Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Avatarındaki Karakterle Nereye Kadar Gidebilirsin?

Nereye Kadar Gidebiliyorsunuz?

• Hiçbir yere gidemiyorum.

Oy: 2 16.7%
  • R2

Oy: 0 0.0%
  • R3

Oy: 1 8.3%
  • R4

• R5

• R6

• R7

• R8

• R9

• R10

Oy: 2 16.7%
  • R11

• Hepsini yenerim.

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12
Hocam Jiraiya'yı geçemez misiniz?
Tsunade'yi , Jiraiya'dan güçlü bulmuyorum. Bir de Tsunade'nin iyileşme yeteneklerini bypass edebilecek, iyileşmenin kafi olmadığı atakları var Jiraiya'nın.

Misal kurbağaya çevirme, misal kurbağa karnı hapsi, misal mühürleme, misal ses genjutsusu, Misal Yakarak eritme vs vs gibi Base halini geçecek olsa bile SM'e girdi mi iş biter.

@Nabu Jiraiya güçlü de Jiraiya SM'ye girene kadar Tsunade Byakugou'yu daha çabuk açar diye söyledim.

Tsunade Byakugou'yu daha çabuk açar diye söyledim.
Byakugo, SM'e karşılık gelen bir şey değil. Nitekim SM lüks bir şey iken Byakugo yüksek seviye savaşlar için biraz daha zaruri bir şey Tsunade adına eğer ön safa geçip dövüşmesi gerkecekse. Nitekim Tsunade Byakugo açmasa zaten Base Jiraiya ile bile baş edemez. Ancak Byakugo sayesinde belki Jiraiya'yı SM'e zorlar diyoruz ve SM geldiğinde o iş biter.

Profilimdeki karakter Erza Scarlet.Kısa süre önce Hal Jordan vardı o bu listeyi patates ederdi ama şimdi Erza adını konuşacak olursam;
İlk 5 Raundda sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.6. Raundda kararsız kaldım baya.Jiraiya'ya göre yıkım gücü daha yüksek ve daha dayanıkli belki ama Jiraiya çok daha öngörülemez.Burda dururum sanırım.

Profilimdeki karakter Erza Scarlet.Kısa süre önce Hal Jordan vardı o bu listeyi patates ederdi
Valla bende de bunun yarı canavar hali vardı. Eğer o olsaydı muhtemelen Kokushibo'yu da All Might'ı da geçerdim. Jiraiya'da kalırdım muhtemelen. Nabu'da White Lantern vardı sen düşün artık. :D

Yeni avatarımla Jiraiya'da dururum. :D Garou'nun güzel resimlerini bulabilsem onu koyacağım ama yok işte. :D

Çocuk hali ile hiç bir yere gidemiyorum.
Geass hali ile Lelouch vi Britannia orders you! All of you... Die!

Meliodas'la hiç yazmamışım herhalde. :D Eğer bu Assualt Mode ise yine işini uzatıp rakibini küçümsediği sürece zaten Escanor'da durur. Eğer işini ciddiye alacaksa, Kongou'da durur herhalde. Gerçi Kongou Dünya'nın çekirdeğindeki sıcaklıkta yanıp kül olacaktı. Yani Mel Hellblaze kullanırsa yenebilir. Ama tek darbe alırsa da yok olur herhalde. Neyse onu geçse bile Boros'ta ölür. :D Eğer AM değil de Prime haliyse bu, o zaman büyük ihtimalle Boros'ta durur.

Bende de Pain'le kapışan Konohamaru var.
Levi ve Bruce Lee'yi geçerim. Örümcek'te dururum.

Bende Yagami Light var :D Sanırım defter yok diye kabul ediyoruz,olsa bile bilgim olmadığı için hiçbirini yenemem :D

Avatarımda Yeni 52 öncesi Hawkman var.

Sanırım 5. rauntta dururdum.

İtadori ile 3 veya 4.rounda kadar gelirim.Sukuna ile ölümsüzlüğü+Ryoiki tenkai+Rakiplerin BFR mühür tarzı vs .yetenekleri olmadıgı için (Madara belki mühür biliyor olabilir ondan emin değilim) temizleme ihtimali var.

Buster seviyesi bakarsak sadece all might'da durur