Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

En İçten, Samimi Anime Manga Karakterleri

Vinland Saga - Gudrid

[img='https://pbs.twimg.com/media/C2tUO6sUkAEkp8R.jpg',none,615][/img]
Delikanlı gibi Kız denilen amiyane tabirin en kawai bir hali kendisi. Ayrıca tam bir kötü gün dostu. Bence seriye de çok iyi geldi. Serideki ideolojik çizginin değişimini de simgeleyen bir karakter zaten.

55j9vzfquqy41.jpg

Shuumatsu no Valkyrie serisinden bir karakter. Halis muhlis delikanlı valla.

Bunun nesi samimi ? Ya daha kimlik arayışını tamamlayamamış. Ben erkeğim diyor, ben kadınım diyor, ben odeenim diyor ben yamatoyum diyor.

Daha kendisine samimi değil ki bize olsun. Haa ama senin "içini ısıtmadan" anladığın şeye göre tabi :D Bir ısı yaratıyordur :D

Bunun nesi samimi ? Ya daha kimlik arayışını tamamlayamamış. Ben erkeğim diyor, ben kadınım diyor, ben odeenim diyor ben yamatoyum diyor.

Daha kendisine samimi değil ki bize olsun. Haa ama senin "içini ısıtmadan" anladığın şeye göre tabi :D Bir ısı yaratıyordur :D
İçimi ısıtmıyor, yakıyor resmen. :cool:

57d291ca805db7c1fd544dbf01a3c203.jpg

Kawamoto kardeşler. Bir arkadaşımla özellikle bu aileyi çok seviyoruz. Yıllardır tam ihtiyacımız olan ortam. Bize nasip olmaz ama işte. Tanrı bizi böyle sımsıcak bir aile yerine; mariyana baliklarinin, pirana baliklarinin, BALİNALARIN, porsukların, serengeti geyiklerinin, piramitlerin arasına attı.

p0jlsthn.jpg

East Blue-Grand Line dönemi Luffy ve hatta tüm tayfa da yazılır mesela buraya. Buram buram samimiyet akıyordu o dönemler Luffy'den; özledik o dönemlerini kaptanın. Şimdi maalesef karakterin içinden geçtiler. Ah kaptan ah.

1294636.png

Mirio Togata. Yeni nesil seriler arasında favori karakterlerimden biri. Samimiyeti şahsen bana geçmişti, çok tatlı adam.

bocchi-the-rock-kessoku-band.jpg

Kessoku bando. Liseli kızların kurduğu bir müzik grubu. Her bir üyesi kendine has, ekip içi dinamikler çok tatlı ve komik. Devam sezonlarını bekliyoruz.

images

Dünyanın en boş, en sorumsuz, en işsiz güçsüz bir işe yaramaz fakat en baba insanıdır mesela o. Yıllar öncesinden bedenini değil, ruhunu korumayı misyon edinmiştir. Seviyoruz kardesım yalan mı söyleyelim a.

flcl-cover-feature(resize).jpg

Komple Furikuri ana karakter kadrosu yazılabilir. Bambaşka bir havası ve ortamı var bu serinin.