Orochimaruyu yorumlamak ciddin aşırı zor.Ben vs konusu için Orochimaru hakkında detaylı bir araştırma yapmıştım fakat yine de kendisini evrende tam olarak bir yere oturtamamıstım.

Ayrıca Sasuke bu halindeyken uzun süre verim veremez.
Sakura arkadan iyileştirirken çok sorun çıkmaz.5 Kage vs Madarada, Tsunade hayatta olduğu sürece savaşın sürdürulebileceği söylenmişti.Benzer yorum burada da yapılabilir bence.

Vs konusuna gelirsek ; Raund1 ve 3 çok belli zaten.

Raund2 için;

Tsunade, Sakuraya göre çok daha fazla fark yaratır bana göre.Shikamaru, Kyubi çakralı Sakuranın ellerinde ölürken; bedeni daha yeni 2 parçadan birleştirilmiş Tsunade tek dokunuşla o Shikamaru'yu sağlıklı hâle döndürüyodu.Belki fiziksel güçleri birbirlerine çok yakın olsada; Tsunade hâla çok daha becerikli taraf.
Geri kalan2v2 de ise Jiraiya herkesten çok şey katıyor savaşa.Hatta olası bir Jiraiya-Sasuke, Naruto- Orochimaru eşleşmesi de olursa bu raundda, Senninler daha da rahat kazanır

Tsunade ile Sakura iyileştirme yetenekleri arasında uçurum var yalnız. Hatta sen bile belirtmişsin.
4 kageyi Madaraya karşı hem bufflayıp hem iyileştirmekle, sadece Sasukeyi iyileştirmek aynı yetenek seviyesini gerektirmez.Bu kadarının altında kalkar diye düşünüyorum.

Sasuke tekse Sannin döve döve adam eder. SM Kabuto İtaçi olmasa üç kez öldürmüştü bunu, her bir Sannin Kabuto'ya yakın ya da iyi. Elbette Saske'nin öncelikleri farklıydı, Kabuto'yu öldüremezlerdi. Yine de tecrübesiz bir EMS Sasuke üç kurt savaşçıyı yenmeyi bırak tehdit bile olamaz.(çook büyük bir tehdit)

Not: Bu arada bir şeyi yanlış anlamışsınız, ben Sasuke teke tek bir dövüşte Sannin alamaz demiyorum. Üçünü birden alamaz diyorum. Buna da neden şaşırdınız anlamadım doğrusu o üçünü aynı anda alabilecek god tier ve bazı high kage sınıfı dışında pek karakter yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Sasuke tekse Sannin döve döve adam eder. SM Kabuto İtaçi olmasa üç kez öldürmüştü bunu, her bir Sannin Kabuto'ya yakın ya da iyi. Elbette Saske'nin öncelikleri farklıydı, Kabuto'yu öldüremezlerdi. Yine de tecrübesiz bir EMS Sasuke üç kurt savaşçıyı yenmeyi bırak tehdit bile olamaz.(çook büyük bir tehdit)
Bence biraz abartmışssın. Tehdit bile olamayacağını sanmıyorum ben, sonuçta bu adam MS haliyle bile Kagelere karşı durdu. Raikage kolunu feda etmek durumunda kaldı. EMS halinin çok daha kondisyonlu olduğunu düşünürsek gayette zorluk çıkarır Sanninlere.

Bence biraz abartmışssın. Tehdit bile olamayacağını sanmıyorum ben, sonuçta bu adam MS haliyle bile Kagelere karşı durdu. Raikage kolunu feda etmek durumunda kaldı. EMS halinin çok daha kondisyonlu olduğunu düşünürsek gayette zorluk çıkarır Sanninlere.
MS Sasuke Tobi olmasa Onoki tarafından, Gaara araya girmese Raikage tarafından öldürülüyordu. Kolunu feda etmesi Raikage'nin salaklığı diğer kageler öyle bir sıkıntı yaşamadı. Adam kardeşini kaybetmiş rage açmış dalıyor.

Sasuke'nin kage level ninja olmaya başladığı zaman Hebi zamanları, yani part 2 başları. Kage seviye olmakla "Sannin" olmak farklı şeyler. Yani her low tier kageyi sannin seviye sayamayız.

Bir de EMS Sasuke "TEK BAŞINA" tehdit olamaz diyorum teke tek ise her birini alır zaten.

Yani Kage dediğin şey o kadar geniş bir yelpaze ki, Sasuke zaten güçlü bir kage eder. Ama üçünü de aynı anda almak anca Madara seviye isimlerin yapabileceği bişey.

Bu arada ayraçla belirtmiştim zaten çook büyük bir tehdit olamaz diyorum. Yani ölümcül seviye. Tabii ki yine sıkıntı çıkarır susanoo ve enton sahibi bir adam sonuçta.

Ha, EMS Sasuke'yi güçlerini tanımış, ustalaşmış şekilde yorumlarsak elbette alabilir Sannin takımını. Ama Kabuto savaşındaki filan alamaz. Onu bir geçelim.

Jiraiya dediğimiz adam için EMS Sasuke'den çok da geri olmayan Pain "Sırrımı bilse beni yenerdi" diyor. Adamdan koca bir Akatsuki geri duruyor. Boruto'yu karıştırmak istemiyorum ama adamın bedenini Otsutsuki slayer olarak kullanma derdindeler. Tsunade Madara'nın susanoosunu falan parçalıyor, Kabuto savaşındaki EMS Sasuke ne yapabilir bu adamlara karşı?