Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Avatarındaki Karakterle Nereye Kadar Gidebilirsin?

Nereye Kadar Gidebiliyorsunuz?

• Hiçbir yere gidemiyorum.

Oy: 2 16.7%
  • R2

Oy: 0 0.0%
  • R3

Oy: 1 8.3%
  • R4

• R5

• R6

• R7

• R8

• R9

• R10

Oy: 2 16.7%
  • R11

• Hepsini yenerim.

Oy: 4 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    12

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Soruyu çoğu kişi anlamıştır herhalde. Kendi adıma konuşursam "Ben Garou'yla nereye kadar gidebilirim?" gibi.

R1: Bruce Lee

200.gif

R2: Levi Ackerman
5131869f5e89e9bce3678a5ee525ed45.jpg

R3: Spider-Man
22919.jpeg

R4: Kokushibo (Kafasını kesmek/koparmak/ezmek vs. yeterli varsayacağız.)
d9b3184f7e90a9929dfc05b0d295b3e4.jpg

R5: All Might (Nomu Savaşı hali)
08d554182509c1e7cdadf3f7e727889c.jpg

R6: Jiraiya (SM'ye izin var ama Base başlayacak.)
fd9fa77877c77db5934c637096d66cfd.jpg

R7: Escanor (Öğleye 5 dakika var.)
ff6ec7b3e3c3b75c8b01eec312b80caf.jpg

R8: EMS Madara (Genjutsu yok.)
000e581885e7c43dd3f6066cd5d0fb5a.jpg

R9: Akira Kongou (Dev formu)
latest

R10: Boros (Meteoric Burst)
4c93c2d94c1d42bc4b63af222bbb5fd2.jpg

R11: Naruto (The Last)
9872cc375f31fd5eda92f5a439ff432a.jpg

Motivasyon: Herkes karakterinde ama ölümüne dövüşülecek.
Bilgi: Yok.
Hazırlık: Yok.
Mesafe: 20 metre
Savaş Alanı:
turkey-turquoise-coast-oludeniz.jpg

Not: Bazı tutarsızlıklar olabilir. (Hız konusunda) Sıralamayı, güç bazlı yaptım.

@Sinbad of the Seven Seas @Nabu @Earendill @Ascalon @Adamator @Uncle Paulie @Shrimp @Batman Who Laughs @GhostRider @Flying Raijin

Moderatör tarafında düzenlendi:
Escanor dövüşündeki formu ile EMS Madara’ya kadar gelirim.Seri sonu hali ile Madara’yı da geçerim R9 adamı tanımıyorum R10 dururum.

Escanor dövüşündeki formu ile EMS Madara’ya kadar gelirim.Seri sonu hali ile Madara’yı da geçerim
Senin profildeki hangisi hakikaten?

R9 adamı tanımıyorum
Sana seri atmıştım ya oku diye onun ana karakteri. NnT'den önce yazarın yazdığı seri.

Karakterin dev formundaki hali bu. Böyleyken 300 metreden büyük. Güç olarak da şöyle söyleyeyim. Hiç şansın yok. :D

Avatarımdaki karakter Katekyo Hitman Reborn'dan Bermuda von Veckenschtein kendisinden kısaca bahsedersem çok hızlı biri portallar açabiliyor ve ışık hızında hareket edebiliyor.

Her neyse ilk altı maçı kolayca geçer. Sonrasında Escanor pek tehlike oluşturmaz. KHR'de volkan içindeki magmayı banyo niyetine kullanabilen çok daha güçsüz karakterler var ki serideki fırtına alevleri zaten magmadan daha sıcak.

Madara konusunda emin değilim, muhtelemen temizler. Sonrasındaki karakteri tanımıyorum. Boros'a nasıl zarar verecek bilmiyorum. Naruto'yu ise yenemez zaten.

Avatarımdaki karakter Fire Emblem serisinden Marianne von Edmund.

Önce bilmeyenler için karakteri tanıtayım biraz.
Marianne Leicester İttifağına mensup bir soyludur. Çok antisosyal ve başkalarıyla nadiren etkileşime giren çekingen bir kişiliğe sahip. İnsanların çoğu daha önce onun konuştuğunu hiç duymadı bile. Öte yandan hayvanları sever ve çoğu zaman onlarla konuşarak vakit geçirir. Aynı zamanda çok dindardır ve düzenli olarak tanrıçaya dua eder. Sahip olduğu düşük kendine saygısının büyük ölçüde büyük talihsizliğe neden olduğuna inanılan Crest of the Beast'den(bir tür güç sağlayan doğuştan gelen arma) kaynaklandığı ortaya çıktı.

Oyun mekanikleri gereği karakteri istediğin classda kasabiliyorsun eşsiz bir şekilde o yüzden belirli bir karakter zor. Yatkınlıklarından gidersem
Marianne genelde büyü(hem faith gereği ak hem reason gereği normal) yatkınlığına sahip ama kılıç ve mızrak kullanmaya da oldukça yatkın.

Çeşitli elementel(buz, yıldırım, rüzgar) büyüler kullanabilir, meteor indirebilir veya büyücüleri belirli bir süreliğine mühürleyebilir. Elinde bir Heroes' Relic muhtemelen Blutgang olduğunu da farz edersek. R5'e kadar gelir. Oyun karakterlerinin özellikle hızlarını hesaplamak saçma o yüzden o işe girmiyorum.

Sonrasındaki karakteri tanımıyorum.
Ben en iyisi birkaç featini atayım.

Kardeşiyle "Double Hammer"ları çarpışır ve ardından birbirlerine birkaç kez vururlar ve bunlar olur.
0110-009.png
0110-012.png

Daha sonra ciddileştiğinde kardeşine "normal" bir yumruk atıp onu Dünya turuna çıkarıyor. (kardeşi de 300 metreden uzun bu arada ve bu özel bir hareket bile değil.)
0112-002.png

0112-003.png

0112-004.png

0112-005.png

0112-006.png

Kardeşine attığı "Double Hammer" yüzünden yerkabuğundan Dünya'nın çekirdeğine bir çatlak açtı.
0112-014.png
0112-017.png

İçinden juubi çıkmış üstüne rinne tensei de yapmış Obito. Kontrolün tamamen Obito'da olduğunu varsayarsak sanırım R8 Madara'ya kadar gelebilirim.

Benim karakter de birkaç A ve B karışık kahraman grubuyla dövüşen Garou. Spidey'de zorluk yaşar herhalde ama Garou'nun iradesi çok güçlü. Adam devrilmiyor. Neyse Spidey'i geçsek bile (ki çok zor ama biraz hız avantajım var sanırım.) Kokushibo içimizden geçer. :D

Benim de şu an avatarımda Batman Who Laughs var. 3. raunt da muhtemelen patlarım. Belki benimki Spiderman'in üzerine Jokerleşmiş Robinleri saldırtabilir ama tabi çok fayda edeceğini zannetmiyorum. Ama eğer Batman Who Laughs yanında Joker zehri taşıyorsa ve bir şekilde bizim Spider'e enjekte ederse o zaman işler değişebilir. Bizimki eğer 4 raunta gelmeyi başarsa bile muhtemelen buradaki rakibini yenemeyecektir. 4 rauntdaki karakter Spidermanden daha güçlüdür muhtemelen. Karakteri tanımıyorum ama Spiderman'in önünde olduğuna göre oldukça güçlü olmalı.

Avatarımda Cool Cicero var. Aslında Silver Surfer'ın thug life yaşayan dayısına benziyor. hmm... :suicide1:

Tekrar değiştim avatarı :D Reis base haliyle sanırım spiderman'a kadar gelir ancak hız farkı ile de geçme ihtimali var ama sanmıyorum.Şeytanlaşmış haliyle de sanırım Jiraiya'da durur sanırım.

Avatarımdaki karakter Yosemite Sam namıdiğer Haydo. İlk tur çok çekişmeli olur benim açımdan. Muhtemelen dövüşte finale doğru, şansızlık pasifim yüzünden de kaybederim.

Yeni avatarım (Tsunade) ile 6. raunda kadar gelirim ancak oradan sonrasını pek göremem gibi geliyor.

Tekrar değiştim avatarı :D Reis base haliyle sanırım spiderman'a kadar gelir ancak hız farkı ile de geçme ihtimali var ama sanmıyorum.Şeytanlaşmış haliyle de sanırım Jiraiya'da durur sanırım.
Base halinde s*çmak için çelik zindan kapısı kırmışlığın vardı galiba. İblis formunda da Jiraiya'ya gelirsin muhtemelen. Eğer Hellblaze (veya ona benzer bir şeydi herhalde) kullanabilirsen üzerinde kazanabilirsin ama uzak ihtimal.

Yeni avatarım (Tsunade) ile 6. raunda kadar gelirim ancak oradan sonrasını pek göremem gibi geliyor.
Hocam Jiraiya'yı geçemez misiniz?