Fakat böyle olmuyor işte

.
Ya ben zaten okumuyorum ÇR o yüzden detayları bilmem o konuda ama o da saçma olmuş o zaman. Hele Odin savaşırken yan etkiyle galaksi falan biri değil miydi? O daha da saçma olmuş galiba.
Evet oldukça dengesiz olduğu söylenebilir.Çünkü onlarca yıldır farklı ellerden geçen karakterler sonuçta.Birçok kez kökeni falan da değişiyor karakterin.Sonuç olarak "çok dengesiz" demek bence doğru bir ifade.Fakat bu yorumlanamaz veya ortaya ortalama bir şey çıkarılamaz anlamına gelmiyor.
E iyi de sen Iron Man'in ya da Spidey'nin ya da daha önce de dediğim gibi Wolverine'in bela olduğu (zaman zaman) adamın üst seviye gösterimlerini vermedin mi?
Base Hulk'un featlerine bakmak istersen Utkan Abi'nin Superman Vs Hulk diye bir yazısi vardı.Orda Hulk'un hız,güc,dayanıklılık gibi gösterimleri detaylıca yazılmış linki bırakıyorum.Özellikle dayanıklılık featleri Boros'un aşabileceği şeyler degil.
Okudum okudum da bir daha bakayım söyleyeyim fikrimi. Okudum geldim.

Hız farkı aşırı fazla. Güç olarak hep ya WBH ya da Klasik versiyonunun featleri var. Base Hulk'tan bahsediyoruz.

Yenilenmesi Boros'a kıyasla pek de farklı değil sanırım. Boros da püre olup iyileşmişti.

Animede daha da abartılı o sahne. Adam resmen bir kan ve uçan bir göz olarak kalıyor ve iyileşiyor.

Yenilenme konusunda pek bir fark yok yani. Hatta animeyi katarsak Boros önde. Kuvvet olarak Klasik Hulk (günümüzdeki Hulk'tan çok daha güçlü diye biliyorum.) Boros'unkine benzer bir feat yapmıştı. Base Hulk ondan çok daha zayıf olduğuna göre böyle bir şey yapabileceğini sanmıyorum. Kaldırma kuvveti feati yoktu herhalde Boros'un, o yüzden boş ver onu.
Uzak menzilli atakları da uzay metalinden yapılmış bir gemiye epey zarar veriyordu. MB'de zaten yumruk attığında özel bir çaba göstermeden zarar veriyordu. Yani Boros epey güçlü
Yani ne olursa olsun Boros yenilenmiyor.Bir çekirdeği var ve o çekirdek patlarsa Boros da ölüyor."Kusurlu" olarak tanımlamaya yeter bence.
Bir çekirdeği yok. O son saldırıda "Tüm gücümü kullanacağım." dedi ve kullandıktan sonra da kendini yenileyecek enerjisi kalmadı. Çekirdekle bir alakası yok.
Edit:
Aynen katılıyorum. Boros iyileşmeye bel bağlarken Hulk neredeyse benzer iyileşmenin yanı sıra öküz gibi dayanıklılık getiriyor.
Bence de Hulk dağıtır hele de hız kısıtlanmışken. Açıkçası Hulk dövüşlerini pek sevdiğim bir karakter değil çok tembel ve saçma bir tasarım.
Yok hocam biz Base Hulk'tan bahsediyoruz. Dedi ki: "Kısıtlanmamış (bu konudaki Boros'tan bahsediyor hızı falan da var olacak) Boros vs Base Hulk daha iyi bir maç olurdu." dedi.

Ya da en azından benim anladığım bu. Ben de itiraz ediyorum şu an.