Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Genel Bleach Kudret Sıralama Turnuvası // Teğmen Seviye Üstü ve Kaptan Seviye Giriş Grupları Maçları

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Elit Teğmen Sınıfı Maçları !

Savaşçılar:

c223be8f3792d7b3b386536d2694679d61867579_hq.gif

Aaroniero Arrurueire

tumblr_o2l49vMNXw1ujeh3po1_500.png

Dordoni Alessandro

339d753e9798f7cdfb48185f18db475bcf65a522r1-482-272_00.gif

10. Espada Yammy Llargo

Cang_Du.png

Cang Du

340.png

Driscoll Berci

13729.gif

Grimmjow Jaggerjack

153913.gif

Szayel Apporo Granz

6393813-3518889900-giphy.gif

Mashiro Kuna

c28375f5a54e866d15439d52848918d4.gif

Lisa Yadomaru

bdccd908fa5cd99d0243b513b296dfb01f9b1246.gifv

Luppi Antenor

d9mtss2-67bffd17-056f-449c-b04e-d53361d6638c.png

Giselle Gewelle

PeacefulEverlastingAmericancrayfish-size_restricted.gif

Shuhei Hisagi

CalculatingWellwornBovine-size_restricted.gif

Zommari Rureux

bleach-ch%C5%8Djir%C5%8D-sasakibe-genry%C5%ABsai-shigekuni-yamamoto-wallpaper-preview.jpg

Chōjirō Sasakibe

NOT: ARKADAŞLAR BU ÇOK AŞAĞI SEVİYELER İÇİN BİR SÜRÜ MAÇ İÇEREN BİR LİG KURMAYACAĞIM BURADA YAPMANIZ GEREKEN KENDİNİZE GÖRE BU KARAKTERLERİ KUDRETLERİNE GÖRE BİRİNCİDEN SONUNCUYA KADAR SIRALAMANIZDIR !
Bu şekilde sıralama üzerinden puanlama yapacağımız son el bu eldir. Bundan sonra lig usulüne geçilecektir.

Başlangıç Mesafesi: 75 metre
Bilgi: Tanışlık seviyesinde (tanış olanlar için)
Hazırlık: Yok
Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
Featler: Hem anime hem manga featleri geçerlidir. Ancak oyun, novel, ova, film gösterimleri olmaz.

Savaş Lokasyonu: Sôkyoku Tepesi

Olası Katılımcılar:

@Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Darbeli matkap @Garou @Hanzo7682 @Shrimp @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_

1- Chojiro Sasakaibe
2- Cang Du
3- Grimmjow
4-Giselle Gewelle
5- Yammy Largo
6-Szayel Apporo Granz
7- Luppi Antenor
8- Dordoni
9- Driscol Bersi
10- Lisa Yadomaru
11- Hisagi
12- Zommari Rureux
13- Mashiro Kuna
14-Aaroniero

Bu grupta haxlar sıkıntı. 1. Sıraya Sasakaibe dedim çünkü bu adam daha çocukken Bankai ile Yamaji'yi yaralayabilmiş. Ve öldüğünde çok övüldü. Bence bu adamın Ichigo'dan blitz yemesi çok saçmaydı.

Cang Du da featless gibi ; bankai Hitsugaya'dan teklendi. Uyanışı ile kurtulmuş. Ama aynı zamanda Ichigo'nun bankaisini düz vuruşla kıran Haschwalt bu adamın boynunu savunmasız halde kesebilmek için harfini kullandı. Demek ki harfi sağlam.

Belki daha aşağılardadır ama pek sanmıyorum yine de Grimmjow'u üstlere koymasam içim rahat etmezdi :).

Bu zombi kızın yeteneğini bilmeyen bu adama kaybeder. Shinigamilere felan kanını atınca direk zombisi oluyodular bunun yanlış hatırlamıyorsam.

Espadalardan Zommari ve Szayel değişik adamlar. Bunları yenebilmek için Mayuri, Urahara gibi inceleyip dalan ve ya güç olarak çok üstünde olmalı bence. Yoksa yakalanırsalar yeteneklerine yok yere ölürler. Luppi Antenor'u da 3 teğmen 1 kaptan tutuyordu gördüğümüz tek featinde. Onu da birazcık hazırlıkla Toshiro yenmişti. Listenin ortalarında olur. Aaroniero'nun burdakilere pek gider yapabileceğini sanmıyorum

Vaizardlardan da Hiyori'den sonra en zayıfi Mashiro diye düşünüyorum.

Driscol'ün harfi de öldürdükçe güçlensiriyodu heralde. Ama buraya direk çıkacağı için harfi kullanışsız kalıyo. Ama quincy güçleri ile listedeki 4 5 kişiyi alabileceğini düşünüyorum.

Hisagi'nin bankai göreydik keşke. Daha yükseklerde olurdu. Hatta Renji ve Rukia'nın güç alımlarından önce en güçlü teğmen de olabilirdi. Hem kidoda iyi hem de kılıç uatalığında. Bir önceki turnuvadaki Barragan'ın hizmetkarına shikai açınca tek atmıştı.

1-Yammy
2-Grimmjow
3-Luppi antenor
4-Zommari
5-Szayel
6-Cang du
7-Giselle
8-dordonni
9-Lisa
10-Hisagi
11-Driscoll
12-Chojiro
13-mashino
14-aaroniero (yukarı koyasım gelmedi hiç)

Yammy’nin gördüğümüz hali çok güçlü değildi. Zaraki solo indirdi. Zorlanan ichigo’nun da reiatsu seviyesi baya düşüktü orda. Ama öfkelendikçe güçlendiği için grimmjow’u illa ki geçer.

Grimmjow bankai ichigo’yu sonuna kadar zorlamış biri. O ichigo burdaki herkesten güçlüdür.

Luppi herkese solo dalarken büyük hata yaptı. Toushiro nem topladıkça güçlenen biri. Harribel’le dövüşlerinde de şehri nemle dolduruyordu ikisi de. Luppi toushiro’yu uzun süre bırakınca toushiro büyük bi saldırı hazırlayabildi. Yoksa bu karakter bi kaptandan aşağı değildi. 6-8 kolu varken (tam hatırlamıyorum) 1-2 tanesi yetti.

Zommari’yi sevmem ama güçlüydü. Karşısında byakuya gibi soğukkanlı biri olmasa hax’ı çok tehlikeli. Hızı da zaten bu lig için fazla.

Cang du’dan emin değilim. Tek özelliği sert olması galiba. Altındakileri ezmeye yarar ama üsttekiler halleder bi şekilde. Gran rey cero falan atarlar.

Giselle’i hax’tan dolayı oraya koydum. Gücünü bilmeyenlere baya tehlikeli ama sırf bu yüzden kaptanların karşısına çıkmış insanların üstüne koyamazdım. Savaş alanında olmanın ekmeğini yedi. Çok iyi zombiler topladı yoksa 1 vs 1’lik biri değil.

Dordonni bankai ichigo etmeyebilir. Ama altındaki karakterlerden güçlüdür diye tahmin ediyorum. Shikai ichigo’yu o derece ezemezdi bence onlar. Bazıları o ichigo’dan güçsüz bile.

Lisa eski teğmen vaizardlar arasında güçlü görünüyordu. Shunsui’ye de bunu göstermek istemişti. Zaten güçlü bi teğmenken üstüne maske takarsa hisagi’yi geçer diye tahmin ettim.

Hisagi teğmenler arasında özeldi bu biliniyor zaten. Ama ligin adı elit teğmen olsa da birçok kişi kaptanlar karşısında durabilmiş karakterler o yüzden altta kaldı.

Driscoll’u pek hatırlamıyorum açıkçası. Diğer en alttaki karakterleri de açıklamama gerek yoktur diye tahmin ediyorum.
Ortalama bi Bankai için maske kadar güç veren bi power up değil dendi. Teğmen vaizard’ların altında olması bu yüzden. Hisagi de ichigo’nun teklediklerinden değil.
Chojiro’nun bankaiyle iş yapabilmesi normal bankai sonuçta. Ama kendi fiziksel seviyesi o kadar alttayken hisagiyi ve vaizardları alamaz diye düşündüm.

1. Grimmjow
  2. Yammy
  3. Zommari
  4. Chojiro
  5. Szayel
  6. Lisa yadomoru
  7. Luppi
  8. Aaroniero
  9. Dordoni
  10. Hisagi
  11. Chang du
  12. Giselle
  13. Mashino
  14. Driscoll

Yami'yi bu ankette 0. Espada değil 10. Espada haliyle alıyoruz onu bir hatırlatayım. Yani o Hueco Mundo'daki canavar hali değil.

1- Grimmjow
2- Cang Du
3- Chojiro Sasakaibe
4- Szayel Apporo Granz
5- Mashiro Kuna
6- Lisa[sub][/sub]
7- Giselle Gewelle
8- Driscoll Berci
9- Zommari Rureux
10- Yammy
11- Dordoni Alessandro
12- Hisagi
13- Aaroniero Arrurueire
14- Luppi Antenor

1- Grimmjow
2- Chojiro
3- Giselle
4- Luppi
5- Zommari
6- Szayel
7- Mashiro ve Lisa
8- Cang Du
9- Drisscoll
10- Yammy
11- Hisagi
12- Aaroniero
13- Dordoni

Listede yanlış olduğunu düşündüğünüz bir şey varsa diğerleri gibi müdahale edin lütfen.
Edit: Düzenledim listeyi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Chojuro Sasakibe
Grimmjow
Cang Du
Szayelaporro
Zommari
Yammy
Mashiro
Lisa
Gisele Gewelle
Aaroniero Arruruerie
Dordoni Alesandro
Hisagi
Driscoll
Luppi

Bu sıralamadan çok emin değilim açıkçası ama bakalım.

Espada Giriş ve Teğmen Üstü Seviye Grubu Sonuçları:

1- Grimmjow= 79p

2- Chojiro = 66p
3- Szayel= 59p
4- Cang Du= 57p
5- Yammy= 55p
6- Zommari= 51p
7- Giselle= 47p
8- Lisa: 43p
9- Luppi= 40p
10- Mashino= 31p
11- Dordonni= 29p
12- Driscolli= 25p
13- Hisagi= 23p
14- Aaroniero Arrurueire= 17p

Grimmjow açık farkla 1. gelerek bir üst turda şansını deneme hakkı elde eden isim olmuştur. Bundan sonra sıralama yerine lig maçlarını oylama üzerinden gideceğiz.

Genel Sıralama:

Chojiro
Szayel
Cang Du
Yammy
Zommari
Giselle
Lisa
Luppi
Mashino
Dordonni
Driscolli
Hisagi
Aaroniero Arrurueire
Hiyori
Ggio Vega
Choe Neng Poww
Rudbornn Chelute
Chado
Ikkaku
Izuru Kira
Abirama Redder
Liones
Hans
Yumichika
Iba
Findorr Calius
Cirucci Sanderwecci
K. Shiba
R. Matsumoto
Charlotte
Tesra
Ganten
Jackie
Hinamori
Cyan Sung
M. Omeada
M. Rose
E. Apacci
Loly
Riruka
Giruko
Orihime

Arkadaşlar lig yöntemine geçeceğiz demiştim ancak bu grupta şu an 20 kişi var. 20 kişilik lig demek 19 raund demek ve her round için de 10 maç demek toplamda 190 maça oy vermek demek. Bu gruptan sonra grup katılımcılarının sayısı azalıyor.

O yüzden bu seferlik de sıralama şeklinde yapalım sonra lige geçeriz.

Kaptalık Seviyes Giriş Grubu Katılımcıları:

- Soi Fon

- Zaman Atlaması Öncesi Hitsugaya

- Eski Komamura

- Base Tôsen

- Hachigen Ushoda

- NaNaNA Najahkoop

- Nemu Kurotsuchi

- Wonderweiss

- BG9

- Liltotto Lamperd

- Peppe Wacabarda

- Kugo Ginjo

- Kensei Muguruma

- Neliel Tu Odelshwachk

- Rojuro Otoribashi

- Menninas McAllon

- Love Aikawa

- Shu Tsukishima

- Ayon

- Grimjoww Jaggerjack

Başlangıç Mesafesi: 100 metre
Bilgi: Kaptanlar, quincylerin nasıl bankai çaldığını biliyor olacaklar buna karşı çözüm üretebilecekleri varsayılacak. Geriye kalanlar için bilgi tanışlık seviyesindedir.
Hazırlık: Yok
Karakter: Herkes karakteri dahilinde hareket ediyor. Ancak gerekirse öldürmekten çekinme gibi bir durum yok.
Featler: Hem anime hem manga featleri geçerlidir. Ancak oyun, novel, ova, film gösterimleri olmaz.

Savaş Lokasyonu: Sôkyoku Tepesi

Olası Katılımcılar:

@Ascalon @Uncle Paulie @Earendill @Flying Raijin @Adamator @Darbeli matkap @Garou @Hanzo7682 @Shrimp @Buupo @redstak @Ronny @_[Emre]_

Bu ligin sonucu çok dengesiz olacak, sırlamalar birbirini tutmayacak gibime geldi.
  1. Liltotto
  2. Menninas
  3. Hitsugaya
  4. Nel
  5. Peppe
  6. Komamura
  7. Tosen
  8. Najahkop
  9. Kugo Ginjo
  10. Kensei
  11. Rojuro
  12. Love
  13. Grimmjow
  14. Hachigen
  15. Nemu Kurotsuchi
  16. Wonerweiss
  17. Tsukishima
  18. SoiFon
  19. BG9
  20. Ayon
Diğer arkadaşladın sıralamasına göre değiştireceğim pek sağlıklı olmadı.

Bu gruba başka mesaj atan olmadı :D Epey de bekledim. Rakatas ve benim oylarla bitireceğim bu grubu.

1- Liltotto Lamperd
2- Peppe Wacabarda
3- Menninas McAllon
4- Soi Fon
5- Kensei Muguruma
6- NaNaNA Najahkoop
7- Neliel Tu Odelshwachk
8- Kugo Ginjo
9- Shūkurō Tsukishima
10- Zaman Atlaması Öncesi Hitsugaya
11- Hachigen Usoda
12- Grimmjow
13- Rojuro Otoribashi
14- Love Aikawa
15- Eski Komamura
16- Base Tosen
17- Ayon
18- Wonderweiss
19- Nemu
20- BG9

1-Hitsugaya
2-Wonderweiss
3-Soifon
4-nel
5-Kensei
6-Love
7-Ginjo
8-Grimmjow
9-Tsukishima
10-liltotto
11-pepe
12-Komamura
13-Tosen
14-BG9
15-Meninas
16-nanana
17-hachigen
18-rojuro
19-Ayon
20-nemu

@Nabu

9’dan 11’e atlamışsın. Nemu’n eksik sanırım.
________

edit: kısa bi açıklamamı yapayım:

Hitsugaya seviyesi ne olursa olsun bankai’si güçlü. Kaçarak dövüşse, clonla bi açık yakalayıp kendini kurtarsa, kısacası bi şekilde zaman kazansa bankai’si sayesinde kendinden birkaç gömlek üstü adamları alabiliyor.

wonderweiss maske kullanan bankai kensei’yi dövdü. Yarasız çıktı yamamato’nun karşısına.

Soifon kullandığı kidou’da çok ustalaşmıştı. Bankai’ye zorlayan tipin içinden geçti.
Bu kız yoruichi’nin aşağısında değildi saf yakın dövüşte falan. Aralarında şunko farkı vardı. Soifon eski yoruichi’yi o konuda da geçmiş. Yoruichi seri sonu haliyle yine daha güçlüdür ama eski yoruichi’nin aşağısında değil artık soifon.

kensei ve love bankaili kaptan ligi adamken üstüne maske takan biri. Onu kullanırsa güçlü kaptanlar arasına çıkar. Son savaşta niyeyse kullanmadılar. Anlaşma gereği falandı sanırım.

Ginjo ichigo kadar güçlü olmasa da özeldi belli ki.

Sternritter’lar genel olarak ortalama bi kaptanın altında gözüktü bana. Bankai çalmaları sıkıntı çıkardı. O yüzden çok yükseğe koymadım bu ligdekileri. Asıl güçlü sternritter’lar bu torbada değil.
Sadece pepe ve liltotto’dan emin olamadım. Hatta bu edit’le indirdim daha üstteydiler.

Edit 2:Toseni çok alta koymuşum. Az yukarı çıkarttım. Tamam bi kaptan için diğerlerine kıyasla zayıf kaldı ama o kadar da düşmemeli. Kaptan sonuçta.

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Nabu
Hocam elit teğmen sıralamasına Yoruichi'nin kardeşini genel karakterleri yazarken koymuşsunuz ama elit teğmen sıralamasında unutmuşsunuz.

@Nabu

Çizgi yüzünden Mesajda görmedin sanırım da 9’dan 11’e atlayıp nemu’yu unutmuşsun. O kısmı sana yazdım alttaki açıklamayı değil.

Hocam 1.5 haftayı geçmiş bence üst lige çıkalım. Liglerde katılım daha fazla olur bence.